Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bric-a-brac']Napiszcie do moda, żeby księgowa dostała drugiego posta w wątku, by mogła sama edytować. Cmoki dla wielkopsa ;)[/QUOTE]

To sama go pocaluj!boje sie,ze mi odgryzie nos.

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yumanji']To sama go pocaluj!boje sie,ze mi odgryzie nos.[/QUOTE]
Ja też bym się bała, widziałaś, że ja z tych bojących :lol: Dlatego przesyłam wirtualne za Twoim pośrednictwem :evil_lol:

Posted

[quote name='bric-a-brac']Napiszcie do moda, żeby księgowa dostała drugiego posta w wątku, by mogła sama edytować. Cmoki dla wielkopsa ;)[/QUOTE]

napisałam pw do czarodziejki, czy do kogoś jeszcze powinnam?

Posted

Yumanji, czy dało by rade jakoś sprawdzić Dżafara na koty? Oczywiście, tak, żeby kot nie miał szans ucierpieć. Może za jakimś płotem pokazać mu kota.
Jak nie zareaguje, tak jak na psy, to istnieje prawdopodobieństwo, że kot będzie miał szanse na przeżycie po spotkanie z kudłaczem :)
Chciałam go komuś pokazać, ale ten Ktoś ma kota (wolno łażącego po posesji) oraz dokarmia przy okazji okoliczne :)

Posted

[quote name='Igam']Chciałam go komuś pokazać, ale ten Ktoś ma kota (wolno łażącego po posesji) oraz dokarmia przy okazji okoliczne :)[/QUOTE]

Nie czekając na odpowiedź zapytałam się czy by nie wzięli Dżafara, chociaż na DT (wytłumaczyłam co to jest ;) ) ale niestety, nie chcą :(
Mieli już schroniskowego psiaka, który do końca swych dni nie odzyskał zdrowia, także i psychicznego, choć robili co mogli i jeździli do najlepszych i nie chcą znów tego przechodzić (strasznie przeżywali jego chorobę i umieranie).

Szukam więc dalej choć pomysłów mi brak :shake: przepraszam Dżafarku

Posted

[quote name='Cleo2008']zaglada! do kompa kolejka byla, ledwo sie dopchalam. co u psiaka?[/QUOTE]

Coraz lepiej.Chodzimy na spacery,ciagnie potem do domu,coraz lepiej chodzi na smyczy.Niezbyt lubi suche jedzenie,no i dobrze,bo musi sie odchudzic.Je ,choc go "kluje w zeby".Jak dzis na mnie skoczyl i oparl sie pzrednimi lapami,
to ledwo sie utrzymalam na nogach.Poza tym zaczyna sie glosno dopominac o uwage,spacery itd ,a na poczatku nie wydawal sie z siebie glosu.

Posted

Pamiętam o Dżafarze ,a jakże.Konto dostalam ,grosik dorzucę po 10.02,nie wczesniej.Szkoda ,że ten ds pd igam nie zdecydowal się na adopcję Dzafara,gdyby tolerowal koty.Po smutnych przejsciach z poprzednim psem ze schronu trzeba zrozumiec ich jednak.A może ogolne badanie Onka i opinia weta o stanie jego zdrowia może by zmienila ich zdanie?

Posted

Dżafar bardzo dziękuje za wpłaty :)

Igam - dziękuję za zaangażowanie, trudno, że się nie udało, ale uda się następnym razem :)

yumanji - kurcze padł mi telefon, zachowały sie tylko numery, które miałam na karcie, te z telefonu szlag trafił - mogłabyś mi przesłać na pw swój nr telefonu albo sms-em..?

Posted

na FB [URL="http://www.facebook.com/event.php?eid=174275372615869"][B][COLOR="#800080"]http://www.facebook.com/event.php?eid=174275372615869[/COLOR][/B][/URL] :lol: