Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

M&T napisał(a):
no to nieźle się dobrały :diabloti::diabloti:
efekt zabawy wyszedł znakomicie :loveu:
śliczne!!!! :loveu::loveu::loveu:

1) niom mam juz rozne takie jak tam biegaja ;) teraz sherry na lince bo "zapomniala" co sie robi jak wolam a ona bez smyczy
2) lubie meza lustrzanke podbierac :P
3) zgadzam sie ze sliczne!

Posted

deer_1987 napisał(a):
1) niom mam juz rozne takie jak tam biegaja ;) teraz sherry na lince bo "zapomniala" co sie robi jak wolam a ona bez smyczy
2) lubie meza lustrzanke podbierac :P
3) zgadzam sie ze sliczne!

no Mickey też teraz na lince lata ^^ żeby mu sie przypadkiem nie zapomniało, co się robi, jak go zawołam xD

2) też bym podbierała :diabloti:

Posted

M&T napisał(a):
no Mickey też teraz na lince lata ^^ żeby mu sie przypadkiem nie zapomniało, co się robi, jak go zawołam xD

2) też bym podbierała :diabloti:

1) ona umiala, we wtorek konczy rok i nagle sie jej zapomnialo... :(
2) na szczescie mi pozwala :P ale musze sie douczyc ustawien bo czesto na auto robie :( a to bez sensu lustrzanka (mam cicha nadzieje ze na wystwe w sztokholmie mi lustrzanke pozyczy :P)

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']sliczne zdjecia :loveu: .
deer - fajne tak ganiaja za soba.. (chyba tez zainwestuje w taka linke .. )
http://sherry-niunia.home.pl/4365.jpg slodkie spiochy :loveu: .
BlackSheWolf- slicznee!! :loveu: ;) .

Dziekuje!
Ja normalnie mialam je bez smyczy, ale Sherry (jamnik) zaczyna dorastac i zapomniala ze jak wolam to ma przyjsc i musialam znow linke wyciagnac.
A spac to one lubia :D

Posted

[quote name='deer_1987']Dziekuje!
Ja normalnie mialam je bez smyczy, ale Sherry (jamnik) zaczyna dorastac i zapomniala ze jak wolam to ma przyjsc i musialam znow linke wyciagnac.
A spac to one lubia :D[/quote]
aha ..
Puszek sie tez zapomina :roll: .
np.:Wolam go , a on dalej biegnie .. wolam go Popatrzy sie i biegnie dalej jak by chcial powiedziec: " SPADAJ!! " . :roll::roll:

Posted

Zrobię mały OT:
Potrzebujemy kilkugodzinnego tymczasu w Warszawie! Dzisiaj w nocy wyjeżdża od nas ze schroniska sunia, będzie w Wawie w godzinnach wczesno porannych, potrzebujemy kogoś, kto mógłby ją odebrać z dworca i przetrzymać kilka godzin, żeby jej nowi właściciele wracający z północy polski mogli ją odebrać. Proszę o Pomoc!
To sunia:

A to jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10357490

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...