Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36']Jadziu - skladam PROTEST!!! Czemu Ty tak " pastujesz" psa? Przeciez to blyszczenie jego to...to... mnie zazdrosc zzera - briardy nigdy tak niebeda sie blyszczec:placz:

...w dobkowym futerku nie można się zatopic, nie jest takie miziaste jak briardzie ani nie można go czesac;) choc nigdy nie głaskałam briarda:oops: to wydają się byc miłe w dotyku;)
Negra sztywne włoski potrafią się wbic w ciuchy i dotkliwie kłuc:roll:;)
Także nie ma się co martwic ze Gucio sie nie błyszczy, bo będzie mu przykro:razz:

[quote name='Marta_Ares']http://images31.fotosik.pl/188/0c71a10e8aa4a6b7.jpg
:loveu:

wiem powtarzam sie....:evil_lol:
pieknie tam u Was:loveu:

Nie mogę zaprzeczyc:lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry Jadziu :)

To była naprawdę doskonała męska decyzja! W której of course nie zabrakło kobiecej intuicji... :diabloti: Cały tydzień masz na Kraków, a tu takie stęsknione Słońce na Ciebie czeka :loveu:

Zdjęcia są świetne :)

http://images34.fotosik.pl/188/96c954bcb8978084.jpg

Tu Negri jaki uśmiechnięty :loveu:

http://images31.fotosik.pl/188/0c71a10e8aa4a6b7.jpg

Tu z kolei istny znak zapytania - i jeszcze to ucho do góry :loveu:

Może nawet padac... I tak chce w góry:lol:

Dziękuję bardzo:loveu:

[quote name='Pimpek']Hej ^^
Cudowna mina :loveu: Taka...zdziwiona :eviltong:

Cześc!!!
Czekał na jedno z magicznych słów-> 'biegaj':cool3:

[quote name='Od-Nowa']ja bym w ogóle bez Liry nie wytrzymała weekendu osobno. więc wcale się nie dziwię tej decyzji :loveu::loveu::loveu:

Ten semestr mam w miarę lekki, więc aż do sesji nie będę przygnieciona nauką aż tak, żeby musiec przemęczac weekendy w mieście:multi:

Na szczęcie w tym tygodniu będę bardzo zabiegana, wiec szybko mi zleci do piątku:loveu:

W środę odpuszczam sobie wykłady, bo jadę do Bielska na egzamin testowy. Będę tak blisko domu, a jednak tak daleko...nie dam rady wpaśc ani na chwilę, bo nie miałabym jak wrócic spowrotem do Krk... Ojj jak czasem chciałabym miec auto... marzenia jak na razie:diabloti:

Negruś mówi cioteczkom dobranoc;)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']Jadziu - skladam PROTEST!!! Czemu Ty tak " pastujesz" psa? Przeciez to blyszczenie jego to...to... mnie zazdrosc zzera - briardy nigdy tak niebeda sie blyszczec:placz::placz::placz:

nie rycz :diabloti::diabloti:
Jadzia Negra olejem z pierwszego tłoczenia szmaruje ot i cala tajemnica :diabloti::diabloti:

piekny piekny :loveu::loveu::loveu:

A briardy w dotyku sa nieco szorstkie bo maja tzw kozi włos :evil_lol:
Ja szprycuje Zuzola jedwabiem to jest ma zdziebko mieciutkie kudelki hihihi choc to wbrew wzorcowi berger de brie:evil_lol::evil_lol:

buziowankooooooo:loveu:

Posted

hihi przeciw wzorcowi ale jak się cudnie mizia takiego wypachnionego jedwabistego psa, choćby samą brodę :evil_lol::loveu::loveu::loveu:

a Negro pastą kiwi wypastowany hihi

Posted

Cześc wszystkim i każdemu z osobna:)

Oczywiście... oliwą z oliwek:evil_lol:

Myślałam, że brardy mają delikatny włos;) Zdjęcia kłamią:evil_lol:

Już mnie tyłek boli od siedzenia przed kompem i robienia tych testów... zamknę oczy widzę znaki drogowe, skrzyżowania...:diabloti: Mogłaby byc już ta środa, hehehe:lol:

Posted

Cześc dziewczyny!!!

Z braku czasu jestem tu tylko przelotem;)
Niestety co do suczki właściciele nie zmienili zdania, ma założony wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9840091#post9840091

Nigdy jej wcześniej nie widziałam, ale jest na prawdę prześliczna:loveu: ehhh

Jeśli ktoś mógłby pomóc, rozgłosic ją jakoś, to byłabym wdzięczna, bo sprawa jest pilna.

Niestety sprawozdanie z fizjologii wzywa, wiec muszę iśc;) A jeszcze może testy zdążę na jutro porobic....:scared:

I nie dziękuję za kciuki!!!:loveu:

Posted

ale przepiekna ta suczka collie :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu:
coraz bardziej nie rozumiem ludzi :shake::placz::angryy:

Jadzia jest mistrzu i ze wszystkim sobie radę da :multi:

Posted

za sprawozdanie trzymam kciuki ;)
a sprawa suni dlaczego jest pilna tj bardziej interesujące jak bardzo?
zrobię jej ogłoszenie na allegro, alegratce i gumtree ale dopiero jutro wieczorem.

Posted

szkoda suczki strasznie :(

heh, ja taką męską decyzję podjęłam jakiś czas temu, ale jakoś na ten weekend nie chce mi się wracać :evil_lol:

Posted

ZDAŁAM!!!!:multi:
Dziękuję Wam kochane za kciuki, na pewno pomogły:loveu:
Nie zrobiłam żadnego błędu, ale co to dla mnie... przecież nie pisałam tego pierwszy raz:evil_lol: A praktyczny mam w maju! Czekam tylko 8 tyg/ostatnio czekałam 12.../ i do tego załapałam się na sobotę, więc nic mi nie powinno wtedy wypaśc:) Na 7 rano... ale co tam, ważne że sobota:p

Co do suczki dowiedziałam się od wczoraj o wiele więcej, wszystko jest na jej wątku. Nie długo powinnam miec jej aktualne zdjęcia.
Strasznie mi na niej zależy, choc nigdy jej nie widziałam... cały czas myślę co by było, gdybym ja została zmuszona przez los do oddania psa... I wiem, że nie mogłabym zrobic czegoś takiego... Czasem w życiu bywa bardzo źle, ale oddac psa... najukochańszą istotkę... na samą myśl łzy same napływają do oczu:-(
Nawet napomniałam o niej rodzicom, ale zaraz powiedzieli że jeszcze jakby by była młoda... eee szkoda gadac...:roll:

Od-Nowa byłabym bardzo wdzięczna za ogłoszenia:loveu:

moje maleństwo kochane:loveu: jeszcze dwa dni...

;)

Posted

gratulacje :multi: :beerchug:

oddać psa.. heh, bardzo ciężka sprawa, ale gdybym miała oddać obcym ludziom albo do schronu to wolałabym uśpić :roll: