Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najważniejsze,że je i pije... reszta to skutek może bólu, może pamięci o bólu, a może tego, że czuje, że coś się zmieniło... powolutku niepewność i strach przed bólem minie i całkiem dostojna Pannica, wróci do normy!
Mocno za to kciukasy trzymamy...tulimy i spokojnych nocek życzymy!!!

BUDRYSKOWI stale i niezmiennie-:loveu:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przygotowuję 2 bazarki min. dla BDT BUDRYSEK... teraz wstawiam już torebki( różniaste), a potem powstawiam serwetki, podkładki, poszewki ozdobne, bieżniki, firanki(niektóre sama robiłam:cool3::oops:...)

Torebki różniaste... torebki okazjonalne, do pracy, na zakupy...kosmetyczki...plecaki ...firmowe... nowe i używane...

Serwetki, podkładki, bieżniki, firany, poszewki ...

jeszcze wstawiam, ale już zapraszam- bo może ukradkiem już coś dla siebie wypatrzycie...

Posted

dostalam @ w spr rudego Kocurka, który jutro trafi do nas:

"Kotek najprawdopodobniej sie komuś zgubił jak byly te zamiecie śnieżne. przyszedł do nas cały zmarznięty i głodny, Porozwieszaliśmy ogłoszenia w naszej miejscowości ale nikt jak dotąd się nie zgłosił. Dzwoniła jedna pani ze tez jej sie zgubił rudy kotek i przyjechała ale okazało się ze to nie ten. Minął juz tydzień wiec watpie ze ktos sie zglosi po niego. Mam w domu kota i psa i szczerze powiem ze nie chce juz dodatkowych zwierząt. bardzo kocham zwierzęta ale wiadomo im ich wiecej tym wiecej problemow. Mojego kotka tak samo przygarnąłem jakieś 2,5 roku temu ( chyba tez sie komus zgubil). Chetnie bym go oddal w jakies dobre rece. Jest bardzo przyjazny "

Uploaded with ImageShack.us

i jeszcze takie Maleństwo szuka domku
macie pomysłna imie?

tutaj jeszcze zw swoja mama

a ten Słodziak ze schronu po operacji przepukliny trafił do wspaniałego domku

Posted

Bazarek na BDT i bezdomne dzikie koty pozostające pod jego opieką...

...w fotkę KLIK, a na bazarku znajdziesz się w mig...

ZAPRASZAMY...
kosmetyki markowe i komplecik z perełek, czekają...

Posted

[quote name='BUDRYSEK']
i jeszcze takie Maleństwo szuka domku
macie pomysłna imie?

tutaj jeszcze zw swoja mama

Budrysku, a Maleństwo jakie z charakteru? Uciekające od ludzi czy nakolankowe? :)
No i domek wymagany niewychodzący czy może być wychodzący?

Posted

An. napisał(a):
Budrysku, a Maleństwo jakie z charakteru? Uciekające od ludzi czy nakolankowe? :)
No i domek wymagany niewychodzący czy może być wychodzący?

Maleństwo jest juz zarezerwowane :)

Posted (edited)

Zapraszamy także na bazarki dla BDT BUDRYSEK oraz beniutków: Kami,Sylwusia i Bertiego...

...a może przydadzą się:

_ słodkości prosto z Anglii... 26.01

_ kosmetyki markowe i perły... do 31.01

_ Serwetki, podkładki, bieżniki... do 27.01

_ TORBY, torebki, plecaki... do 25.01...
Dziś OSTATNI DZIEŃ... do 21-ej

_ Biżuteria hand made... do 25.01...Dziś OSTATNI DZIEŃ... do 21-ej

_ Biżuteria hand made od basiunia 131... do 31.01...a ten chyba się już skończył... piescofajnyjest wykupił chyba wszystko:multi::evil_lol:

Zapraszamy w imieniu Bertiego, Kami i Sylwusia oraz BDT BUDRYSEK...
i o licytację oraz pokazywanie bazarków prosimy!

Edited by zuzlikowa
Posted

[quote name='zuzlikowa']Zapraszamy także na bazarki dla BDT BUDRYSEK oraz beniutków: Kami,Sylwusia i Bertiego...

...a może przydadzą się:

_ słodkości prosto z Anglii... 26.01

_ kosmetyki markowe i perły... do 31.01

_ Serwetki, podkładki, bieżniki... do 27.01

_ TORBY, torebki, plecaki... do 25.01...
Dziś OSTATNI DZIEŃ... do 21-ej

_ Biżuteria hand made... do 25.01...Dziś OSTATNI DZIEŃ... do 21-ej

_ Biżuteria hand made od basiunia 131... do 31.01...a ten chyba się już skończył... piescofajnyjest wykupił chyba wszystko:multi::evil_lol:

Zapraszamy w imieniu Bertiego, Kami i Sylwusia oraz BDT BUDRYSEK...
i o licytację oraz pokazywanie bazarków prosimy!

Przypominam też, zapraszam i o podnoszenie proszę walentynkowy bazarek na dt Budryska:
http://www.dogomania.pl/threads/221593-%E2%99%A5%E2%99%A5%E2%99%A5-Walentynkowo-na-dt-Bydryska!-Od-1z%C5%82!%E2%99%A5%E2%99%A5%E2%99%A5-28.01

Posted

byłam dzisiaj z Joleczka u weta - wizyta 63 zł
w uszku jest guz
w poniedz. będzie operacja
dzisiaj dostala convenie
pobrano wymaz z ucha na grzyba i bakterie-40 zł
przed operacja bedzie pobrana krew-77 zł
całkowity koszt zabiegu bedzie w granicach 250-300 zł
bedzie wykonana rowniez sanacja pysia

podczas operacji prawego uszka w maju zostal wyslany guz na bad HP..niestety wynik zaginał

bardzo prosze o pomoc dla Joleczki

Posted

Wybacz BUDRYSKU... ale nie wiem zupełnie co robić :(...

Wczoraj dostałam też informację o nowym beniastym w OLKUSZU... i to akurat w te największe mrozy!:-( :-(
Wyglądająca na bardzo młodą... bardzo zachudzoną sukę: "szczypiorek"....nic więcej na temat suni nie wiem, ale ... sunia zupełnie nie ma szansy na ciepło i bezpieczeństwo w tym miejscu... to już nawet nie kwestia jej obecnego stanu zdrowia- nawet jeśli nie jest w najgorszej kondycji, tam za moment będzie w strasznym stanie:-(- nie tylko fizycznym, ale i psychicznym!

Czy ktoś ma może pomysł jak pomóc suni???

[SIZE=2]...nie wyrobię z 4 benkiem w hoteliku( a nic nie wiadomo właściwie o sunieczce i jej potrzebach... nie wiem jak pomóc suni, bo
nie darmo, to miejsce mordownią zwą:shake:... psiak ma zero szansy w Olkuszu i bez mrozów, a teraz ?:-(:-(:-(