Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK']kolejna kocia tragedia kotek pogryziony przez kuny...przed chwilą udało się go złapac walczy o życie w lecznicy

Uploaded with ImageShack.us

to nie kuna go pogryzła...przymarzł do agregatu na którym sie grzał, chciał sie uwolnic i wyrwal sobie ogonek i skore :(ma odmrozone ciałko, stan bardzo zły :(

Posted

[quote name='Poker']Mam do wpłacenia 20 zł ze sprzedaży pozabazarkowej.Ja sprzedawałam, Kosmyczek Kamyczek kupiła.Proszę o konto.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję :) podam na pw konto lecznicy

Posted

Toska1 napisał(a):
Budrysku, przelew na 111 zł zrobiłam 6 lutego, jak sprawdzisz,że wpłynęła kasa ,potwierdź proszę na bazarku :)

ok, dziekuję :) jak tylko dostane potwierdzenie z lecznicy to napisze

Posted

Maja ma ok 6 lat, jest śliczną, długowłosą suczką. Bardzo lubi długie spacery, bez problemu jezdzi samochodem. Szukamy domu ze starszymi dziećmi. Ze względu na wyjazd włascicieli pilnie szukamy domu....607488598

Posted

Budrysku, może ja założę mu wydarzenie lub wątek?
Psiak chyba bardzo potrzebuje na szybko domu... obawiam się, że posesja zostanie sprzedana i...????????? Nikt z bliskich własciciela psem się chyba nie intersuje...

Czy wiesz jak pies się wabi?

[quote name='BUDRYSEK']

3 letni owczarek środkowoazjatycki szuka domu...po smierci wlasciciela 2 miesiące temu zostal sam w budzie :-(
łagodny, spokojny,

kontakt:607488598

Posted

[quote name='zuzlikowa']Budrysku, może ja założę mu wydarzenie lub wątek?
Psiak chyba bardzo potrzebuje na szybko domu... obawiam się, że posesja zostanie sprzedana i...????????? Nikt z bliskich własciciela psem się chyba nie intersuje...

Czy wiesz jak pies się wabi?

wabi sie Baron.....pewnie, ze zrobic wdarzenie :);):p...info jest na fb...

[quote name='Felka z Bagien']Jakie losy tego kotka?Co z nim?

tutaj jest link do wydarzenia....jest lepiej, niestety Kicia jest dzikuska :(

http://www.dogomania.pl/forum/threads/239202-Alusia-z-nowotworem-uszka-i-pora%C5%BConym-nerwem-trojdzielnym-pysia-%28?p=20459584#post20459584