Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]16 lat.[/B]...Matko Jedyna !.
Nie chce mi sie wierzyć że właściciel z premedytacją oddał go do schronu.

Może starzeli sie razem tyle ze Pan odszedł pierwszy, a spadkobiercy pozbyli sie kłopotu...?

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='coronaaj']Energy konto juz poszlo na pw...[/QUOTE]

Przelałam 100 zł ze skarbonki pudelków, proszę o potwierdzenie jak dojdzie przelew.
Cieszę się, że Pepe jest zdrowy:lol:straszny maluszek z niego:lol:

Posted

[quote name='Energy']Przelałam 100 zł ze skarbonki pudelków, proszę o potwierdzenie jak dojdzie przelew.
Cieszę się, że Pepe jest zdrowy:lol:straszny maluszek z niego:lol:[/QUOTE]

[B]Slicznie dziekujemy...teraz wiesci o Pepe z DT....[/B]

..."mam wspaniałe wieści. Pepe wg. badań krwi ma wyniki bardzo dobre, jak na starszego psiaka. Prześlę skan wyników i paragon za badanie. Weterynarz u którego leczę moje zwierzęta nie wziął za wizytę, a jedynie zostały opłacone badania krwi (70 złotych). Lekarz powiedział, żeby go nie przekarmiać, bo jak nabierze zbyt dużo masy, to siądzie mu kręgosłup. Dzisiaj Pepe zjadł miseczkę ryżu z mięsem. Wczoraj wskoczył na łóżko i czytał ze mną książkę. Zęby są-trzy. Paskudnie zakamienione, ale lekarz powiedział, ze i tak pomagają mu one w rozdrabnianiu jedzenia, więc lepiej zostawić. Oczka przemywać mu muszę herbatą, świetlikiem, ale nie gentamycyną przez dłuższy czas. Tak, ze jest dobrze. Porobię mu ogłoszenia i mam nadzieję, że ktoś sensowny się znajdzie, bo Pepe jest tego wart. To kochany pies....."

Cioteczki potrzebujemy ogloszenia dla Pepe moze znajdzie jakis sensowny, kochajacy domek....

Posted

[quote name='IVV']podczytuje cicho watek juz od dlugirgo czasu...ciesze sie ,ze staruszek jest w tak dobrych i kochajacych rekach :)[/QUOTE]

Dziekujemy za odwiedziny...z deklaracjami cos slabo...DT super teraz trzeba szukac domeczku, moze znajdziemy zawsze sa dobrzy ludzie....moze pomozecie z ogloszeniami.
Trzeba go umiescic , moze ktos zrobi Allegro takie wyroznione? Pokryje koszty.

Posted

Dziewczyny podziwiam Was za odwagę, za siłę i determinację! Jestem pod wielkim wrażeniem, że nawet takiego staruszka udało się Wam uratować i zapewnić mu bezpieczeństwo :)
Takie wątki dają mi wiarę, że wspólnymi siłami można wiele zdziałać. Nieraz na drugim końcu Polski znajdzie się ktoś, kto przejmie się losem psiaka, chociaż nie widział go nigdy na oczy...

Posted

[quote name='sylwija']najważniejsze, że jest bezpieczny i zdrowy :)
i może spokojnie czekać na domek, który go doceni..[/QUOTE]

Tak i ma sie dobrze trzeba reklamowac watek i troche nazbierac deklaracji...

Posted

ja go na fb wrzuce...wet powiedział, ze PEPE ma wyniki krwi jak poborowy do wojska!!!!

jak dt poszło po wyniki..wet "a JAK SIE PIESEK CZUJE!!?!!"

a ona zamarła- az tak xle...
a wet na to, ze 3 razy sprawdzał czy nie pomylono...ale nie...
Pepe to Pepe!!!

wyniki jak u szczyla

ma jesc jak je - co cche ma jesc..jak nie - to nie!!!!
jak chce pic mleko dla kotów - niech pije..

WET powiedziął, ze on ma tak dobrą kondycje, ze pociągnie "drugie tyle"

futerko ma duzo lepsze niz miał...uwielbia KOTy...kica na łózko bez problemów..
ma jeden problem - posikuje w domu..koopa kolo kuwety /obok/

na dwór jak zimno - nie rpzepada wylazic...

taki PUDEL domowy i nakolankowy

Posted

Ja zrobię ogłoszenie na allegro!
Dajcie mi opis i zdjęcia, a ja się tym zajmę.
Napiszcie jak to ma mniej więcej wyglądać albo wyślijcie allegro z innym pudlem to się będę wzorować..
Proponuję go wyczesać i mu piękne zdjęcie zrobić, to też ludzi przyciąga.
Zrobiłabym je wieczorem w piątek, ponieważ teraz i jutro mam baardzo mało czasu.

Posted

[quote name='julkita']Ja zrobię ogłoszenie na allegro!
Dajcie mi opis i zdjęcia, a ja się tym zajmę.
Napiszcie jak to ma mniej więcej wyglądać albo wyślijcie allegro z innym pudlem to się będę wzorować..
Proponuję go wyczesać i mu piękne zdjęcie zrobić, to też ludzi przyciąga.
Zrobiłabym je wieczorem w piątek, ponieważ teraz i jutro mam baardzo mało czasu.[/QUOTE]

Super, ze tutaj jestes bedziesz pomocna...z Allegro...zapomniala ale znajde ktos ladnie pisze teksty do Alkegro moze inne ciotki pamietaja...

Wejdz na watek Dudzi z Ciapkowa

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/201845-10-letnia-pudelka...-po-tylu-latach-opuszczona-Gdynia-szukamy-transportu-do-TORUNIA?p=16272116#top[/URL]

Szukaj mi jakis DT dla pudelkow...moze cos znajdziesz....Jak Malik?

Posted

[quote name='Energy']Dobrze, że Pepe jest zdrowy:lol:
Czy dotarła wpłata z pudlowej skarbonki?[/QUOTE]

Dziekujemy dotarla....PePe mlodzik tak wet powiedzial...super no teraz trzeba oglaszac moze znajdzie jakis domek..

Posted

[quote name='coronaaj']Dziekujemy dotarla....PePe mlodzik tak wet powiedzial...super no teraz trzeba oglaszac moze znajdzie jakis domek..[/QUOTE]

Coronaaj proszę o potwierdzenie otrzymanej przez dt wpłaty 100 zł na wątku pudlowym:oops:
Mam nadzieję, że znajdzie super domek:lol:

Posted

To ja mu porobię ogłoszenia..... coronaaj, z tych 3 wątków pudelsów, tylko jemu na razie zrobie, bo foty fajnie, a tamte takie smutne, schroniskowe... Muszę mieć dane gdzie teraz przebywa Pepe (wiem, że DT, ale miejscowość i województwo) .. bez tego ogłoszeń nie zrobię ... nie mam czasu przekopywać się przez wątek, sorry.

Posted

[quote name='faith35']Muszę mieć dane gdzie teraz przebywa Pepe (wiem, że DT, ale miejscowość i województwo) .. bez tego ogłoszeń nie zrobię ... nie mam czasu przekopywać się przez wątek, sorry.[/QUOTE]

Mały jest w dt w Warszawie.

Posted

Coronaaj, ja już jestem na tym wątku ;) Finansowo niestety nie pomogę, sama od rana żebrzę deklaracje na hotel dla trzech psów koczujących na rondzie w Celestynowie :( Mogę pomóc ogłoszeniowo, napisać tekst, ew. jeśli potrzebne Wam zdjęcia psiaka mogę podjechać do DT i porobić :)

Posted

Obiecalam Coronaaj zajrzeć na wątki pudli ,to i tu zagladam.Jednak finans.nie dam rady pomóc już a ogloszeń też nie potrafię robić jeszcze.Podrzucę choć czasem wątki pudlowe.

Posted

[quote name='olga7']Obiecalam Coronaaj zajrzeć na wątki pudli ,to i tu zagladam.Jednak finans.nie dam rady pomóc już a ogloszeń też nie potrafię robić jeszcze.Podrzucę choć czasem wątki pudlowe.[/QUOTE]

Kazda pomoc mile widziana ...podnoszenie , reklamowanie watku...dzieki....zajrzyjcie tutaj do Jokiego pudel uratowany w ostatnie chwili od eutanazji...tym razem sie udalo...

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-starszy-pudelek-z-sercem-młodzieniaszka-)?p=16302763#post16302763[/URL]

Joki jest w tym samym DT co PePe...