zuzlikowa Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='Paulina_mickey']o nie kolejny :(:(:( http://www.facebook.com/album.php?aid=21827&id=122870101115744 Dzięki Paulina! Podajcie namiary do kogo kierować ludzi pytających o potrzebną pomoc...ew. oferujących pomoc finansową... Quote
jusstyna85 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='zuzlikowa']Dzięki Paulina! Podajcie namiary do kogo kierować ludzi pytających o potrzebną pomoc...ew. oferujących pomoc finansową... Podaję nr do Justyny: 510 268 586 U nas nie ma żadnego DT,nie wyczaruje sie niestety nawet płatnego....:( Quote
zuzlikowa Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='jusstyna85']Podaję nr do Justyny: 510 268 586 U nas nie ma żadnego DT,nie wyczaruje sie niestety nawet płatnego....:( Wydrzenie Benka na FB...zaglądajcie i polecajcie,to bardzo może psiakowi pomóc...kto wie-może i dt się znajdzie?...cuda bywają! http://www.facebook.com/event.php?eid=185973031422122&num_event_invites=0 ...zaraz wstawiam nr do Justyny ... Quote
vena&vivi Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Trzeba wici rozpuszczać, w takim stanie to on musi pod stała obserwacją weta byc i osobę, która bedzie to monitorowała. Ehh wiecie kroplówka ok ale czy sa na to warunki w schronie?? Nie wiem jak moge pomóc. Quote
Justyna_wolontariat Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 W schronisku robimy co możemy zawsze psy leczyliśmy i żaden nie był pozostawiony sam sobie. Znalazłam mu wczoraj worek karmy z royala by miała coś odżywczego do jedzenia choć karma mu nie podchodzi widać musiał jeść jakieś resztki z stołu. Witaminy jakie mamy takie podajemy uszy są leczone bo go też bolą. W takim stanie o kaszel kenelowy nie trudno i tego najbardziej się boimy nie dość że wycieńczony osłabiony :-(Jemu trzeba pomagać wstawać ważne by po troszku chodził co jakiś czas a z tym też już gorzej bo 350 innych psiaków a pracowników 2 w weekendy jest dużo lepiej bo są wolontariusze to mogą się nim zając. Wczoraj ocieliśmy mu największe kołtuny by dostać się do uszu trzeba mu łapy wyciąc ma jeden wielki filc na poduszkach. Quote
jusstyna85 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Schronisko naprawde robi ,co może,a nawet powiedziałabym,że więcej,niż może. To jednak nie wystarcza... On potrzebuje indywidualnej opieki.... Schronisko nawet zamieniłoby sie na Bernardyny.Mogłoby wziąć innego,byleby łagodny,jeśli ten znalazłby DT.Nawet karma byłaby. Quote
vena&vivi Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Z ta zamianą to dziwny sposób - stres dla tego drugiego niepotrzebny. ja proponuje posadzic przy nim wolontariuszke, wezwac weta i niech da jakas kroplówke na wzmocnienie. Oglądal go wet? Quote
jusstyna85 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 vena&vivi napisał(a):Z ta zamianą to dziwny sposób - stres dla tego drugiego niepotrzebny. ja proponuje posadzic przy nim wolontariuszke, wezwac weta i niech da jakas kroplówke na wzmocnienie. Oglądal go wet? Jeśli owy Benek biegałby po ulicy,albo groziłaby mu śmierć,to nie wiem o jakim stresie Ty mówisz... oglądał,przecież on jest na lekach i kroplówkach. Quote
vena&vivi Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Zrozumiałam to troszke inaczej :) nie ma powodu do nerwów :)I jak sa jakies możliwości kroplówki? Quote
Agucha Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Dodałam wydarzenie na FB... na razie tylko tak mogę pomóc :( Quote
ANETTTA Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 zofia napisał(a):Szukajcie mu DT , dołożę 50,00 zł. Biedne, ufne psisko. Płakać się chce. kochana jesteś Justyno a jakis tani hotelik koło was tani bardzo tani ???/najlepiej jakby to było tylko za karme dt Quote
ANETTTA Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 jusstyna85 napisał(a):Schronisko naprawde robi ,co może,a nawet powiedziałabym,że więcej,niż może. To jednak nie wystarcza... On potrzebuje indywidualnej opieki.... Schronisko nawet zamieniłoby sie na Bernardyny.Mogłoby wziąć innego,byleby łagodny,jeśli ten znalazłby DT.Nawet karma byłaby. szukajmy DT jakiegos taniego Quote
jusstyna85 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 ANETTTA napisał(a):kochana jesteś Justyno a jakis tani hotelik koło was tani bardzo tani ???/najlepiej jakby to było tylko za karme dt Nie ma nic :( Quote
Justyna_wolontariat Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Niestety DT nie mamy jest tylko 1 Dt ale dla małych średnich psiaków bo to mieszkanie w bloku małe. Pytam gdzie mogę:-( Quote
jusstyna85 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Weterynarz zaraz w pierwszym dniu wystawił opinię dla Sądu Quote
jusstyna85 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Stronka,gdzie Benek przebywał,a raczej to,czego pilnować miał... http://osrodek-borowka.cba.pl/ Quote
Nalewka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Umieściłam na swoim Facebooku, może ktoś z moich znajomych coś wymyśli... Matko jedyna, sami zwyrodnialcy ostatnio... Wyć się chce... Quote
jusstyna85 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Na pewno bez zmian,ale więcej Justyna napisze... Napisałam do Fundacji Bernardyna,może akurat... Dziękuje za banerek,zaraz wstawię Quote
Recommended Posts