vanili Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 podeślijcie mi proszę nr konta i dane na pv, bo nie widzę w temacie.. Quote
Livka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Czy doszła może kaska z bazarku ? Niedługo będzie następny przelew bazarkowy ;) Quote
LILUtosi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Zaraz uzupełnię wpłaty. Sylwia to chyba zrobię Ci przelew? Quote
sylwija Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='vanili']zapisuję sobie.. i postaram się jakiegoś grosza podesłać[/QUOTE] Dżafar będzie wdzięczny za każdą złotówkę :) Quote
Marzenuś Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Piękny chłopak. Niestety nie mogę chwilowo pomóc :( Quote
Inka Betinka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 piekny,duzy O.N.,,biedne te owczarki,z checia bym dala mu domek,ale mam 3 wielkoludy;-),i,i;e koszt kastracja?zobacze,czy moge choc troche cosik podrzucic..Sercem jetsem z Toba piekny misku Quote
sylwija Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 dzięki, że zaglądacie na wątek naszego przystojniacha :) kastracja już na juro jest zaplanowana - koszt około 250,- - zależy od ilości znieczulenia.. Quote
Marzenuś Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Na początku lutego widziałam przy cmentarzu w Jazgarzewie ogłoszenie, że owczarek niemiecki zginął 31 grudnia. To już kawał czasu i zapewne nie Dżafar, ale jakoś mi to zaświtało. Ale już nie ma tego ogłoszenia, albo ja ślepa jestem. No i nie pamiętam szczegółów, w jakim wieku ani nic. Quote
Aimez_moi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 O kurcze......jajkociecie.....bede kciuki trzymac.......:) Quote
sylwija Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='Marzenuś']Na początku lutego widziałam przy cmentarzu w Jazgarzewie ogłoszenie, że owczarek niemiecki zginął 31 grudnia. To już kawał czasu i zapewne nie Dżafar, ale jakoś mi to zaświtało. Ale już nie ma tego ogłoszenia, albo ja ślepa jestem. No i nie pamiętam szczegółów, w jakim wieku ani nic.[/QUOTE] Dżafar ma/miał trochę ogłoszeń i 2 x było podejrzenie, że jest zaginionym psem, sprawdzaliśmy reakcją na imię, i jakieś szczegóły..Nic z tego.. Ale szczerze mówiąc, jak go znaleźliśmy, był tak zaniedbany - fizycznie i emocjonalnie, że raczej wątpliwe..że uciekł, czy się zgubił.. Na 90% ktoś go porzucił, prawdopodobnie wykorzystał i porzucił. podejrzewamy, ze był w pseudo-hodowli, gdzie go pasiono i podsuwano suczki do rozpłodu :( teraz to już inny pies, zobaczcie, co mi wczoraj yumanji napisała: "Dżafi lata z gumowym, piszczącym kurczakiem w pysku i ucieka Wilczusiowi (ode mnie: szczeniak około roku) który go szarpie za ucho. I nawet dzisiaj aportował, może nie do końca udanie,ale zawsze" :D Quote
Marzenuś Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 No więc w takiej sytuacji można się tylko cieszyć, że tak się wszystko skończyło. Niech chłopak znajdzie super domek i wiedzie godne, szczęśliwe życie. Quote
sylwija Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 szczególnie, że naprawdę zasługuje na to - to wspaniały pies :) Quote
sylwija Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 dzisiaj kastracja - bądź dzielny Dżafar :) Quote
Aimez_moi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Badz dzielny....caly czas trzymam kciuki...... Quote
Livka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 No właśnie - jak Dżafar? - możemy już kciuki rozprostować ?;) Wszystko w porządku ? Quote
sylwija Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 nic się dzisiaj nie wydarzyło.. z przyczyn niezależnych - kastracja jutro prawdopodobnie Quote
anett Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 To trzymamy dalej !!:lol: Mysza2 robiła ostatnio świetny bazarek z jajowymi cegiełkami na kastrację Nemo :-D poprosiłam ją czy mogłaby zrobić taki dla Dżafara:lol: Quote
Aimez_moi Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 O Boziu.....znow sie denerwuje .....jak tam chlopaczek? Quote
kaskadaffik Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Po jajuchach ?wszystko ok? Poprosz eo numer konta, to na odjajczenie troszkę od Mielca dorzucimy :) [IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQJbxzpmgHxGWMuoECVvd1-1bOMa1Ch5sl6Ki7Nb3Gux1zeFz38[/IMG] Quote
Recommended Posts