Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']Dzięki Paulina!
Podajcie namiary do kogo kierować ludzi pytających o potrzebną pomoc...ew. oferujących pomoc finansową...

Podaję nr do Justyny:
510 268 586

U nas nie ma żadnego DT,nie wyczaruje sie niestety nawet płatnego....:(

Posted

Trzeba wici rozpuszczać, w takim stanie to on musi pod stała obserwacją weta byc i osobę, która bedzie to monitorowała. Ehh wiecie kroplówka ok ale czy sa na to warunki w schronie?? Nie wiem jak moge pomóc.

Posted

W schronisku robimy co możemy zawsze psy leczyliśmy i żaden nie był pozostawiony sam sobie. Znalazłam mu wczoraj worek karmy z royala by miała coś odżywczego do jedzenia choć karma mu nie podchodzi widać musiał jeść jakieś resztki z stołu. Witaminy jakie mamy takie podajemy uszy są leczone bo go też bolą.

W takim stanie o kaszel kenelowy nie trudno i tego najbardziej się boimy nie dość że wycieńczony osłabiony :-(Jemu trzeba pomagać wstawać ważne by po troszku chodził co jakiś czas a z tym też już gorzej bo 350 innych psiaków a pracowników 2 w weekendy jest dużo lepiej bo są wolontariusze to mogą się nim zając. Wczoraj ocieliśmy mu największe kołtuny by dostać się do uszu trzeba mu łapy wyciąc ma jeden wielki filc na poduszkach.

Posted

Schronisko naprawde robi ,co może,a nawet powiedziałabym,że więcej,niż może.
To jednak nie wystarcza...
On potrzebuje indywidualnej opieki....

Schronisko nawet zamieniłoby sie na Bernardyny.Mogłoby wziąć innego,byleby łagodny,jeśli ten znalazłby DT.Nawet karma byłaby.

Posted

Z ta zamianą to dziwny sposób - stres dla tego drugiego niepotrzebny. ja proponuje posadzic przy nim wolontariuszke, wezwac weta i niech da jakas kroplówke na wzmocnienie. Oglądal go wet?

Posted

vena&vivi napisał(a):
Z ta zamianą to dziwny sposób - stres dla tego drugiego niepotrzebny. ja proponuje posadzic przy nim wolontariuszke, wezwac weta i niech da jakas kroplówke na wzmocnienie. Oglądal go wet?

Jeśli owy Benek biegałby po ulicy,albo groziłaby mu śmierć,to nie wiem o jakim stresie Ty mówisz...

oglądał,przecież on jest na lekach i kroplówkach.

Posted

zofia napisał(a):
Szukajcie mu DT , dołożę 50,00 zł. Biedne, ufne psisko. Płakać się chce.

kochana jesteś

Justyno a jakis tani hotelik koło was tani bardzo tani ???/najlepiej jakby to było tylko za karme dt

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Schronisko naprawde robi ,co może,a nawet powiedziałabym,że więcej,niż może.
To jednak nie wystarcza...
On potrzebuje indywidualnej opieki....

Schronisko nawet zamieniłoby sie na Bernardyny.Mogłoby wziąć innego,byleby łagodny,jeśli ten znalazłby DT.Nawet karma byłaby.

szukajmy DT jakiegos taniego