Selenga Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1957770655[/URL] Quote
suślik Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [B]Selenga[/B] Dziękujemy bardzo za allegro! Mam nadzieję, że wróciłaś już do zdrowia ! Quote
sylwia1982 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='Selenga'][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1957770655[/URL][/QUOTE] ja już 2 cegiełki kupiłam :) Quote
sylwia1982 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [B]jutro jadę ze swoją kotką do weterynarza w Białymstoku[/B], będę na ulicy Zagórnej w Białymstoku ok. godz. 11.00, będę również przejeżdżała obok Galerii Białej, jeśli ktoś ma do przekazania jakieś dary dla schroniska w Hajnówce to mogę je zabrać. szczegóły na PW Quote
ifka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 mam w piwnicy jeszcze parę worków kawałków styropianu, czy osoby, które wyjezdzają do hajnówki w niedz bedą mogły coś wziąc? to jest dowóz "skokowy", bo samochodami osobowymi to nie jest łatwe - mieszczą się tylko 2-3 worki, tak więc każdy kurs do hajnówki jest cenny.... [B]oczywiscie, jesli okazał się przydatny - proszę o info, w przeciwnym razie pozbędę się go.[/B] Quote
sylwia1982 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='ifka']mam w piwnicy jeszcze parę worków kawałków styropianu, czy osoby, które wyjezdzają do hajnówki w niedz bedą mogły coś wziąc? to jest dowóz "skokowy", bo samochodami osobowymi to nie jest łatwe - mieszczą się tylko 2-3 worki, tak więc każdy kurs do hajnówki jest cenny.... [B]oczywiscie, jesli okazał się przydatny - proszę o info, w przeciwnym razie pozbędę się go.[/B][/QUOTE] na PW podałam swój nr tel. w sprawie odbioru styropianu dla schroniska w Hajnówce Quote
kierownik schroniska Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='suślik']Nie mam pojęcia. Jak w zeszłym tygodniu rozmawiałyśmy z P. Aliną to nam mówiłą, że w niedzielę lepiej ich odwiedzać jeśli chodzi o weekend. Ale pewnie do weekendu jeszcze P. Alina tu zajrzy to da Ci odpowiedź czy będzie ona w sobotę. A w schronie na pewno ktoś będzie. Chociaż gdybyście zajechały w niedzielę to spotkanie jak nic zagwarantowane mamy :)[/QUOTE] W sobotę będą jednie pracownicy ja oczywiście jak się umówiłam to będę w niedzielę Quote
kierownik schroniska Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='jolasek']Ciekawe co by zrobił burmistrz gdyby stowarzyszenie wycofało się z prowadzenia schroniska. Poznałby prawdziwe koszty. Miejmy nadzieję, że po wejściu ustawy coś się zmieni. W końcu to miejskie psy. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/200589-Schronisko-w-Hajn%C3%B3wce"][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/9137/beznazwy1r.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Dzisiaj przeczytałam porozumienie zawarte z UM to musielibyśmy wypowiedzieć umowę 3 miesiące i po tym terminie mamy 14 jeszcze dni na zabranie wszystkich psów ze schroniska Quote
jaanna019 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Pamiętasz o napisaniu do e-pazura ;) ? Te porozumienie/umowę powinien przeczytać dobry prawnik, wysokość "wynagrodzenia" musi być podniesiona:shake: Quote
mala2021 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Napisała do mnie Pani na meila ma zbędne sianko,przywiezie do schroniska .... jak ustalę z Pania szczegóły napisze Quote
sylwia1982 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [URL]http://zapodaj.net/14663fe29900.jpg.html[/URL] [URL]http://zapodaj.net/5d35bfe6200c.jpg.html[/URL] Quote
sylwia1982 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 zapraszam do galerii zdjęć Luny w drugim poście (nowe zdjęcia) Quote
eliza71 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 a jak czuje się pogryziony wczoraj piesek? Quote
suślik Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='eliza71']a jak czuje się pogryziony wczoraj piesek?[/QUOTE] Dzisiaj jeszcze jest troszkę osłabiony. Został przeniesiony do pomieszczenia razem z inną sunią,która była wcześniej pogryziona. Sunia wylizuje pyszczek biedaczkowi i zajmuje się nim czule. Nie wiadomo co będzie z łapką póki co jest sztywna i na pewno bolesna. Quote
sylwia1982 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 pies Kufel czeka na adopcje w schronisku w Hajnówce [url]https://picasaweb.google.com/105113637938245774208/PiesKufelZeSchroniska?authuser=0&feat=directlink[/url] Quote
eliza71 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 jeżeli siedzi z tą jasną to wcale się nie dziwię tym lizankom :) jak do niej podeszłam to prawie wtopiła się w siatkę byle tylko ją pogłaskać :) wklejam zdjęcie ale nie wiem czy wyjdzie :( [url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4dc7c1e56f1db0c2.html[/url] Quote
suślik Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dokładnie z tą :) Ona jest troszkę strachliwa i może drugi pies ją odrobinę otworzy na ludzi. Cudna jest i jeśli odpowiednio zadbać o ogłoszenia dla niej to można by ją wyadoptować do fajnego domu. Ale to wszystko z czasem :) zdjęć już trochę mamy i powoli możemy zaczynać ogłaszanie. Quote
eliza71 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 i można na stronie schroniska zaktualizować stan psiaków? bo może adopcje wirtualne rozwinąć? po ogłoszeniach na facebook'u może byłoby większe zainteresowanie taką formą pomocy dla osób z dalszych rejonów? Quote
suślik Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='eliza71']i można na stronie schroniska zaktualizować stan psiaków? bo może adopcje wirtualne rozwinąć? po ogłoszeniach na facebook'u może byłoby większe zainteresowanie taką formą pomocy dla osób z dalszych rejonów?[/QUOTE] Wszystko w trakcie robót jest :) Mamy już kontakt do informatyka będziemy go zamęczać nowymi pomysłami. Adopcja wirtualna też będzie wyróżniona na stronie. Jak tylko pojawi się aktualizacja, info o adopcjach w necie to będziemy rozpoczynały adopcje w necie za pomocą FB. Tzn taki mamy wstępny plan ale jeśli ktoś ma jakiś lepszy to my chętne do współpracy jesteśmy :) Quote
sylwia1982 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='suślik']Wszystko w trakcie robót jest :) Mamy już kontakt do informatyka będziemy go zamęczać nowymi pomysłami. Adopcja wirtualna też będzie wyróżniona na stronie. Jak tylko pojawi się aktualizacja, info o adopcjach w necie to będziemy rozpoczynały adopcje w necie za pomocą FB. Tzn taki mamy wstępny plan ale jeśli ktoś ma jakiś lepszy to my chętne do współpracy jesteśmy :)[/QUOTE] właśnie siedzę i zasypuję informatyka zdjęciami i opisami psów, które są gotowe do adopcji, pan informatyk będzie miał mnie dosyć :), ale potrzebna jest aktualizacja strony "Ciapka" Quote
sylwia1982 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 suślik czy zorientowałaś się co trzeba zrobić by można było wspomóc schronisko za pomocą sms'ów? Quote
eliza71 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 a może "pan informatyk" potrzebuje kogoś do pomocy jak tak go zasypałyście robotą? :) ja osobiście nie znam się na tym, ale mogę się popytać ? Quote
suślik Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='eliza71']a może "pan informatyk" potrzebuje kogoś do pomocy jak tak go zasypałyście robotą? :) ja osobiście nie znam się na tym, ale mogę się popytać ?[/QUOTE] Jeśli się okaże, że pomoc jest niezbędną na pewno się do Ciebie zgłosimy z prośbą o poszukiwania dodatkowego informatyka :) Quote
Ironiaaa Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Wcisne wam mojego meza moze ? :P Co prawda on mnie zatlucze bo robi juz wielka dogomaniakowa niespodzianke ale jakby co to cos tam moze pomoze ;) Quote
suślik Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Ironiaaa']Wcisne wam mojego meza moze ? :P Co prawda on mnie zatlucze bo robi juz wielka dogomaniakowa niespodzianke ale jakby co to cos tam moze pomoze ;)[/QUOTE] Wciskać nam nie trzeba ;) My go chętnie dobrowolnie przyjmiemy ;) Quote
Recommended Posts