Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na początku lutego widziałam przy cmentarzu w Jazgarzewie ogłoszenie, że owczarek niemiecki zginął 31 grudnia.
To już kawał czasu i zapewne nie Dżafar, ale jakoś mi to zaświtało.
Ale już nie ma tego ogłoszenia, albo ja ślepa jestem.
No i nie pamiętam szczegółów, w jakim wieku ani nic.

Posted

[quote name='Marzenuś']Na początku lutego widziałam przy cmentarzu w Jazgarzewie ogłoszenie, że owczarek niemiecki zginął 31 grudnia.
To już kawał czasu i zapewne nie Dżafar, ale jakoś mi to zaświtało.
Ale już nie ma tego ogłoszenia, albo ja ślepa jestem.
No i nie pamiętam szczegółów, w jakim wieku ani nic.[/QUOTE]

Dżafar ma/miał trochę ogłoszeń i 2 x było podejrzenie, że jest zaginionym psem, sprawdzaliśmy reakcją na imię, i jakieś szczegóły..Nic z tego..
Ale szczerze mówiąc, jak go znaleźliśmy, był tak zaniedbany - fizycznie i emocjonalnie, że raczej wątpliwe..że uciekł, czy się zgubił..
Na 90% ktoś go porzucił, prawdopodobnie wykorzystał i porzucił. podejrzewamy, ze był w pseudo-hodowli, gdzie go pasiono i podsuwano suczki do rozpłodu :(

teraz to już inny pies, zobaczcie, co mi wczoraj yumanji napisała:
"Dżafi lata z gumowym, piszczącym kurczakiem w pysku i ucieka Wilczusiowi (ode mnie: szczeniak około roku) który go szarpie za ucho. I nawet dzisiaj aportował, może nie do końca udanie,ale zawsze"
:D

Posted

To trzymamy dalej !!:lol:

Mysza2 robiła ostatnio świetny bazarek z jajowymi cegiełkami na kastrację Nemo :-D poprosiłam ją czy mogłaby zrobić taki dla Dżafara:lol: