lewana Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 No i co Czy Pani sie zdecydowala?????????????? Quote
akucha Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Miłek wzięty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Już wykapany, odsypia stres w nowym domku!!!!!! Więcej cioteczka Brązowa :loveu: Miłeczku, szczęścia i dużo miłości nowych Właścicieli, nasz piękny jesienny piesku :lol: Quote
brazowa1 Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 bardzo miła Pani pojawila sie w schronie i zgodnie z obietnica zabrala Miłka do domu :) Wydaje mi sie,ze sa dobrze dobrani :) Miłek w biurze (przy podpisywaniu papierow siedzial juz z nami i mial okazje poznac nowa Pania) patrzyl na mnie okragłymi oczyma i szukał odpowiedzi : "ale co sie tutaj dzieje?" Ze schronu wyfrunal jak mlodzieniaszek,mysle,ze w takim biegu nawet nie mial mozliwosci zarejestrowac,ze w pewnym momencie juz idzie beze mnie,a z nowa Pania. Dostalam info,ze grzecznie jechal kolejka,potem kapiel i pachnacy polozyl sie w kaciku.Uffffff,nasz Pan Deprecha-Deprim juz dziis spi w domu. Miłeczku,kolorowych snow,obys juz zawsze mial dobry dom i zebys zapomnial o schronisku! Quote
brazowa1 Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Cioteczko Gabryjello,dziekujemy za allegro :loveu: :loveu: :loveu: ,to wlasnie tam Miłek zostal wypatrzony. Miłek to dziesiaty piesio (schron Sopot) z gatunku :"bez szans" wyadoptowany dzieki dogomanii :)))) Inaczej siedzialyby w schronie po wsze czasy. Czarna (u dogomaniaczki Swan),Oskar boksio (u Konisi),Foksiu (moj wariat,znalazl dom dzieki dogo),Mandaryna (w Niemczech),Akcja (u dogomaniaczki),Ola i Delma (moje dwie kochane sunie:),Szczotek (u dogomaniaka Szilasa),Pynia (u kochanej Akuchy) MIŁEK! Strzal w dziesiatke! Quote
akucha Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Mamy więc DYCHĘ!!!! :BIG: :drink1: :BIG: Gabryjella :buzi: :Rose: :buzi: Quote
Aaliyah1981 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 brazowa1 napisał(a):Cioteczko Gabryjello,dziekujemy za allegro :loveu: :loveu: :loveu: ,to wlasnie tam Miłek zostal wypatrzony. Miłek to dziesiaty piesio (schron Sopot) z gatunku :"bez szans" wyadoptowany dzieki dogomanii :)))) Inaczej siedzialyby w schronie po wsze czasy. Czarna (u dogomaniaczki Swan),Oskar boksio (u Konisi),Foksiu (moj wariat,znalazl dom dzieki dogo),Mandaryna (w Niemczech),Akcja (u dogomaniaczki),Ola i Delma (moje dwie kochane sunie:),Szczotek (u dogomaniaka Szilasa),Pynia (u kochanej Akuchy) MIŁEK! Strzal w dziesiatke! wiesz co wyobrazam sobie twoje wzruszenie ..tego sie nie da opisac jak czlowiek widzi jak psina ,dla ktorej tak dzielnie szukla domu opuszcza schron i jak wtedy psisko sie zmienia ..nieraz to czulam i chyba to jest najpiekniejsze w tej calej walce o domki z calego serducha trzymam za was kciuki za to zeby Milek zostal w domku do konca swojego zycia!!!!! Quote
brazowa1 Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Masz,racje to piekny moment :loveu: .A jeszcze piekniejszy,gdy po jakims czasie dostajesz info,ze to najwspanialszy pies na swiecie i wszyscy go kochaja. Miłek,wszystkiego najlepszego! Quote
mama_Dorota Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 No i się poryczałam -ze wzruszenia oczywiście :multi: A Miłeczkowi i jego Pani życzę tyle szczęścia i miłości, ile my dajemy sobie nawzajem z Wenusią! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
lewana Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ale sie ciesze!! Dziewczyny gratulacje:loveu: Mileczku sprawuj sie dobrze! A dla nowej wlascicielki:multi: Quote
brazowa1 Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Wlasnie napisalam kurtuazyjnego smsa.Jak tylko dostane odpowiedz-napisze! Quote
brazowa1 Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 a wiec tak....:loveu: wczoraj po kapieli bardzo madry pies Miłek wgramolil sie pani do lozka i postanowil,ze tak bedzie spał.:loveu: bardzo sie cieszyl po powrocie pańci do domu :loveu: jedyne zmartwienie,ze nie chce jesc,a ma 3 rodzaje karmy do wyboru. pocieszylam,ze to normalne,za 2-3 dni wroci do jedzenia. Quote
akucha Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Jessuuu, cudnie, cudnie, cudnie :loveu: Ale fajna Pani, ale domek sie trafił :multi: Quote
majafaja Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 supeer!!! sledze losy Milka juz od dluzszego czasu :) Quote
Kasia25 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 MIłeczku tak bardzo się cieszę:multi: :multi: :multi: że ty już łapki i doopcie i ogonek w łóżku będziesz grzał!!!!!!!!!! SZczęścia w nowym domku, zdrowia i pociechy z ciebie dla nowych Państwa:loveu: Quote
kaerjot Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Ale Miłek ma fajowo, łóżeczko, trzy papu do wyboru i własna, najwłaśniejsza pańcia. Są jakieś szanse, że pańcia Miłeczkowa ukaże się na dogo? Quote
lethesse Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 normalnie jak bylam w niedziele to jeszcze tam byl, no nie wierze ale czxad, super super super, a jak bylam u weta z kotem to usiadla obok mnie pani, ktora powiedziala, ze przywiozla do schronu psa w sierpniu, znalazla go w lesie, podobny do owczarka nizinnego z posklejana sierscia, wiadomo cos o nim, czy to aby nie to szare szczekajace badziewie kolo biura? Quote
brazowa1 Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Badziewie kolo bura to sznaucer sredni. a podobny do PONa to jest,moze chodzi jej o Beryla.On przyszedl w sierpniu i od razu zaliczyl strzyzenie.Mlody,ladny pies,znajdzie dom. Quote
Aaliyah1981 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 dziewczyny a co u Milka??jakies nowe wiesci????:cool3: Quote
brazowa1 Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Kochani,wszystko OK.Musze te Pania bardziej zachecic do dogo :lol: Quote
Aaliyah1981 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 brazowa1 napisał(a):Kochani,wszystko OK.Musze te Pania bardziej zachecic do dogo :lol: koniecznie:cool3: powiedz ,ze wszyscy sledza jego losy i czekaja na fotki :loveu: zapros zapros:multi: Quote
lethesse Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 no pewnie, ja chce zobaczyc jak on wychodzi z depresji Quote
Recommended Posts