yumanji Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 [quote name='bric-a-brac']Napiszcie do moda, żeby księgowa dostała drugiego posta w wątku, by mogła sama edytować. Cmoki dla wielkopsa ;)[/QUOTE] To sama go pocaluj!boje sie,ze mi odgryzie nos. Quote
bric-a-brac Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 [quote name='yumanji']To sama go pocaluj!boje sie,ze mi odgryzie nos.[/QUOTE] Ja też bym się bała, widziałaś, że ja z tych bojących :lol: Dlatego przesyłam wirtualne za Twoim pośrednictwem :evil_lol: Quote
sylwija Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 czego tu się bać, Dżafar się nawet nie ślini ;) Quote
sylwija Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 [quote name='bric-a-brac']Napiszcie do moda, żeby księgowa dostała drugiego posta w wątku, by mogła sama edytować. Cmoki dla wielkopsa ;)[/QUOTE] napisałam pw do czarodziejki, czy do kogoś jeszcze powinnam? Quote
sylwija Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Oj, Dżafar, biedaku, nikt do Ciebie nie zagląda :( Quote
Livka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ja zaglądam ;) dobrej nocki Dżafar - najważniejsze, że jesteś bezpieczny :) Quote
sylwija Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 trochę złudne to poczucie bezpieczeństwa.. (brak kasy..) Cały czas myślę, co robić Quote
Igam Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Yumanji, czy dało by rade jakoś sprawdzić Dżafara na koty? Oczywiście, tak, żeby kot nie miał szans ucierpieć. Może za jakimś płotem pokazać mu kota. Jak nie zareaguje, tak jak na psy, to istnieje prawdopodobieństwo, że kot będzie miał szanse na przeżycie po spotkanie z kudłaczem :) Chciałam go komuś pokazać, ale ten Ktoś ma kota (wolno łażącego po posesji) oraz dokarmia przy okazji okoliczne :) Quote
Aimez_moi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jak tam nasz przystojniak sie czuje?.......:):) Jumanji..... nie zagadalas biedaka....:):) Quote
yumanji Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Padl net,jestem u sasiadow.Zobaczymy,co z tym kotem.Nie mamy swoich sasiadow za plotem,a swojego kota musialabym zaniesc z mieszkania do hotelu. Quote
Aimez_moi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Oj.....Dzafar jest tak dostojny, ze byc moze koty go w ogole nie ruszaja....... Quote
paros Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='sylwija']Oj, Dżafar, biedaku, nikt do Ciebie nie zagląda :([/QUOTE] zagląda :lol: i pamięta, zrobię obiecane ogłoszenie w necie Quote
Cleo2008 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 zaglada! do kompa kolejka byla, ledwo sie dopchalam. co u psiaka? Quote
Igam Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='Igam']Chciałam go komuś pokazać, ale ten Ktoś ma kota (wolno łażącego po posesji) oraz dokarmia przy okazji okoliczne :)[/QUOTE] Nie czekając na odpowiedź zapytałam się czy by nie wzięli Dżafara, chociaż na DT (wytłumaczyłam co to jest ;) ) ale niestety, nie chcą :( Mieli już schroniskowego psiaka, który do końca swych dni nie odzyskał zdrowia, także i psychicznego, choć robili co mogli i jeździli do najlepszych i nie chcą znów tego przechodzić (strasznie przeżywali jego chorobę i umieranie). Szukam więc dalej choć pomysłów mi brak :shake: przepraszam Dżafarku Quote
yumanji Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='Cleo2008']zaglada! do kompa kolejka byla, ledwo sie dopchalam. co u psiaka?[/QUOTE] Coraz lepiej.Chodzimy na spacery,ciagnie potem do domu,coraz lepiej chodzi na smyczy.Niezbyt lubi suche jedzenie,no i dobrze,bo musi sie odchudzic.Je ,choc go "kluje w zeby".Jak dzis na mnie skoczyl i oparl sie pzrednimi lapami, to ledwo sie utrzymalam na nogach.Poza tym zaczyna sie glosno dopominac o uwage,spacery itd ,a na poczatku nie wydawal sie z siebie glosu. Quote
Olga7 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Pamiętam o Dżafarze ,a jakże.Konto dostalam ,grosik dorzucę po 10.02,nie wczesniej.Szkoda ,że ten ds pd igam nie zdecydowal się na adopcję Dzafara,gdyby tolerowal koty.Po smutnych przejsciach z poprzednim psem ze schronu trzeba zrozumiec ich jednak.A może ogolne badanie Onka i opinia weta o stanie jego zdrowia może by zmienila ich zdanie? Quote
kakaicezar Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Dpbranoc Dzafarku,ciocia pamięta o Tobie i trzyma kciuki za domek :-) Quote
LILUtosi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 A Dzafarek już zebrał wpłaty za które bardzo dziękujemy, zaraz będą na pierwszej stronie. Quote
sylwija Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Dżafar bardzo dziękuje za wpłaty :) Igam - dziękuję za zaangażowanie, trudno, że się nie udało, ale uda się następnym razem :) yumanji - kurcze padł mi telefon, zachowały sie tylko numery, które miałam na karcie, te z telefonu szlag trafił - mogłabyś mi przesłać na pw swój nr telefonu albo sms-em..? Quote
paros Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 na FB [URL="http://www.facebook.com/event.php?eid=174275372615869"][B][COLOR="#800080"]http://www.facebook.com/event.php?eid=174275372615869[/COLOR][/B][/URL] :lol: Quote
sylwija Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 dzięki :) Będzie bazarek dla Dżafara - jak ktoś ma coś, co mógłby przeznaczyć, to do Livki przesyłajcie :) Quote
Recommended Posts