Jump to content
Dogomania

Galeria Kleksa - [*] ;( ZAWSZE BEDE CIE KOCHAC !!! ;( [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='BlackSheWolf']niestety... nie mam ani jednej dobrej wieści... ja własnie siedze i rycze :-(
Kleks znowu nie mógł się dziś załatwić, miał biegunkę i wymiotował...
U weta miał cewnikowanie... ściągneli mu mocz ale.... cały z krwią :placz:
niestety... jeśli sytuacja się nie porawi w środę jedziemy do weta znowu i bedzie miał badanie krwi... najprawdopodobniej ma też coś z nerkami i wątrobą (tu napewno!!).... :placz: jeśli się nie poprawi czeka go operacja... w której są małe szanse żeby przeżył :placz: ma za słaby organizm ... może się nie wybudzić z dłuższej narkozy :placz::placz::placz::placz: ja nie chce go stracić!! :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/quote]

Kurcze, nie dość, że mam dołujący dzień to tu jeszcze takie wieści! :placz::placz::placz: Nie wierzę! To musi być koszmar! :placz: Kleksiku musisz z tego wyjść! :placz:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Helga&Ares']takmi przykro BlackSheWolf :(:( jednak jestem dobrej myśli i mocno trzymam kciuki za Kleksia!![/quote]
ja też jestem dobrej myśli... nie dopuszczam innej opcji do siebie!! :placz:

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Kochani przeczytałam mało optymistycznego posta.......ja cały czas wierze że wszystko sie jakoś poukłada:glaszcze:......jestem caaałym sercem z wami.......wszystko bedzie dobrze i TAK macie myśleć. Bede zagladać dawajcie proszę znać na bieżąco co i jak. CAŁUSKI DLA WAS :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[B][COLOR=darkred]Kleksiku, czarny aniołku - wszyscy trzymamy za ciebie kciuki ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]Baaardzo mocno wierzymy, że wszystko będzie dobrze ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]Ty i twoja pańcia też musicie w to wierzyć - koniecznie![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]Nie załamywać się !![/COLOR][/B]

Posted

[quote name='BlackSheWolf']narazie spi ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Niech odpoczywa maluszek- sen jest najlepszym lekarzem :loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

już... przepraszam, ze tylko jednai to rozmazana ale Kleks tak twardo śpi, ze nie chcialam go budzic ;) a rozmazana fotka bo lampe wyłączyłam.\

[img]http://images32.fotosik.pl/133/6339294ff558e7cfmed.jpg[/img]

Posted

Bez lampy tez mozna zrobic nierozmazane fotki.;P Wystarczy lepiej naswietlic obiekt np. lampka mala i po klopocie.;P I oczywiscie chodzi tez o to zebys starala sie trzymac nieruchomo lapke.;PP

Ale baaaardzo sie ciesze,ze pokazalas nam tutaj tez rozkoszny widok.:loveu: