Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może nadarzy się okazja by pokazać i psiaki zabrane z Olkusza przez BUDRYSEK...
zrobiłam im zbiorczy plakat... link bezpośredni nad plakatem...
może ktoś może wydrukować i rozwiesić, rozłożyć w najbardziej ruchliwych miejscach?

Plakaciki indywidualne na wątku Olkuszaków( wystarczy kliknąć w plakacik i już reszta się pokaże także )

Zbiorczy 4 Olkuszaków:
http://img13.imageshack.us/img13/953/slajd1e.jpg

Posted

Aga, Pani z Katowic nie odzywa się do mnie, więc szukam kotki nadal :)

Biało-czarna (pingwinka), raczej młoda - boję się, że starszej mój kocur mógłby nie zaakceptować, poza tym ostatnio dziadyga poważnie choruje.
Za jakieś trzy tygodnie mam nadzieje, dojdzie do "ładu", kiedy będzie znowu w formie chciałabym mu sprawić koleżankę, na razie trwa leczenie, więc powoli rozglądam się za towarzyszką dla niego.
Zależy mi, żeby była towarzyska, taka przytulanka i żeby mi psów nie pozabijała :lol: Przypominam, że mam 2 suki + 1 pies "dochodzący". Wszystkie nie groźne dla kotów.
Aha i pamiętaj, że mieszkam w bloku, więc kicia nie wychodziłaby na dwór, jedynie w lecie na krótki spacerek. Kici gwarantuję miłość, opiekę i wszystko czego będzie potrzebować :)

Zgadzam się na wizyty przed i po adopcyjne, podpisanie umowy i co tam jeszcze będzie trzeba, w końcu sama jestem członkiem PdZ ;)

Posted (edited)

Witam.
Pozwolę sobie zareklamować bazarek z którego dochód w 1/4 zasili konto Teddego (który jest pod opieką BUDRYSEK) + są wystawione fanty z których dochód idzie tylko na niego:) Bazarek jest do dzisiaj :)
http://www.dogomania.pl/threads/222355-Ksi%C4%85%C5%BCki-ubrania-szelki-dla-ps%C3%B3w-ponad-150fant%C3%B3w-dla-Teddego-Suni-Bambu-iJuli-do-15.02

Zapraszam, i przepraszam za spamowanie :))

Edited by Annaa4
Posted

Vilena napisał(a):
Aga, Pani z Katowic nie odzywa się do mnie, więc szukam kotki nadal :)

Biało-czarna (pingwinka), raczej młoda - boję się, że starszej mój kocur mógłby nie zaakceptować, poza tym ostatnio dziadyga poważnie choruje.
Za jakieś trzy tygodnie mam nadzieje, dojdzie do "ładu", kiedy będzie znowu w formie chciałabym mu sprawić koleżankę, na razie trwa leczenie, więc powoli rozglądam się za towarzyszką dla niego.
Zależy mi, żeby była towarzyska, taka przytulanka i żeby mi psów nie pozabijała :lol: Przypominam, że mam 2 suki + 1 pies "dochodzący". Wszystkie nie groźne dla kotów.
Aha i pamiętaj, że mieszkam w bloku, więc kicia nie wychodziłaby na dwór, jedynie w lecie na krótki spacerek. Kici gwarantuję miłość, opiekę i wszystko czego będzie potrzebować :)

Zgadzam się na wizyty przed i po adopcyjne, podpisanie umowy i co tam jeszcze będzie trzeba, w końcu sama jestem członkiem PdZ ;)

mam 2 propozycje, tylko musze zrobic piekne fotki :)

Posted

PILNE - ANDRYCHÓW kolo Wadowic dostałam telefon od męża, który jest w trasie, że w centrum miasta (główna droga na wysokości domu kultury) biega zagubiony psiak, po drodze, miedzy samochodami, które na szczęście jadą powoli przez korki. Psiak śliczny, kudłaty, kolorowy średniej wielkości - mamy kogoś z Andrychowa żeby mógł tam zobaczyć?

Posted

[quote name='cyga-fryga']Zapraszam na bazar:
http://www.dogomania.pl/threads/223496-Nowy-MEGA-bazar-do-3.03.2012-na-Budryska?p=18688920#post18688920

Ela dzieki :)

Pilnie szukamy stajni, agroturystyki dla 7 kocich dzikuskow...ktore niechca wspolpracowac z czlowiekiem :( Sa wykastrowane/wysterylizowane, zaszczepione. Dogaduja sie z lagodnymi psami...w zamian za karme i opieke weterynaryjna...mega pilne:( Błagam pomózcie!!!!

Posted

długi w Chironie :( a za Bursztynka tez bedzie kosmos :(

Na dzień 23.02.2012:

1. Oliwka 50,80
2. Teddy 201,40
3. Homer 807,99...zaplacone
4. Joleczka 229,47
5. Baryłka 891,93
6. Albert 78,45
7. Jola 45,75
8. Zuzia 47,63
9. Laura 71,30