Nadziejka Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Dobreduszki Aramisu pozdrawiam ogromnie Czy spotkalyscie sie iskiereczkie wkoncu? Quote
Olena84 Posted April 15, 2019 Author Posted April 15, 2019 Aramisem cudny, widać, że szczęśliwy, także wizyta poadopcyjna wyszła całkiem dobrze ;) Quote
gosia.marta Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Poszliśmy na bardzo miły leśny spacerek! A oto Ola z Aramiskiem: tutaj pod linkiem, bo nie umiem wstawiać zdjęć na dogo. Mały się nabiegał, spał potem jak zabity całe popołudnie!! 1 Quote
Nadziejka Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Bardzo bardzo sie raduje Jestem z Wami serducka Aramisiu przeuroczy przecudny lapucinek Serduchem pozdrawiam Quote
Olena84 Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 Tak Aramisek super, choć obawiał sie jak mnie zobaczył;))) Quote
wawer Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 O, jak miło znów coś usłyszeć o Muszkieterze i to takie dobre wieści! Atos, Portos, Aramis... trójka kundelków, które chyba jeszcze już tu nieobecna koosiek zadomowiła w Łowiczu u sylwiaso i jej sąsiada. Stare dzieje, tak fajnie jeszcze wtedy było na dogo, chciało się działać, pomagać... No i o te parę lat byliśmy młodsi. Ale najważniejsze, że psiak znalazł dom i że ktoś go jeszcze pokochał. Powodzenia, dzielny wojowniku! 1 Quote
Nadziejka Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Czy juz jestescie golabeczki w Anglii czy jeszcze w Polsce u rodzinko? Quote
Olena84 Posted May 13, 2019 Author Posted May 13, 2019 11 godzin temu, Nadziejka napisał: Czy juz jestescie golabeczki w Anglii czy jeszcze w Polsce u rodzinko? Gosia miała na dłużej wrócić do Polski, wiec może znowu się spotkamy;) Quote
Olena84 Posted May 13, 2019 Author Posted May 13, 2019 16 godzin temu, wawer napisał: O, jak miło znów coś usłyszeć o Muszkieterze i to takie dobre wieści! Atos, Portos, Aramis... trójka kundelków, które chyba jeszcze już tu nieobecna koosiek zadomowiła w Łowiczu u sylwiaso i jej sąsiada. Stare dzieje, tak fajnie jeszcze wtedy było na dogo, chciało się działać, pomagać... No i o te parę lat byliśmy młodsi. Ale najważniejsze, że psiak znalazł dom i że ktoś go jeszcze pokochał. Powodzenia, dzielny wojowniku! To prawda, to tak dawno temu było, czas leci, co mnie przeraża:(, mam wrażenie że jak byłam dzieckiem to było baaardzo dawno temu , jakby z 50 lat minęło a teraz czas zasuwa szybciej... Quote
gosia.marta Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Hej Ciotki, Aramisek się nie odzywał ponad rok i bardzo za to przeprasza :) Dziadunio ma się dobrze, wprawdzie zdrówko trochę doskwiera (artretyzm w stawach, parę ząbków się straciło, słuch przepadł kompletnie!), ale tupta dzielnie, goni koty i jest najcudowniejszym dziadeczkiem świata. Od dwóch miesięcy ma też nową kumpelę, ONkę Sophie z owczarkowej fundacji w Anglii. Przyszła do nas na tymczas, jak się zaczęła kwarantanna, ale postanowiła zostać! Aramis najpierw nie był zachwycony, ale się do niej przekonał, a ona pilnuje, żeby się nie zagubił na spacerach. Aramis ma tendencje do chodzenia własnymi ścieżkami, a że nie słyszy już nic oprócz gwizdania (a ja nie umiem gwizdać), to nie da się go zawołać, więc mówię Sophie "Find Aramis" i ona po niego biegnie, daje mu kuksańca, wtedy on się rozgląda i albo idzie za Sophie, albo widzi mnie i moje machanie rękami :D A tu trochę zdjęć Aramiska (i Sophie) z ostatniego roku: https://photos.app.goo.gl/hVRPy7EsKfj8NG9g6 Ściskamy mocno! Gosia, Stephane, Aramis & Sophie 3 Quote
Olena84 Posted June 8, 2020 Author Posted June 8, 2020 11 godzin temu, gosia.marta napisał: Hej Ciotki, Aramisek się nie odzywał ponad rok i bardzo za to przeprasza :) Dziadunio ma się dobrze, wprawdzie zdrówko trochę doskwiera (artretyzm w stawach, parę ząbków się straciło, słuch przepadł kompletnie!), ale tupta dzielnie, goni koty i jest najcudowniejszym dziadeczkiem świata. Od dwóch miesięcy ma też nową kumpelę, ONkę Sophie z owczarkowej fundacji w Anglii. Przyszła do nas na tymczas, jak się zaczęła kwarantanna, ale postanowiła zostać! Aramis najpierw nie był zachwycony, ale się do niej przekonał, a ona pilnuje, żeby się nie zagubił na spacerach. Aramis ma tendencje do chodzenia własnymi ścieżkami, a że nie słyszy już nic oprócz gwizdania (a ja nie umiem gwizdać), to nie da się go zawołać, więc mówię Sophie "Find Aramis" i ona po niego biegnie, daje mu kuksańca, wtedy on się rozgląda i albo idzie za Sophie, albo widzi mnie i moje machanie rękami :D A tu trochę zdjęć Aramiska (i Sophie) z ostatniego roku: https://photos.app.goo.gl/hVRPy7EsKfj8NG9g6 Ściskamy mocno! Gosia, Stephane, Aramis & Sophie Jaka cudowna niespodzianka! Wspaniale że Aramis ma sie dobrze i ma nową, jakże mądrą koleżankę!!! Dajcie znać jak będziecie w Polsce! Quote
mdk8 Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Jak chcecie zobaczyć Aramiska to wpadł mi w oko na FB 🙂 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10226306466986625&set=p.10226306466986625&type=3 Quote
Nadziejka Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Alez cuuudny calusny dziadziunio dudunio kokany Quote
gosia.marta Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Halo, halo! Cześć Ciotki, jest tu kto? Aramisek pozdrawia z okazji swoich ósmych adopcin (dzisiaj)! Dziaduleczek jest staruteńki, miał mikro-wylew, zespół przedsionkowy i dostaje leki na wątrobę, ale wciąż prze do przodu. W sobotę go czeka miła niespodzianka, bo jedziemy na działkę na Mazury po raz pierwszy w tym roku. Troszkę Aramiskowych zdjęć z 2021 i tego roku... Głównie w pozycji leżąco-wypoczywającej, bo tuptuś już znacznie mniej tupta. Jest tam też zdjęcie mapy podróży Aramiska z nami (brakuje Kornwalii, bo ją zaliczył już po zamówieniu mapy). https://photos.app.goo.gl/SiJrSwgFmrfYX1tdA Pozdrawiamy i codziennie nie możemy się nadziwić, jaki skarbeczek nam się trafił. <3 2 Quote
Nadziejka Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Dnia 28.04.2022 o 17:46, gosia.marta napisał: Halo, halo! Cześć Ciotki, jest tu kto? Aramisek pozdrawia z okazji swoich ósmych adopcin (dzisiaj)! Dziaduleczek jest staruteńki, miał mikro-wylew, zespół przedsionkowy i dostaje leki na wątrobę, ale wciąż prze do przodu. W sobotę go czeka miła niespodzianka, bo jedziemy na działkę na Mazury po raz pierwszy w tym roku. Troszkę Aramiskowych zdjęć z 2021 i tego roku... Głównie w pozycji leżąco-wypoczywającej, bo tuptuś już znacznie mniej tupta. Jest tam też zdjęcie mapy podróży Aramiska z nami (brakuje Kornwalii, bo ją zaliczył już po zamówieniu mapy). https://photos.app.goo.gl/SiJrSwgFmrfYX1tdA Pozdrawiamy i codziennie nie możemy się nadziwić, jaki skarbeczek nam się trafił. ❤️ Przytulamy z modlitwa za wszystko Jak dobrze ze jestescie jak dobrze Wszelkiej spokojnosci zasylam 2 Quote
Olena84 Posted May 10, 2022 Author Posted May 10, 2022 Dnia 28.04.2022 o 17:46, gosia.marta napisał: Halo, halo! Cześć Ciotki, jest tu kto? Aramisek pozdrawia z okazji swoich ósmych adopcin (dzisiaj)! Dziaduleczek jest staruteńki, miał mikro-wylew, zespół przedsionkowy i dostaje leki na wątrobę, ale wciąż prze do przodu. W sobotę go czeka miła niespodzianka, bo jedziemy na działkę na Mazury po raz pierwszy w tym roku. Troszkę Aramiskowych zdjęć z 2021 i tego roku... Głównie w pozycji leżąco-wypoczywającej, bo tuptuś już znacznie mniej tupta. Jest tam też zdjęcie mapy podróży Aramiska z nami (brakuje Kornwalii, bo ją zaliczył już po zamówieniu mapy). https://photos.app.goo.gl/SiJrSwgFmrfYX1tdA Pozdrawiamy i codziennie nie możemy się nadziwić, jaki skarbeczek nam się trafił. ❤️ Cudownie że tak piszesz o Aramisku, miał duże szczęście że trafił na Was. Super, że jesteście w Polsce. Na stałe? Quote
gosia.marta Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 Dnia 10.05.2022 o 13:40, Olena84 napisał: Cudownie że tak piszesz o Aramisku, miał duże szczęście że trafił na Was. Super, że jesteście w Polsce. Na stałe? Na razie na stałe, ale zobaczymy, ile to "stałe" potrwa :DDD 1 Quote
Olena84 Posted May 12, 2022 Author Posted May 12, 2022 Dnia 11.05.2022 o 16:06, gosia.marta napisał: Na razie na stałe, ale zobaczymy, ile to "stałe" potrwa :DDD W mazowieckim? Może uda się nam spotkać 🥰 Quote
Recommended Posts