Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lapiovra']Draczyn. Widzisz sama ze strasznie się rozochociłam i obiecuję ze bedę utrzymywać kontakt oczywiście w miare możliwości czasowych.Masz racje w kupie rażniej.Dzisiaj po 18-tej zadzwonię do ciebie bo mam parę pytan. .[/quote]To czekam na telefon po 18ej. Będzie mi miło pogdać znów o naszych milusińskich

Posted

Dzięki Wam wszystkim za to,że jesteście takie kochane. Jestem trochę zawstydzona,że poruszyłam tu ten temat, ale to było pod wpływem chwili,nie spodziewałam,że się tyle osób zareaguje.....co jest oczywiscie niesamowicie miłe.....
Mamo Wioli śliczny wierszyk :fadein:
O pomoc się zwróćiłam,ponad rok temu i dlatego na ogól wszystko jest pod kontrolą..;)
Jeszcze raz dziękuje ale nie zaprzatajcie sobie mną głowy,bo nie jestem do tego przyzwyczajona :oops: :oops:

Posted

[quote name='Hebulka'][CENTER][B][SIZE=4][COLOR=red]Viris 100 lat !!! Duża buzka od Hebusi i Emi[/COLOR][/SIZE][/B]

:new-bday: :tort: :BIG: [/CENTER]
[/quote]

Dziekuje :* Usciskaj je odemnie. A Ty wracaj do siebie i do nas :D

Posted

[quote name='Viris']Dziekuje :* Usciskaj je odemnie. A Ty wracaj do siebie i do nas :D[/quote]

Ze sobą chyba jestem :lol: ;)
A z Wami dziś nie mogłam,bo tak jakoś dzisiaj dzień zleciał ze nie miałam czasu kompa wlaczyc.Wymienialam Hebulkowe szeleczki (drugi raz zresztą:shake: ) bo sie klamerka popsula,Emi musialam kupic nowe bo na jej zimową kurteczke tamte nie wchodziły ;) a jak wejde do sklepow zoologicznych to odlatuje od razu i zawsze mi tam schodzi..a wieczorem bylismy jeszcze na ostatnim zastrzyku z Hebunia na nużenca.Emi z tego najbardziej skorzystala,bo zastrzyk był robiony u wspolnych znajomych naszych i naszej dr,gdzie sa pieski,miedzy innymi bf ktory wyjatkowo okazywal swoje wzgledy Emisi a ona poprostu tryskala z tej okazji radoscia.Musialam ją niesc z tej wizyty zapatuloną do auta,bo była zdyszana,zapluta i wogóle ledwo zywa..ale zadowolona..

A tak wogole to prosze o kciuki bo jak wszystko dobrze poszlo i jeszcze pojdzie jutro to za dwa miesiace bedziemy dziadkami :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Hebulka']Ze sobą chyba jestem :lol: ;)
A z Wami dziś nie mogłam,bo tak jakoś dzisiaj dzień zleciał ze nie miałam czasu kompa wlaczyc.Wymienialam Hebulkowe szeleczki (drugi raz zresztą:shake: ) bo sie klamerka popsula,Emi musialam kupic nowe bo na jej zimową kurteczke tamte nie wchodziły ;) a jak wejde do sklepow zoologicznych to odlatuje od razu i zawsze mi tam schodzi..a wieczorem bylismy jeszcze na ostatnim zastrzyku z Hebunia na nużenca.Emi z tego najbardziej skorzystala,bo zastrzyk był robiony u wspolnych znajomych naszych i naszej dr,gdzie sa pieski,miedzy innymi bf ktory wyjatkowo okazywal swoje wzgledy Emisi a ona poprostu tryskala z tej okazji radoscia.Musialam ją niesc z tej wizyty zapatuloną do auta,bo była zdyszana,zapluta i wogóle ledwo zywa..ale zadowolona..

A tak wogole to prosze o kciuki bo jak wszystko dobrze poszlo i jeszcze pojdzie jutro to za dwa miesiace bedziemy dziadkami :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote]Hebulka a kto bedzie mamusia i kto tatusiem? Hebe czy Emi? Bo nic nie kapuję, ale z gory serdecznie gratuluję

Posted

[quote name='Draczyn']Hebulka a kto bedzie mamusia i kto tatusiem? Hebe czy Emi? Bo nic nie kapuję, ale z gory serdecznie gratuluję[/quote]

:oops: :oops: :oops:
To znaczy Hebunia będzie babcią....ale że razem wychowałyśmy jej dzieciątka to ja też się tak czuje :lol: :lol: :lol:
Rosineczka będzie mamusią,a brat Twojej Anielki- Ambroży,jak wszystko dobrze poszło będzie tatusiem:multi:

Posted

[quote name='Draczyn']Hebulka a kto bedzie mamusia i kto tatusiem? Hebe czy Emi? Bo nic nie kapuję, ale z gory serdecznie gratuluję[/quote]

Niewiele brakowało abym była też babcią Emi dzieci,;) bo bf o którym wcześniej pisałam byl nią wyjątkowo zainteresowany w celach matrymonialnych......aż się biedny zagotował z tych emocji....
Chyba moje dziecko dorasta..:crazyeye: ;)

Posted

[quote name='Draczyn']No to nareszcie zrozumialam. bo myslę sobie co jest???????? Hebe po zastrzyku. Emiś jeszcze dzidziuś i skąd te wnuczki, a to prawnuczki. jak Ambroży si spisal?[/quote]

:lol: :lol: :lol: No to faktycznie mogłaś sobie pomysleć ze Hebulce niezle na mozg padło,zamiast na zastrzyk na krycie :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed:

Ambroży spisał się jak zawsze;) dzień chyba dobry bo Rossi była wniebowzięta jak ją dotykano,:evil_lol: a wczesniej na wymazach u weta to dostawała szału,także mysle ze bedzie OK i bardzo to przezywam.Az nie mogę uwierzyc momentami ze nasza malenka dziewczynka sama już bedzie mamusią :multi:

Posted

No to jeszcze raz gratuluję i cieszę sie, ze wszystko dobrze poszło. On z tego o widzialam na wystawach to daje bardzo ładne potomstwo. To czekamy na piekne pieseczki:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::lol::lol:

Posted

[quote name='Draczyn']No to jeszcze raz gratuluję i cieszę sie, ze wszystko dobrze poszło. On z tego o widzialam na wystawach to daje bardzo ładne potomstwo. To czekamy na piekne pieseczki:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::lol::lol:[/quote]

[COLOR=magenta][B]Dziękuje[/B] [/COLOR]:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed:

Posted

[B]Hebulka[/B]...taka młoda a już babcia ;) :evil_lol:.
Ogromne gratulacje.Chyba Ci troszkę pozazdrościłam,bo też mi się zachciało potomstwa po Misiuni :loveu:.
Ale kompletnie nie wiem jak mam się zabrać za trenowanie piesiów przed wystawami.Jakoś nie mam do tego smykałki.Ale jak czytam i oglądam te Wasze szczeniolki,to tak bym chciała żeby Misia miała chociaż raz dzieciątka.:loveu:

Posted

[B]Mamo Violi[/B], gumki jak najbardziej na czasie:) Viris mi podpowiedziała, że moge popatrzeć w 'Zielonym Kocie' na Chmielnej. Kazdy adres ze smiesznymi gumkami i spinkami mile widziany.

Posted

[quote name='misiaczek'][B]Hebulka[/B]...taka młoda a już babcia ;) :evil_lol:.
Ogromne gratulacje.Chyba Ci troszkę pozazdrościłam,bo też mi się zachciało potomstwa po Misiuni :loveu:.
Ale kompletnie nie wiem jak mam się zabrać za trenowanie piesiów przed wystawami.Jakoś nie mam do tego smykałki.Ale jak czytam i oglądam te Wasze szczeniolki,to tak bym chciała żeby Misia miała chociaż raz dzieciątka.:loveu:[/quote]Nie wiem, może Ci dać adres, bo dostałam maila od dziewczyny, która twierdzi, że świetnie wystawia psy i może wszędzie dojechać aby psa wystawić, za zwrotem kosztow podróży. Może byś ją wzięła n jakąś niedzielę, aby Cię pouczyla. Możesz także skorzystać z kaset,czy też na Animal planet są programy z wystaw. Gdyby było bliżej, to bym Ci podesłała mojego Marka - on świetnie wystawia, ale niestety to zadaleko