Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Powiem Ci, że mam konto na FB, ale za chorobę się nie orientuje:)

To jest nas już kilka - mamy konto fundacyjne i chyba tylko dziewczyna, która je prowadzi wie o co tam chodzi. Ale co by nie gadać Myszka jest cudna.

Posted

To ja pomogę ;) Każdy kto ma konto na FB wchodzi na event Myszki, klika wezmę udział, udostępnia wydarzenie w swoim profilu i zaprasza znajomych na wydarzenie. W ten sposób więcej osób się o nim dowiaduje ;) Nasza Happy znalazła dzięki temu DT

Posted

Drzagodha napisał(a):
To ja pomogę ;) Każdy kto ma konto na FB wchodzi na event Myszki, klika wezmę udział, udostępnia wydarzenie w swoim profilu i zaprasza znajomych na wydarzenie. W ten sposób więcej osób się o nim dowiaduje ;) Nasza Happy znalazła dzięki temu DT

No dobra poszło:)

No a jak bym chciała utworzyć takie wydarzenie dla innego psa?

Posted

ocelot napisał(a):

No a jak bym chciała utworzyć takie wydarzenie dla innego psa?

Jak jesteś zalogowana to klikasz "Strona główna". Po lewej stronie klikasz w "Wydarzenia" i u góry będziesz mieć coś takiego jak "Utwórz wydarzenie". Wrzucasz zdjęcie, piszesz tekst, zapraszasz znajomych i po sprawie ;)

Posted

luka1 napisał(a):
finansowo nie wspomogę - niestety u mnie nawet bida już nie piszczy bo zdechła z głodu

Luka wystarczą ogłoszenia:)To ogromna pomoc.

Myszka jest farciarą.
Dzisiaj mamy sądny dzień. Za zamknięta bramą schroniska padają psy. Podejrzenie leptospirozy.
nie wiem których już nie ma.

Posted

Ja mogę zrobić allegro dla Myszki. Czy można wykorzystać ten opis z pierwszej strony i parę zdjęć? Bo ja niestety mam tylko 2 jej zdjęcia ze spaceru... I jaki podać nr kontaktowy ??

Posted

as_animali napisał(a):
Ja mogę zrobić allegro dla Myszki. Czy można wykorzystać ten opis z pierwszej strony i parę zdjęć? Bo ja niestety mam tylko 2 jej zdjęcia ze spaceru... I jaki podać nr kontaktowy ??

Tak można i opis i zdjęcia wykorzystać:)

Dopisz tylko, że jest w domu tymczasowymi zachowuje czystość.
Tel. i mail jest w ogłoszeniach, które dziewczyny robiły.

Dziękuję.

Posted

Myszka ma już allegro.Jak coś to piszcie-mogę jeszcze dopisać jakieś informacje,ewentualnie błędy skorygować :) :
[URL]http://allegro.pl/malenka-psinka-myszka-potrzebuje-domu-pilne-i1437366578.html[/URL]
Dodałam też ogłoszenie na szerloku:
[URL]http://lodz.szerlok.pl/oferta/malenka-myszka-potrzebuje-domupilne-ID4Mtv.html[/URL]

Posted

[quote name='meganka5']ocelot przepraszam za upierdliwość ale czy pieniążek ode mnie do was doszedł?[/QUOTE]
Muszę się dowiedzieć od Argat. Poczekaj jeszcze chwilkę