Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
jak slodko razem spia :)

Taa..szkoda, że tylko na zdjęciach:evil_lol:
Monika fajne czarnuchy:loveu:
A Miki to jak nic papilion:loveu::lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Juz? to ciekawe co powiesz na inne? z balkonu albo z dzis co robilam..

jezu, one naprawdę tak się BAWIĄ? niepojęte dla mnie:evil_lol:

Posted

Nie widzialas zabaw dwoch psow? Chodzicie przeciez na spacery z roznymi ;) ale moze to tak jest ze musza sie psy bardziej znac i zyc z soba zeby tak sie bawic :D obie sie gryza i biegaja. jak bede miec cos nowego u siebie to dodam i tu - z takich zabaw

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nie widzialas zabaw dwoch psow? Chodzicie przeciez na spacery z roznymi ;) ale moze to tak jest ze musza sie psy bardziej znac i zyc z soba zeby tak sie bawic :D obie sie gryza i biegaja. jak bede miec cos nowego u siebie to dodam i tu - z takich zabaw

Zabawa mojego psiaka wygląda tak, że trąca łapą po pysku drugiego psa, a później biega z maxymalną prędkością w kółko i znowu podbiega do psa i tak ciągle dopóki pies nie zacznie biegać z nim xD

Posted

No to jak widac rozne sa zabawy, Sherry kocha kopac dolki - jak to jamnik -a to denerwuje Niunie ktora by chciala pobiegac. wiec podbiega do Sherry i ja gryzie zeby ta przestala kopac i zaczela z nia ganiac..

mam slady na nodze od linki i sznurka flexi a dzis na szyi mi takie sie zrobilo jak sie zaplataly za mna..

Posted

to bylo tak - chyba i tu pisalam - ze byla spuszczana i ze sie ladnie sluchala jakis czas, ale weszla teraz w okres dorastania i trzeba jewj przypomniec ze ma przychodzic jak sie wola, wiec linke zaczelam jakis tydzien temu znow uzywac

bolalo i boli nadal ta szyja :P co zrobic.. psiaki sie bawia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...