BUDRYSEK Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 niestety choc walczymy do konca, często przegrywamy....to jest najgorsze..... Quote
zuzlikowa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='BUDRYSEK']dzień w dzień jezdze do weta, czem nawet 3 razy dziennie :( boze, kiedy to sie w końcu skończy?! :( załamka na maxa! długi rosną, już są makabryczne.....ale jak nie pomóc? ja nie umiem.....:([/QUOTE] Brak niestety pocieszającej odpowiedzi... Co z piękną i pokancerowana Carlą? Quote
zuzlikowa Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Zapraszamy serdecznie... może ktos zajrzy na bazarek min. dla olkuskiego kundelka Jożinka i jego domotymczasowej kociej rodzinki oraz dla zadłużonych gigantycznie beniastych gigantów: Kami i Sylwusia... bazarek podkładkowo... serwetkowy... bieżnikowy... obrusowy i... na wszystko co mojej głowie z tym się skojarzyło :smile:. .. szklanie... korkowo... dziergutkowo... świątecznie i ... codziennie...i kącik ZRÓB TO SAMA... i obrazek wyszywany z poszewką w złote tulipany... ponad 50 propozycji czeka na Was! Quote
Agnieszka Co. Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 (edited) Jest szansa na bardzo dobry domek dla Lotiego w Jeleniej górze (wizyta PA już była). Mamy transport z Katowic do Jeleniej Góry, ale potrzeba Lotiego dostarczyć w najbliższy czwartek z Żywca do Katowic na ok godz 16. Kto pomoże? To bardzo waże. Budrysek ma niesprawne auto, ale może ktoś ma czas lub planuje podróż. EDIT sprawa transportu nieaktualna - państwo zdecydowali sie jednak na innego, mniejszego psiaka z hoteliku w poblizu ich miejsca zamieszkania. Edited October 10, 2012 by Agnieszka Co. Quote
cyga-fryga Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 :smilecol::smilecol:[FONT=comic sans ms]ZAPRASZAM!!!![/FONT]:smilecol::smilecol: [FONT=century gothic]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233444-BAZAR-100-na-Budryska-do-20-pa%C5%BAdziernika-do-21-00-%29%29%29%29%29?p=19798892#post19798892[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 w poniedziałek dostałam rozliczenie z 4 lecznic....nie zdawałam sobie sprawy z tego, ze zrobił sie tak ogromny dług! :( ciagle jakies nowe zwierzaki, chore, polamane, maluszki w ciezkim stanie,szczeniaczek polamany przez tora...ciagle wyjazdy do lecznic, kroplowki , zwierzaki na bdt, w hotelach,czlowiek nie mysli o kasie, tylko jak pomoc biedakom...i nagle szok! i zalamka! w lecznicach mam 14.000 długu! a wiadomo jak sie jedno wali to leci juz lawina....:( Jezeli ktoś będzie mógł nam jakos pomoc będę ogromnie wdzięczna! Przyda sie wszystko....rzeczy na bazarki, karma, zwirek, leki, opatrunki, mleko dla kociat...jezeli ktos bedzie mogł wplacic datek na dług, podam konto lecznicy....za kazda pomoc bede ogromnie wdzięczna... muszę ograniczyc pomoc zwierzętom....nie daje juz rady ani fizycznie ani finansowo...ale jak nie pomoc, jak widzi sie zwierzaka proszacego o pomoc?! :( Quote
Agnieszka Co. Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Kurcze, nie wiem jak pomóc. Finansowo bezpośrednio nie mam możliwości, ale poszukam rzeczy na bazarek. Quote
BUDRYSEK Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Agnieszka Co. napisał(a):Kurcze, nie wiem jak pomóc. Finansowo bezpośrednio nie mam możliwości, ale poszukam rzeczy na bazarek. dzieki Agus Quote
BUDRYSEK Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 dokarmiam koty w roznych miejscach....sa to dzikuski....w jednym m-cu bylo 5 maluszkow....zostaly 2 :( z powodu braku srodkow na zakup karmy, jezdze tam juz sporadycznie...i to jest moj najwiekszy bol :( dzisiaj pojechalam....2 maluszki lezaly w kocim domku....cale byly oblepione muchami, futerka mialy cale w muszych jajkach.....nie moglam ich tam zostawic :( sa w lecznicy, bezpieczne....ale czy przezyja? ....nie moglam ich tam zostawic....:( a wiem, ze to dla mnie juz zabojstwo :( Quote
Poker Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Ja mam jak zwykle manele dla zwierzaków. Kołdry, poduszki,ręczniki i bieliznę pościelową. Quote
Agnieszka Co. Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Dziś w obu szkołach moch dzieciaków (podst i gim Zabłocie) jest zbiórka darów dla schroniska - koce, ręczniki, miski, zabawki, karma. Quote
Agnieszka Co. Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 bazarek dla podopiecznych BDT Budrysek i na spore długi w lecznicach. Zapraszam po książeczki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233981-Książki-książeczki-do-poczytania-lub-na-prezent-Bazarek-dla-tymczasów-Budrysek-4-XI?p=19856410 Quote
BUDRYSEK Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 MEGA PILNE!!!! http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post19864007 Quote
BUDRYSEK Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Adi ma 2-3 lata, po rozwodzie wlascicieli wyladowal w budzie na łancuchu :-( u tesciowej która chce sie go jak najszybciej pozbyc wlascicielka zrzeknie sie psa, twierdzi ze ""taki pies nie nadaje się do bloku"! Adi wychowywany był z dziecmi, jest łagodny, zachowuje czystosc w domu kontakt: 607 488 598 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Toska1 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Zapraszam na lekturowy bazarek na długi Budryska :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/233963-Lektury-z-opracowaniem-i-nne-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ug%C3%B3w-podopiecznych-Budryska-do-7-11-2012 pomoc w podnoszeniu mile widziana :) Quote
BUDRYSEK Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 [quote name='Toska1']Zapraszam na lekturowy bazarek na długi Budryska :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/233963-Lektury-z-opracowaniem-i-nne-na-spłatę-długów-podopiecznych-Budryska-do-7-11-2012 pomoc w podnoszeniu mile widziana :) o jejku :) dziękuję bardzo :) Quote
BUDRYSEK Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='BUDRYSEK']Adi ma 2-3 lata, po rozwodzie wlascicieli wyladowal w budzie na łancuchu :-( u tesciowej która chce sie go jak najszybciej pozbyc wlascicielka zrzeknie sie psa, twierdzi ze ""taki pies nie nadaje się do bloku"! Adi wychowywany był z dziecmi, jest łagodny, zachowuje czystosc w domu kontakt: 607 488 598 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us zaglądnijcie do biedaka :-( http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19877041 Quote
Iljova Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 a oni sami nadają się do bloku ?!?!?!?! co za durna gadka :shake: Śliczny psiak z niego, jest cudowny wyrzucić takiego psiaka :-( Quote
Maruda666 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Zapraszam na bazarek ciuszków podarowanych przez cioteczkę Atena21 - fajne rzeczy dla pociech i mam na spłatę długu - http://www.dogomania.pl/forum/threads/234316-Dla-pociech-i-mam-)-na-podopiecznych-budryska-do-10-11-22-00?p=19878806#post19878806 Quote
BUDRYSEK Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Maruda666']Zapraszam na bazarek ciuszków podarowanych przez cioteczkę Atena21 - fajne rzeczy dla pociech i mam na spłatę długu - http://www.dogomania.pl/forum/threads/234316-Dla-pociech-i-mam-)-na-podopiecznych-budryska-do-10-11-22-00?p=19878806#post19878806 bardzo Wam dziękuje :) Quote
bakusiowa Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='BUDRYSEK']w poniedziałek dostałam rozliczenie z 4 lecznic....nie zdawałam sobie sprawy z tego, ze zrobił sie tak ogromny dług! :( ciagle jakies nowe zwierzaki, chore, polamane, maluszki w ciezkim stanie,szczeniaczek polamany przez tora...ciagle wyjazdy do lecznic, kroplowki , zwierzaki na bdt, w hotelach,czlowiek nie mysli o kasie, tylko jak pomoc biedakom...i nagle szok! i zalamka! w lecznicach mam 14.000 długu! a wiadomo jak sie jedno wali to leci juz lawina....:( Jezeli ktoś będzie mógł nam jakos pomoc będę ogromnie wdzięczna! Przyda sie wszystko....rzeczy na bazarki, karma, zwirek, leki, opatrunki, mleko dla kociat...jezeli ktos bedzie mogł wplacic datek na dług, podam konto lecznicy....za kazda pomoc bede ogromnie wdzięczna... muszę ograniczyc pomoc zwierzętom....nie daje juz rady ani fizycznie ani finansowo...ale jak nie pomoc, jak widzi sie zwierzaka proszacego o pomoc?! :([/QUOT Bardzo nieciekawie porobiło się. Czy w związku z tym moge powysyłac zaproszenia na wątek z prośba o wsparcie w spłacie długu? Quote
BUDRYSEK Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='bakusiowa'][quote name='BUDRYSEK']w poniedziałek dostałam rozliczenie z 4 lecznic....nie zdawałam sobie sprawy z tego, ze zrobił sie tak ogromny dług! :( ciagle jakies nowe zwierzaki, chore, polamane, maluszki w ciezkim stanie,szczeniaczek polamany przez tora...ciagle wyjazdy do lecznic, kroplowki , zwierzaki na bdt, w hotelach,czlowiek nie mysli o kasie, tylko jak pomoc biedakom...i nagle szok! i zalamka! w lecznicach mam 14.000 długu! a wiadomo jak sie jedno wali to leci juz lawina....:( Jezeli ktoś będzie mógł nam jakos pomoc będę ogromnie wdzięczna! Przyda sie wszystko....rzeczy na bazarki, karma, zwirek, leki, opatrunki, mleko dla kociat...jezeli ktos bedzie mogł wplacic datek na dług, podam konto lecznicy....za kazda pomoc bede ogromnie wdzięczna... muszę ograniczyc pomoc zwierzętom....nie daje juz rady ani fizycznie ani finansowo...ale jak nie pomoc, jak widzi sie zwierzaka proszacego o pomoc?! :([/QUOT Bardzo nieciekawie porobiło się. Czy w związku z tym moge powysyłac zaproszenia na wątek z prośba o wsparcie w spłacie długu? jasne, ze mozna powysylac....postaram sie zdobyc aktualne rozliczenie z lecznic...byly jakies wplaty Quote
Toska1 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Jeszcze jeden bazarek dla Budryskowych podopiecznych , tym razem z zabaweczkami i drobiazgami dla małych dziewczynek :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/234918-Zabawkowe-drobiazgi-dla-dziewczynek-na-podopiecznych-Budryska-do-17-11-12 zapraszam i proszę o pomoc w podnoszeniu ! Quote
BUDRYSEK Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Toska1']Jeszcze jeden bazarek dla Budryskowych podopiecznych , tym razem z zabaweczkami i drobiazgami dla małych dziewczynek :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234918-Zabawkowe-drobiazgi-dla-dziewczynek-na-podopiecznych-Budryska-do-17-11-12[/URL] zapraszam i proszę o pomoc w podnoszeniu ![/QUOTE] wielkie dzieki :) prosze napisz mi swoj nr tel...tel mi padł i musze odtworzyc ksiazke tel :( Quote
Akrum Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 kurcze, ale się porobiło... żałuje, że nie mam jak wspomóc, ale sami mamy długi... Quote
Recommended Posts