Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 942
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]jutro jadę ze swoją kotką do weterynarza w Białymstoku[/B], będę na ulicy Zagórnej w Białymstoku ok. godz. 11.00, będę również przejeżdżała obok Galerii Białej, jeśli ktoś ma do przekazania jakieś dary dla schroniska w Hajnówce to mogę je zabrać.

szczegóły na PW

Posted

mam w piwnicy jeszcze parę worków kawałków styropianu,
czy osoby, które wyjezdzają do hajnówki w niedz bedą mogły coś wziąc?
to jest dowóz "skokowy", bo samochodami osobowymi to nie jest łatwe - mieszczą się tylko 2-3 worki,
tak więc każdy kurs do hajnówki jest cenny....
[B]oczywiscie, jesli okazał się przydatny - proszę o info, w przeciwnym razie pozbędę się go.[/B]

Posted

[quote name='ifka']mam w piwnicy jeszcze parę worków kawałków styropianu,
czy osoby, które wyjezdzają do hajnówki w niedz bedą mogły coś wziąc?
to jest dowóz "skokowy", bo samochodami osobowymi to nie jest łatwe - mieszczą się tylko 2-3 worki,
tak więc każdy kurs do hajnówki jest cenny....
[B]oczywiscie, jesli okazał się przydatny - proszę o info, w przeciwnym razie pozbędę się go.[/B][/QUOTE]

na PW podałam swój nr tel. w sprawie odbioru styropianu dla schroniska w Hajnówce

Posted

[quote name='suślik']Nie mam pojęcia. Jak w zeszłym tygodniu rozmawiałyśmy z P. Aliną to nam mówiłą, że w niedzielę lepiej ich odwiedzać jeśli chodzi o weekend. Ale pewnie do weekendu jeszcze P. Alina tu zajrzy to da Ci odpowiedź czy będzie ona w sobotę. A w schronie na pewno ktoś będzie.
Chociaż gdybyście zajechały w niedzielę to spotkanie jak nic zagwarantowane mamy :)[/QUOTE] W sobotę będą jednie pracownicy ja oczywiście jak się umówiłam to będę w niedzielę

Posted

[quote name='jolasek']Ciekawe co by zrobił burmistrz gdyby stowarzyszenie wycofało się z prowadzenia schroniska. Poznałby prawdziwe koszty. Miejmy nadzieję, że po wejściu ustawy coś się zmieni. W końcu to miejskie psy.

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/200589-Schronisko-w-Hajn%C3%B3wce"][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/9137/beznazwy1r.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Dzisiaj przeczytałam porozumienie zawarte z UM to musielibyśmy wypowiedzieć umowę 3 miesiące i po tym terminie mamy 14 jeszcze dni na zabranie wszystkich psów ze schroniska

Posted

[quote name='eliza71']a jak czuje się pogryziony wczoraj piesek?[/QUOTE]
Dzisiaj jeszcze jest troszkę osłabiony. Został przeniesiony do pomieszczenia razem z inną sunią,która była wcześniej pogryziona. Sunia wylizuje pyszczek biedaczkowi i zajmuje się nim czule.
Nie wiadomo co będzie z łapką póki co jest sztywna i na pewno bolesna.

Posted

jeżeli siedzi z tą jasną to wcale się nie dziwię tym lizankom :) jak do niej podeszłam to prawie wtopiła się w siatkę byle tylko ją pogłaskać :)
wklejam zdjęcie ale nie wiem czy wyjdzie :(
[url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4dc7c1e56f1db0c2.html[/url]

Posted

Dokładnie z tą :)
Ona jest troszkę strachliwa i może drugi pies ją odrobinę otworzy na ludzi. Cudna jest i jeśli odpowiednio zadbać o ogłoszenia dla niej to można by ją wyadoptować do fajnego domu. Ale to wszystko z czasem :) zdjęć już trochę mamy i powoli możemy zaczynać ogłaszanie.

Posted

i można na stronie schroniska zaktualizować stan psiaków? bo może adopcje wirtualne rozwinąć? po ogłoszeniach na facebook'u może byłoby większe zainteresowanie taką formą pomocy dla osób z dalszych rejonów?

Posted

[quote name='eliza71']i można na stronie schroniska zaktualizować stan psiaków? bo może adopcje wirtualne rozwinąć? po ogłoszeniach na facebook'u może byłoby większe zainteresowanie taką formą pomocy dla osób z dalszych rejonów?[/QUOTE]

Wszystko w trakcie robót jest :)
Mamy już kontakt do informatyka będziemy go zamęczać nowymi pomysłami. Adopcja wirtualna też będzie wyróżniona na stronie. Jak tylko pojawi się aktualizacja, info o adopcjach w necie to będziemy rozpoczynały adopcje w necie za pomocą FB.
Tzn taki mamy wstępny plan ale jeśli ktoś ma jakiś lepszy to my chętne do współpracy jesteśmy :)

Posted

[quote name='suślik']Wszystko w trakcie robót jest :)
Mamy już kontakt do informatyka będziemy go zamęczać nowymi pomysłami. Adopcja wirtualna też będzie wyróżniona na stronie. Jak tylko pojawi się aktualizacja, info o adopcjach w necie to będziemy rozpoczynały adopcje w necie za pomocą FB.
Tzn taki mamy wstępny plan ale jeśli ktoś ma jakiś lepszy to my chętne do współpracy jesteśmy :)[/QUOTE]

właśnie siedzę i zasypuję informatyka zdjęciami i opisami psów, które są gotowe do adopcji, pan informatyk będzie miał mnie dosyć :), ale potrzebna jest aktualizacja strony "Ciapka"

Posted

[quote name='eliza71']a może "pan informatyk" potrzebuje kogoś do pomocy jak tak go zasypałyście robotą? :) ja osobiście nie znam się na tym, ale mogę się popytać ?[/QUOTE]
Jeśli się okaże, że pomoc jest niezbędną na pewno się do Ciebie zgłosimy z prośbą o poszukiwania dodatkowego informatyka :)

Posted

[quote name='Ironiaaa']Wcisne wam mojego meza moze ? :P Co prawda on mnie zatlucze bo robi juz wielka dogomaniakowa niespodzianke ale jakby co to cos tam moze pomoze ;)[/QUOTE]
Wciskać nam nie trzeba ;) My go chętnie dobrowolnie przyjmiemy ;)