Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK']dzień w dzień jezdze do weta, czem nawet 3 razy dziennie :(
boze, kiedy to sie w końcu skończy?! :(
załamka na maxa!

długi rosną, już są makabryczne.....ale jak nie pomóc?
ja nie umiem.....:([/QUOTE]

Brak niestety pocieszającej odpowiedzi...

Co z piękną i pokancerowana Carlą?

Posted

Zapraszamy serdecznie...

może ktos zajrzy na bazarek min. dla olkuskiego kundelka Jożinka i jego domotymczasowej kociej rodzinki oraz dla zadłużonych gigantycznie beniastych gigantów: Kami i Sylwusia...

bazarek podkładkowo... serwetkowy... bieżnikowy... obrusowy i... na wszystko co mojej głowie z tym się skojarzyło :smile:.
.. szklanie... korkowo... dziergutkowo... świątecznie i ... codziennie...i kącik ZRÓB TO SAMA... i obrazek wyszywany z poszewką w złote tulipany... ponad 50 propozycji czeka na Was!

Posted (edited)

Jest szansa na bardzo dobry domek dla Lotiego w Jeleniej górze (wizyta PA już była). Mamy transport z Katowic do Jeleniej Góry, ale potrzeba Lotiego dostarczyć w najbliższy czwartek z Żywca do Katowic na ok godz 16. Kto pomoże? To bardzo waże.
Budrysek ma niesprawne auto, ale może ktoś ma czas lub planuje podróż.

EDIT
sprawa transportu nieaktualna - państwo zdecydowali sie jednak na innego, mniejszego psiaka z hoteliku w poblizu ich miejsca zamieszkania.

Edited by Agnieszka Co.
Posted

w poniedziałek dostałam rozliczenie z 4 lecznic....nie zdawałam sobie sprawy z tego, ze zrobił sie tak ogromny dług! :(
ciagle jakies nowe zwierzaki, chore, polamane, maluszki w ciezkim stanie,szczeniaczek polamany przez tora...ciagle wyjazdy do lecznic, kroplowki , zwierzaki na bdt, w hotelach,czlowiek nie mysli o kasie, tylko jak pomoc biedakom...i nagle szok! i zalamka!

w lecznicach mam 14.000 długu!

a wiadomo jak sie jedno wali to leci juz lawina....:(

Jezeli ktoś będzie mógł nam jakos pomoc będę ogromnie wdzięczna!
Przyda sie wszystko....rzeczy na bazarki, karma, zwirek, leki, opatrunki, mleko dla kociat...jezeli ktos bedzie mogł wplacic datek na dług, podam konto lecznicy....za kazda pomoc bede ogromnie wdzięczna...

muszę ograniczyc pomoc zwierzętom....nie daje juz rady ani fizycznie ani finansowo...ale jak nie pomoc, jak widzi sie zwierzaka proszacego o pomoc?! :(

Posted

dokarmiam koty w roznych miejscach....sa to dzikuski....w jednym m-cu bylo 5 maluszkow....zostaly 2 :(
z powodu braku srodkow na zakup karmy, jezdze tam juz sporadycznie...i to jest moj najwiekszy bol :(
dzisiaj pojechalam....2 maluszki lezaly w kocim domku....cale byly oblepione muchami, futerka mialy cale w muszych jajkach.....nie moglam ich tam zostawic :(
sa w lecznicy, bezpieczne....ale czy przezyja?

....nie moglam ich tam zostawic....:( a wiem, ze to dla mnie juz zabojstwo :(

Posted

Adi ma 2-3 lata, po rozwodzie wlascicieli wyladowal w budzie na łancuchu :-( u tesciowej która chce sie go jak najszybciej pozbyc

wlascicielka zrzeknie sie psa, twierdzi ze ""taki pies nie nadaje się do bloku"!

Adi wychowywany był z dziecmi, jest łagodny, zachowuje czystosc w domu

kontakt: 607 488 598

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Adi ma 2-3 lata, po rozwodzie wlascicieli wyladowal w budzie na łancuchu :-( u tesciowej która chce sie go jak najszybciej pozbyc

wlascicielka zrzeknie sie psa, twierdzi ze ""taki pies nie nadaje się do bloku"!

Adi wychowywany był z dziecmi, jest łagodny, zachowuje czystosc w domu

kontakt: 607 488 598

Posted

[quote name='BUDRYSEK']w poniedziałek dostałam rozliczenie z 4 lecznic....nie zdawałam sobie sprawy z tego, ze zrobił sie tak ogromny dług! :(
ciagle jakies nowe zwierzaki, chore, polamane, maluszki w ciezkim stanie,szczeniaczek polamany przez tora...ciagle wyjazdy do lecznic, kroplowki , zwierzaki na bdt, w hotelach,czlowiek nie mysli o kasie, tylko jak pomoc biedakom...i nagle szok! i zalamka!

Przyda sie wszystko....rzeczy na bazarki, karma, zwirek, leki, opatrunki, mleko dla kociat...jezeli ktos bedzie mogł wplacic datek na dług, podam konto lecznicy....za kazda pomoc bede ogromnie wdzięczna...

muszę ograniczyc pomoc zwierzętom....nie daje juz rady ani fizycznie ani finansowo...ale jak nie pomoc, jak widzi sie zwierzaka proszacego o pomoc?! :([/QUOT

Bardzo nieciekawie porobiło się. Czy w związku z tym moge powysyłac zaproszenia na wątek z prośba o wsparcie w spłacie długu?

Posted

[quote name='bakusiowa'][quote name='BUDRYSEK']w poniedziałek dostałam rozliczenie z 4 lecznic....nie zdawałam sobie sprawy z tego, ze zrobił sie tak ogromny dług! :(

muszę ograniczyc pomoc zwierzętom....nie daje juz rady ani fizycznie ani finansowo...ale jak nie pomoc, jak widzi sie zwierzaka proszacego o pomoc?! :([/QUOT

Bardzo nieciekawie porobiło się. Czy w związku z tym moge powysyłac zaproszenia na wątek z prośba o wsparcie w spłacie długu?

jasne, ze mozna powysylac....postaram sie zdobyc aktualne rozliczenie z lecznic...byly jakies wplaty

Posted

[quote name='Toska1']Jeszcze jeden bazarek dla Budryskowych podopiecznych , tym razem z zabaweczkami i drobiazgami dla małych dziewczynek :)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234918-Zabawkowe-drobiazgi-dla-dziewczynek-na-podopiecznych-Budryska-do-17-11-12[/URL]

zapraszam i proszę o pomoc w podnoszeniu ![/QUOTE]

wielkie dzieki :)

prosze napisz mi swoj nr tel...tel mi padł i musze odtworzyc ksiazke tel :(