kazik132 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 UBOCZE napisał(a):To naprawdę nie takie trudne. Napiszę wiecej: łatwiej na FB niż na dogomanii... I wiedza bez pośredników, którzy więcej czasu muszą pisać i przyklejać niż trwa zarejestrowanie...Ale Aneta sama z siebie przekleja z FB, nie narzekała, że to dla niej za trudne. Nikt nawet nie prosił. Widziałam FB u swoich dzieci. Dla mnie to "czarna magia" i nawet nie zamierzam się starać uczyć poruszania tam. A ja zakładam,że skoro Mrunio pisze na FB to i napisze do Selengi obiecanego maila ze zdjęciami. W koncu domek dla Kubusia to już nie drobiazgowa wiadomość. Cichutko więc czekam dalej:)
UBOCZE Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 kazik132 napisał(a):Ale Aneta sama z siebie przekleja z FB, nie narzekała, że to dla niej za trudne. Nikt nawet nie prosił. Widziałam FB u swoich dzieci. Dla mnie to "czarna magia" i nawet nie zamierzam się starać uczyć poruszania tam. A ja zakładam,że skoro Mrunio pisze na FB to i napisze do Selengi obiecanego maila ze zdjęciami. W koncu domek dla Kubusia to już nie drobiazgowa wiadomość. Cichutko więc czekam dalej:) No tak, rozumiem. Ale mogłabyś tam zadać pytanie. Oj, żeby wszystko było taką "czarną magią", jak FB...;)
AlfaLS Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 kazik132 napisał(a):Ale Aneta sama z siebie przekleja z FB, nie narzekała, że to dla niej za trudne. Nikt nawet nie prosił. Widziałam FB u swoich dzieci. Dla mnie to "czarna magia" i nawet nie zamierzam się starać uczyć poruszania tam. A ja zakładam,że skoro Mrunio pisze na FB to i napisze do Selengi obiecanego maila ze zdjęciami. W koncu domek dla Kubusia to już nie drobiazgowa wiadomość. Cichutko więc czekam dalej:) Dla mnie też czarna magia i jestem pełna podziwu dla tych co ta się tak sprytnie poruszają. UBOCZE napisał(a):No tak, rozumiem. Ale mogłabyś tam zadać pytanie. Oj, żeby wszystko było taką "czarną magią", jak FB...;) UBOCZE kochany - najpierw trzeba umieć zadać to pytanie - patrz wyżej :evil_lol: I jeszcze wiedzieć gdzie tego tam szukać itd. Ja to nawet jestem tam zalogowana ale niewiele więcej tam zrobić potrafię poza wejściem i ewent. odpisaniem na pytanie, które mi zadano ;). I też tu wyczekuję wieści co u Kubusia :lol:.
UBOCZE Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 AlfaLS napisał(a):Dla mnie też czarna magia i jestem pełna podziwu dla tych co ta się tak sprytnie poruszają. UBOCZE kochany - najpierw trzeba umieć zadać to pytanie - patrz wyżej :evil_lol: I jeszcze wiedzieć gdzie tego tam szukać itd. Ja to nawet jestem tam zalogowana ale niewiele więcej tam zrobić potrafię poza wejściem i ewent. odpisaniem na pytanie, które mi zadano ;). I też tu wyczekuję wieści co u Kubusia :lol:. No właśnie!:mad: A zachęcałem, też od tego zaczynałem, przepływ wieści błyskawiczny (nie tylko o Kubusiu, o czym wielu z nas tu wie), a tymczasem Alfa tak zatwardziała, że nawet na zaproszenie do grona znajomych nie odpowiedziała...:angryy::evil_lol:
kazik132 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 UBOCZE napisał(a):No właśnie!:mad: A zachęcałem, też od tego zaczynałem, przepływ wieści błyskawiczny (nie tylko o Kubusiu, o czym wielu z nas tu wie), a tymczasem Alfa tak zatwardziała, że nawet na zaproszenie do grona znajomych nie odpowiedziała...:angryy::evil_lol: Hehe, pewnie nie umie odpowiedzieć, co mnie akurat jakoś wcale nie dziwi;) My zapewne z pokolenia "kumatych inaczej";) Tak, na pewno tak jest! Ale kto wie? Może za jakiś czas sama zachcę pójśc do moich pociech na nauki i utworzę sobie tam konto. Nie zarzekam się,bo wiele razy w życiu zrobiłam już coś, czego się po sobie nie spodziewałam. Tymczasem jeszcze nie "czaję bazy" i nie mam FBkowych marzeń;)Teraz to w zasadzie mam wiele innych marzeń a wśród nich oczywiście marzenia o wieściach z Kubusiowego domku.
UBOCZE Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 kazik132 napisał(a):Hehe, pewnie nie umie odpowiedzieć, co mnie akurat jakoś wcale nie dziwi;) My zapewne z pokolenia "kumatych inaczej";) Tak, na pewno tak jest! Ale kto wie? Może za jakiś czas sama zachcę pójśc do moich pociech na nauki i utworzę sobie tam konto. Nie zarzekam się,bo wiele razy w życiu zrobiłam już coś, czego się po sobie nie spodziewałam. Tymczasem jeszcze nie "czaję bazy" i nie mam FBkowych marzeń;)Teraz to w zasadzie mam wiele innych marzeń a wśród nich oczywiście marzenia o wieściach z Kubusiowego domku. Chyba mnie, Kazik, odmłodziłaś!:evil_lol: Widzisz, akurat przy mnie Karwowski w roli 40-latka to smarkacz.:lol: Ale przyznaję, że było to bardzo miłe...:loveu: Dziękuję!:lol:
UBOCZE Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Czekamy więc na wieści z Kubusiowego domu...:lol: http://www.youtube.com/watch?v=3GX4-pkUQBg
kazik132 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 UBOCZE napisał(a):Czekamy więc na wieści z Kubusiowego domu...:lol: http://www.youtube.com/watch?v=3GX4-pkUQBg Czekamy, czekamy, kompanie:) ps. a pioseneczka jest super!
Marycha35 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Hi, hi, wpatrujmy się mocno!!!:):):) Ubocze uściski:)
AlfaLS Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 UBOCZE napisał(a):No właśnie!:mad: A zachęcałem, też od tego zaczynałem, przepływ wieści błyskawiczny (nie tylko o Kubusiu, o czym wielu z nas tu wie), a tymczasem Alfa tak zatwardziała, że nawet na zaproszenie do grona znajomych nie odpowiedziała...:angryy::evil_lol: O Matko a dostałam????????? Chyba przeoczyłam :oops:. Bo na dwa już nawet odpowiedziałam. Przyślij jeszcze raz to się poprawie, obiecuję :lol:
Selenga Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 kazik132 napisał(a):Hehe, pewnie nie umie odpowiedzieć, co mnie akurat jakoś wcale nie dziwi;) My zapewne z pokolenia "kumatych inaczej";) Tak, na pewno tak jest! Z tym to akurat bywa różnie :) Ja mam 25 lat zawodowego stażu internetowego, w tym również stanowisko dyrektora produkcji w dużej firmie providerskiej, a jak wejdę na FB to mnie krew zalewa i rezygnuję z "życia" na FB. Gdyby nie Kubuś to chyba całkiem bym z FB uciekła (chociaż jak mówią jak cię nie ma na FB to znaczy, że nie istniejesz) :) Ja po prostu nie mam czasu na filtrowanie z FB co jest ważne a co nie jest :)
Felka z Bagien Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 To dużo, te 25 lat internetowego stażu:multi:.Gratuluję!Ale wtedy internet był jeszcze w powijakach:eviltong:, i fax ledwo chodził:eviltong:.
Selenga Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Felka z Bagien napisał(a):To dużo, te 25 lat internetowego stażu:multi:.Gratuluję!Ale wtedy internet był jeszcze w powijakach:eviltong:, i fax ledwo chodził:eviltong:. Zgadza się :) Kiedy zaczynał się u nas internet, pracowałam w naukowym instytucie i byłam najmłodsza w zakładzie, więc mnie oddelegowali żebym się tego uczyła, bo reszta załogi naukowej stwierdziła, że na parę lat przed emeryturą nie będą się uczyć takich cudów :) I jako pierwsze zadanie dostałam zrobienie strony internetowej zakładu :) jeszcze się te "zabytki" gdzieś w sieci plączą
Kerian Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 W kwestii potyczek prawnych z dziadem... znacie historię Pimpka? http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35635,9838549,Smutna_historia_Pimpka__czyli_ludzie__psy_i_paragrafy.html Nie mogę się nadziwić, że w tym wypadku prokuratura jest taka skuteczna... a w przypadku dręczenia zwierząt, ponad 60% spraw jest umarzanych (albo w ogóle nie zostaje wszczęte postępowanie).
Marycha35 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Ręce opadają,w tym kraju wszystko jest popieprzone! A o dobru zwierzaka to nie pamiętają najstarsi górale. Co za debile tam działali.
Agata Balu Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Podaję link do facebooka: http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113?sk=wall&filter=1 Zaczynać od postu Magdaleny Krętkowskiej z 14 czerwca. I otwierać wszystkie dyskusje pod postami. Niestety od 12 czerwca wiemy, ze Kuba jest wożony do Domu Stałego i dalej nic .....
kazik132 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Agata Balu']Podaję link do facebooka: http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113?sk=wall&filter=1 Zaczynać od postu Magdaleny Krętkowskiej z 14 czerwca. I otwierać wszystkie dyskusje pod postami. Niestety od 12 czerwca wiemy, ze Kuba jest wożony do Domu Stałego i dalej nic ..... No to super! wiele wiemy:( to ponad 2 tyg temu...
Selenga Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Pani Elżbieta wybiera się do Kuby i zapewne wtedy odbędzie się oficjalne "przekazanie" Kuby do nowego domu. Dostałam dzisiaj informację o planowanej wizycie w mailu na zupełnie inny temat zresztą. Pani Elżbieta nie jeździ teraz tak często do Kuby ponieważ nie mieszka już w Kłodzku (87 km od Wrocławia) tylko pod Poznaniem (200 km od Wrocławia). W każdym razie niedługo mam mieć więcej wieści i zdjęcia. Na razie mam tylko informację, że: "Kubuś szaleje z miśkami a prawy bok mu zarósł gęstym i długim futrem aż trudno uwierzyć."
kazik132 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Selenga']Pani Elżbieta wybiera się do Kuby i zapewne wtedy odbędzie się oficjalne "przekazanie" Kuby do nowego domu. Dostałam dzisiaj informację o planowanej wizycie w mailu na zupełnie inny temat zresztą. Pani Elżbieta nie jeździ teraz tak często do Kuby ponieważ nie mieszka już w Kłodzku (87 km od Wrocławia) tylko pod Poznaniem (200 km od Wrocławia). W każdym razie niedługo mam mieć więcej wieści i zdjęcia. Na razie mam tylko informację, że: "Kubuś szaleje z miśkami a prawy bok mu zarósł gęstym i długim futrem aż trudno uwierzyć." Dziękuję Selenga za wieści. Niewiele ich, ale są i to najważniejsze. Czekamy więc cierpliwie na więcej konkretów:)
Kocurek Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Cioteczki wkleje tez tutaj,przepraszam.Znalazlam to dzis na Owczarku:(((( Zwracam się o pomoc do wszystkich Forumowiczów i ludzi o dobrych i kochającym sercu w znalexieniu sprawcy/ców bestialskiego skatowania suki ONka na tle seksualnym: więcej na: http://www.facebook.com/event.php?eid=197208793659861 http://www.facebook.com/event.php?eid=197208793659861 Strona o wydarzeniu z Fundacji Jestem w takim szoku,a zdjęcia są drastyczne, że nie potrafię opisać tego zdarzenia.... Może ktoś poza psiaka, sukienkę lub coś innego,co pomoże znaleźć sprawc******chola ???? Błagam o pomoc ! CHCEMY SPRAWĘ NAGŁOŚNIĆ NA SKALĘ WYDARZENIA Z BIEDNYM PODPALONYM KUBISIEM,BO TAKIE STARANIA DZIAŁAJĄ !
Selenga Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [quote name='Kocurek']Cioteczki wkleje tez tutaj,przepraszam.Znalazlam to dzis na Owczarku:(((( Zwracam się o pomoc do wszystkich Forumowiczów i ludzi o dobrych i kochającym sercu w znalexieniu sprawcy/ców bestialskiego skatowania suki ONka na tle seksualnym: jest też wątek na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/210271-DRASTYCZNE-!-Suka-ON-przebrana-w-sukienk%C4%99-i-skatowana
asiek.l-g Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 http://www.gryfow.pl/male-kundelki-do-adopcji,a628.html Prosze zajrzyjcie i wyslijcie znajomym oto Olo i Krysia )) bite, zagłodzone i porzucone przez jakiegos .... dwa kochane szkieletorki....blagam jak ktos ma znajomych na dolnym sląsku czyli np okolice jeleniej góry , lubania , lwówka sląskiego, gryfowa sląskiego niech to roześle, mama dała tymczas aby nie siedziały w zakładzie budżetowym między maszynami i łopatami do czasamu wywózki do schronu ale czas nam sie kończy gmina jutro wywiezie je do shroniska a tam to juz....koniec dla nich. Parka trzyma sie razem i najlepeij jakby ktos wział je razem , chociaz to graniczy dla mnie z cudem, od poniedziałku szaleje, rycze z bezsilnosci szukam wszedzie i nic ...gmina placi za sterylke i kastracje!! sa bardzo terytorialne u mojej mamy sa dwa dni i bronią podwórka zajadle, bardzo mądre w drugą noc juz prawie nie nabrudziły, psy mojej mamy nie akceptuja ich i dochodzi do spięc, ja mam swoje dwa schroniskowe zazdrosniki i jest poddobnie. nie umiem zakladac watków wiec taka informacjie wysyłam. moj nr 607878480
Marycha35 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Wiecie, że człowiek jest najobrzydliwszym ze zwierząt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marycha35 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Wrzucam prośbę Dogomaniaczki: Szukam kogoś z kujawsko-pomorskiego Podaję link do dramatycznej sprawy:http://www.dogomania.pl/threads/2056...e-petycj%C4%99!!! Rozprawa niedoszłych morderców Psotki odbędzie się 20 lipca 2011r. o godz 8.30 w Sądzie Rejonowym w Mogilnie. Czy jest tu ktoś kto mieszka w pobliżu Mogilna i mógłby udać się na rozprawę aby nam ja zrelacjonować, w podanym wyżej temacie?
Marycha35 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ludkowie kochani uwaga zaczął się Międzynarodowy Dzień Psa:)
Recommended Posts