zuzlikowa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Najważniejsze,że je i pije... reszta to skutek może bólu, może pamięci o bólu, a może tego, że czuje, że coś się zmieniło... powolutku niepewność i strach przed bólem minie i całkiem dostojna Pannica, wróci do normy! Mocno za to kciukasy trzymamy...tulimy i spokojnych nocek życzymy!!! BUDRYSKOWI stale i niezmiennie-:loveu: Quote
zuzlikowa Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Przygotowuję 2 bazarki min. dla BDT BUDRYSEK... teraz wstawiam już torebki( różniaste), a potem powstawiam serwetki, podkładki, poszewki ozdobne, bieżniki, firanki(niektóre sama robiłam:cool3::oops:...) Torebki różniaste... torebki okazjonalne, do pracy, na zakupy...kosmetyczki...plecaki ...firmowe... nowe i używane... Serwetki, podkładki, bieżniki, firany, poszewki ... jeszcze wstawiam, ale już zapraszam- bo może ukradkiem już coś dla siebie wypatrzycie... Quote
sonek666 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Oooo znalazłam wątek to zaproszę na bazarek- 50% dla Podopiecznych Budryska :) Książki, ciuszki i inne :) http://www.dogomania.pl/threads/221401-Ksi%C4%99garnia-i-inne-na-BUDRYSKA-i-SZYD%C5%81OWIEC-do-28.01.godz.-21-00?p=18444585#post18444585 Quote
BUDRYSEK Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 sonek666 napisał(a):Oooo znalazłam wątek to zaproszę na bazarek- 50% dla Podopiecznych Budryska :) Książki, ciuszki i inne :) http://www.dogomania.pl/threads/221401-Ksi%C4%99garnia-i-inne-na-BUDRYSKA-i-SZYD%C5%81OWIEC-do-28.01.godz.-21-00?p=18444585#post18444585 bardzo dziękuję :) Quote
BUDRYSEK Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 muszę sie pochwalic jaki dostałam piękny prezent Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Dexterka Uploaded with ImageShack.us Livcia Uploaded with ImageShack.us Babcia Beza Uploaded with ImageShack.us Kaja Uploaded with ImageShack.us Julcia Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Tulinka Uploaded with ImageShack.us chora Joleczka Uploaded with ImageShack.us Pipi i Joleczka a w koszyku MACHO Garfieldzik Uploaded with ImageShack.us Quote
Grosziwo Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Piękności :loveu::loveu::loveu: A ten pierwszy, co to mu się świeczki na grzbiecie palą to jak ma na imię :diabloti: Quote
cyga-fryga Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 BUDRYSEK napisał(a):muszę sie pochwalic jaki dostałam piękny prezent Uploaded with ImageShack.us wooow, kto takie cuda robi?:) Quote
wapiszon Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Prawdziwe cudo:) Spóźnione życzenia urodzinowe ;) A dzisiaj chyba imieniny? Agnieszko, wszystkiego najlepszego :) Quote
Agnieszka Co. Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 I ja składam życzonka imieninowe - aby plany wypaliły Quote
BUDRYSEK Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 dostalam @ w spr rudego Kocurka, który jutro trafi do nas: "Kotek najprawdopodobniej sie komuś zgubił jak byly te zamiecie śnieżne. przyszedł do nas cały zmarznięty i głodny, Porozwieszaliśmy ogłoszenia w naszej miejscowości ale nikt jak dotąd się nie zgłosił. Dzwoniła jedna pani ze tez jej sie zgubił rudy kotek i przyjechała ale okazało się ze to nie ten. Minął juz tydzień wiec watpie ze ktos sie zglosi po niego. Mam w domu kota i psa i szczerze powiem ze nie chce juz dodatkowych zwierząt. bardzo kocham zwierzęta ale wiadomo im ich wiecej tym wiecej problemow. Mojego kotka tak samo przygarnąłem jakieś 2,5 roku temu ( chyba tez sie komus zgubil). Chetnie bym go oddal w jakies dobre rece. Jest bardzo przyjazny " Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ********** i jeszcze takie Maleństwo szuka domku macie pomysłna imie? Uploaded with ImageShack.us tutaj jeszcze zw swoja mama ************ a ten Słodziak ze schronu po operacji przepukliny trafił do wspaniałego domku Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Szaruś w nowym domku...kto znajdzie Szarusia? Uploaded with ImageShack.us Guciu w nowym domku Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Miłeczka szuka domku Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
elu Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Zapraszam na walentynkowy bazarek dla podopiecznych Budryska! http://www.dogomania.pl/threads/221593-%E2%99%A5%E2%99%A5%E2%99%A5-Walentynkowo-na-dt-Bydryska!-Od-1z%C5%82!%E2%99%A5%E2%99%A5%E2%99%A5-28.01 Quote
zuzlikowa Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Bazarek na BDT i bezdomne dzikie koty pozostające pod jego opieką... ...w fotkę KLIK, a na bazarku znajdziesz się w mig... ZAPRASZAMY... kosmetyki markowe i komplecik z perełek, czekają... Quote
An. Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='BUDRYSEK'] i jeszcze takie Maleństwo szuka domku macie pomysłna imie? Uploaded with ImageShack.us tutaj jeszcze zw swoja mama Budrysku, a Maleństwo jakie z charakteru? Uciekające od ludzi czy nakolankowe? :) No i domek wymagany niewychodzący czy może być wychodzący? Quote
BUDRYSEK Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 An. napisał(a):Budrysku, a Maleństwo jakie z charakteru? Uciekające od ludzi czy nakolankowe? :) No i domek wymagany niewychodzący czy może być wychodzący? Maleństwo jest juz zarezerwowane :) Quote
zuzlikowa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 (edited) Zapraszamy także na bazarki dla BDT BUDRYSEK oraz beniutków: Kami,Sylwusia i Bertiego... ...a może przydadzą się: _ słodkości prosto z Anglii... 26.01 _ kosmetyki markowe i perły... do 31.01 _ Serwetki, podkładki, bieżniki... do 27.01 _ TORBY, torebki, plecaki... do 25.01...Dziś OSTATNI DZIEŃ... do 21-ej _ Biżuteria hand made... do 25.01...Dziś OSTATNI DZIEŃ... do 21-ej _ Biżuteria hand made od basiunia 131... do 31.01...a ten chyba się już skończył... piescofajnyjest wykupił chyba wszystko:multi::evil_lol: Zapraszamy w imieniu Bertiego, Kami i Sylwusia oraz BDT BUDRYSEK... i o licytację oraz pokazywanie bazarków prosimy! Edited January 25, 2012 by zuzlikowa Quote
elu Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='zuzlikowa']Zapraszamy także na bazarki dla BDT BUDRYSEK oraz beniutków: Kami,Sylwusia i Bertiego... ...a może przydadzą się: _ słodkości prosto z Anglii... 26.01 _ kosmetyki markowe i perły... do 31.01 _ Serwetki, podkładki, bieżniki... do 27.01 _ TORBY, torebki, plecaki... do 25.01...Dziś OSTATNI DZIEŃ... do 21-ej _ Biżuteria hand made... do 25.01...Dziś OSTATNI DZIEŃ... do 21-ej _ Biżuteria hand made od basiunia 131... do 31.01...a ten chyba się już skończył... piescofajnyjest wykupił chyba wszystko:multi::evil_lol: Zapraszamy w imieniu Bertiego, Kami i Sylwusia oraz BDT BUDRYSEK... i o licytację oraz pokazywanie bazarków prosimy! Przypominam też, zapraszam i o podnoszenie proszę walentynkowy bazarek na dt Budryska: http://www.dogomania.pl/threads/221593-%E2%99%A5%E2%99%A5%E2%99%A5-Walentynkowo-na-dt-Bydryska!-Od-1z%C5%82!%E2%99%A5%E2%99%A5%E2%99%A5-28.01 Quote
BUDRYSEK Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 byłam dzisiaj z Joleczka u weta - wizyta 63 zł w uszku jest guz w poniedz. będzie operacja dzisiaj dostala convenie pobrano wymaz z ucha na grzyba i bakterie-40 zł przed operacja bedzie pobrana krew-77 zł całkowity koszt zabiegu bedzie w granicach 250-300 zł bedzie wykonana rowniez sanacja pysia podczas operacji prawego uszka w maju zostal wyslany guz na bad HP..niestety wynik zaginał bardzo prosze o pomoc dla Joleczki Quote
BUDRYSEK Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 przez najblizsze 2 tyg bede miala sporadyczny dostep do neta w razie potrzeby moj nr jest w podpisie Quote
zuzlikowa Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Wybacz BUDRYSKU... ale nie wiem zupełnie co robić :(... Wczoraj dostałam też informację o nowym beniastym w OLKUSZU... i to akurat w te największe mrozy!:-( :-( Wyglądająca na bardzo młodą... bardzo zachudzoną sukę: "szczypiorek"....nic więcej na temat suni nie wiem, ale ... sunia zupełnie nie ma szansy na ciepło i bezpieczeństwo w tym miejscu... to już nawet nie kwestia jej obecnego stanu zdrowia- nawet jeśli nie jest w najgorszej kondycji, tam za moment będzie w strasznym stanie:-(- nie tylko fizycznym, ale i psychicznym! Czy ktoś ma może pomysł jak pomóc suni??? [SIZE=2]...nie wyrobię z 4 benkiem w hoteliku( a nic nie wiadomo właściwie o sunieczce i jej potrzebach... nie wiem jak pomóc suni, bo nie darmo, to miejsce mordownią zwą:shake:... psiak ma zero szansy w Olkuszu i bez mrozów, a teraz ?:-(:-(:-( Quote
maja602 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Przepraszam ale szukamy bezpłatnego domu tymczasowego dla wspaniałej suni, która w schronisku nie ma szans. Zajrzyjcie proszę. http://www.dogomania.pl/threads/221557-Kaleka-w-schronie-(((-POTRZEBNY-DT Quote
Recommended Posts