*Monia* Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Biedna sunia.. Dobrze, że się zagoiło jak na psie ;) . Niestety psiak jak szaleje to nie zawsze patrzy gdzie biegnie. Hexa kiedyś na ogrodzenie wpadła i musiałam ją do domu zanieść, bo łapkę sobie skręciła. Tylko ona to trochę przewrażliwiona jest, bo to nie pierwszy raz ją niosłam, a nigdy nie wiem czy ją naprawdę tak boli czy udaje :roll: . Wtedy następnego dnia już ją nic nie bolało.
agamika Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 no to mają kolejne wspólne cechy: niepatrzenie w kierunku chodu ( Mika czasem wejdzie w drzewo, lub zaparkowany samochód, bo gdzies na boki patrzy) i przewrazliwienie ( jak była szczeniakiem to tak na wszelki wypadek piszczała jakby jej sie krzywda działa jak tylko jakis duzy pies ja wachał) różnica: Mika nie cierpi brania na rece od szceniaka, ( a czasem u weta trzeba)
*Monia* Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Hexa lubi się pchać na kolana, a jak ją na ręce biorę to jej to nie przeszkadza, a chyba nawet lubi. Gdzieś miałam zdjęcie jak ją dźwigam, ale jakoś znaleźć nie mogę.
Origami-7 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Jest świetna, tylko troche nieporęczna do brania na ręce. Szkoda, że zdjęcie zgubiło się.
*Monia* Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Zdjęcie na skasowanej partycji było.. Hexa na rękach się nie wierci, znosi noszenie spokojnie. Po sterylce ją musiałam nosić po schodach i na łóżko też, bo sama nie mogła (albo nie chciała, bo przeciwbólowe leki dostała na moje żądanie od weta). A teraz koniec offa. Zaprezentuję moją przełagodną (prawie) do psów suńkę, jak się zachowuje na swoim podwórku, do kolegi. Wyprężenie: I wampirek (paskuda z niej): Koniec Hexiastych fotek, bo już jedną galerię ma ;) . Za jakiś czas dopiero będą, a teraz czekamy na nowe fotki innych kunelków.
aleksandra5 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Witam! To i my sie przypomnimy. Baton i Beri:loveu: Słodkie sny:lol:
aleksandra5 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Zapomniałam.To zrobiła moja córka.Podpis, ale zapomniałam umieścić go pod zdjęciami.
Coffee&Nera Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Oooo przez przypadek sie znalazlam tutaj jednak niemam zamiaru miejsca opuszczac. Widze duuuzo kundelków =* Wyglaskajcie je wszystkie. Korenia- sunia cudowna, jest bardzo fotogeniczna i jak widac lubi zdjęcia :D
Korenia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Cambel napisał(a):Korenia, przepiękna ta Twoja sucz :loveu: Nerul napisał(a):Oooo przez przypadek sie znalazlam tutaj jednak niemam zamiaru miejsca opuszczac. Widze duuuzo kundelków =* Wyglaskajcie je wszystkie. Korenia- sunia cudowna, jest bardzo fotogeniczna i jak widac lubi zdjęcia :D Moja kochana sucz :loveu: Dziękujemy :) :lol: :loveu:
aleksandra5 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Zapraszamy wszystkich na Foto Bloga Batona i Beri :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72452&highlight=beri
Cambel&Megi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Nooo piękne psiaki :loveu: Zaraz lecę do Waszej galerii ;)
*zaba* Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 To i my sie przypominamy :) Kamel jako zubropies (hehe jesli ktos chce wiedziec dlaczego,zapraszamy do galerii http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35523) Kamel akrobata Pies z "listy" Prawie swiety... Pies model (3-cie miejsce) Pogromca morz i oceanow.. Pies strozujacy Ale mnie ponioslo,sorki:oops: Puchu :hand:
Cambel&Megi Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 *zabo*, Twój pies jest przecudny :loveu: I ma słodkie imię ;) A jaki mądry wzrok :)
*zaba* Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ß@$!@ napisał(a):Cuuuudowny kundelek :loveu::loveu: Hehe,ja bardzo przepraszam,ale to jest Collie!!:-x Tak ma wpisane w papierach ubezpieczeniowych,pani wypisujaca owe papiery zdaje sie byc znawca ras...:roflt:
basia bonnie Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 *zaba* napisał(a):Hehe,ja bardzo przepraszam,ale to jest Collie!!:-x Tak ma wpisane w papierach ubezpieczeniowych,pani wypisujaca owe papiery zdaje sie byc znawca ras...:roflt: :crazyeye: ciekawe :roflt: To umów mnie z tą panią, bo chce sie podszkolić i znać rasy :roflt:
*Monia* Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Super Kamelek :loveu: . Pies stróżujący the best! A wiecie do czego służy poduszka? Moja sunia wie i z niej korzysta :evil_lol: Z kołderki zresztą też No bo po takich na przykład szaleństwach trzeba godnie odpocząć :lol:
Martens Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Śliczne są Wasze psiury, ja też się moją Baryłką pochwalę :cool3:
Cambel&Megi Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Baryłka? Super imię :loveu: :loveu: Śliczniasta sunieczka :cool3:
Martens Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Właściwie to Perełka, ale jak kiedys się spasła trochę, to dostała Baryłkową ksywkę i tak zostało :evil_lol:
Recommended Posts