Tollerka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='BlackSheWolf']niestety... nie mam ani jednej dobrej wieści... ja własnie siedze i rycze :-( Kleks znowu nie mógł się dziś załatwić, miał biegunkę i wymiotował... U weta miał cewnikowanie... ściągneli mu mocz ale.... cały z krwią :placz: niestety... jeśli sytuacja się nie porawi w środę jedziemy do weta znowu i bedzie miał badanie krwi... najprawdopodobniej ma też coś z nerkami i wątrobą (tu napewno!!).... :placz: jeśli się nie poprawi czeka go operacja... w której są małe szanse żeby przeżył :placz: ma za słaby organizm ... może się nie wybudzić z dłuższej narkozy :placz::placz::placz::placz: ja nie chce go stracić!! :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/quote] Kurcze, nie dość, że mam dołujący dzień to tu jeszcze takie wieści! :placz::placz::placz: Nie wierzę! To musi być koszmar! :placz: Kleksiku musisz z tego wyjść! :placz: Quote
BlackSheWolf Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Helga&Ares']takmi przykro BlackSheWolf :(:( jednak jestem dobrej myśli i mocno trzymam kciuki za Kleksia!![/quote] ja też jestem dobrej myśli... nie dopuszczam innej opcji do siebie!! :placz: Quote
Bewarka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Kleksiku! Zdrowiej malutki, zdrowiej...:( Quote
polciuaa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kleksiu kochanie zdrowiej.!:( Musi Ci sie udac.! Quote
Kincia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Jezu nie !:placz::placz: Kleksiu kochanie zdrowiej !!!:placz::placz: Trzymajcie sie !:loveu: Quote
apple Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Kochani przeczytałam mało optymistycznego posta.......ja cały czas wierze że wszystko sie jakoś poukłada:glaszcze:......jestem caaałym sercem z wami.......wszystko bedzie dobrze i TAK macie myśleć. Bede zagladać dawajcie proszę znać na bieżąco co i jak. CAŁUSKI DLA WAS :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
halgre Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [B][COLOR=darkred]Kleksiku, czarny aniołku - wszyscy trzymamy za ciebie kciuki ![/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]Baaardzo mocno wierzymy, że wszystko będzie dobrze ...[/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]Ty i twoja pańcia też musicie w to wierzyć - koniecznie![/COLOR][/B] [B][COLOR=#8b0000]Nie załamywać się !![/COLOR][/B] Quote
BlackSheWolf Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 hej! dzieki za wsparcie.. Kleksiu nawet się trzyma ale naładowany jest lekami... a jak dla mnie są to najsmutniejsze moje imieniny w całym zyciu :( Quote
agaciaaa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Przyszłam życzyć Kleksiowi zdrówka! Trzymam kciuki!!!! Quote
BlackSheWolf Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 dzieki dziewczyny :) a my z Kleksiem własnie leżymy w łóżku :D i nie mamy zamiaru wstać wcześniej niż ok. 11 :) Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='BlackSheWolf']narazie spi ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Niech odpoczywa maluszek- sen jest najlepszym lekarzem :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
BlackSheWolf Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 no spi i to twardo :) a chrapie ]:-> Quote
polciuaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Chrapie....chrapie....to dobrze.;D Nie wiem dlaczego,ale to dobrze.xD Oby juz tak zostalo.!:loveu: Dawaj fotki.![B]Dawaj fotki.![/B][B][COLOR="Red"]Dawaj fotki.![/COLOR][/B] Quote
BlackSheWolf Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 już... przepraszam, ze tylko jednai to rozmazana ale Kleks tak twardo śpi, ze nie chcialam go budzic ;) a rozmazana fotka bo lampe wyłączyłam.\ [img]http://images32.fotosik.pl/133/6339294ff558e7cfmed.jpg[/img] Quote
polciuaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Bez lampy tez mozna zrobic nierozmazane fotki.;P Wystarczy lepiej naswietlic obiekt np. lampka mala i po klopocie.;P I oczywiscie chodzi tez o to zebys starala sie trzymac nieruchomo lapke.;PP Ale baaaardzo sie ciesze,ze pokazalas nam tutaj tez rozkoszny widok.:loveu: Quote
BlackSheWolf Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 ale ja wyłaczyłam lampe własnie żeby go nei obudzić ;) Quote
BlackSheWolf Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 a no :) a my już po obiadku :) Quote
Lolan Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 a co na obiadek było ;> i już mamy ferieee xD Quote
BlackSheWolf Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 a na obiadek kluski na parze i sos :) a i mięsko :) ale całe moje mięso jak zawsze zjadł Kleks ]:-> jeszcze dwa dni do ferii ... Quote
Recommended Posts