Jump to content
Dogomania

Odyseja Oczki dobiegła do końca:):)Jest w swoim domku:):):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dogo07']Link:
[url]http://www.facebook.com/media/set/?set=o.277984712219487&type=1[/url].[/QUOTE]

Dziękuję.:lol: Udostępnilam.:lol:Piękne fotki.:lol:

Posted

[quote name='barb'] Napisałam do Sabiny02.[/QUOTE]

Wklejam odpowiedź: [I]Oczywiscie, zrobie suni Allegro dzisiaj lub jutro najpozniej. [/I] :lol:

Posted

Witajcie cioteczki! :lol: Widzialam Oczke juz jakis czas temu na dogo. Myslalam, ze juz bidulka dawno wlasnego ludzia znalazla. :-( Dzieki Bogu nie tkwi juz w schronisku.

Na prosbe Barb zrobilam Oczce wyroznione Allegro: :lol:

[URL]http://allegro.pl/jest-naprawde-piekna-i-niezwykla-a-wciaz-bez-domu-i1907951672.html[/URL]

Posted

[quote name='Sabina02']Witajcie cioteczki! :lol: Widzialam Oczke juz jakis czas temu na dogo. Myslalam, ze juz bidulka dawno wlasnego ludzia znalazla. :-( Dzieki Bogu nie tkwi juz w schronisku.

Na prosbe Barb zrobilam Oczce wyroznione Allegro: :lol:

[URL]http://allegro.pl/jest-naprawde-piekna-i-niezwykla-a-wciaz-bez-domu-i1907951672.html[/URL][/QUOTE]
Pięknie dziękujemy:)napisz nam ile jesteśmy winne i na jakie konto wysłać pieniążki?

Posted

[quote name='Sabina02'] Na prosbe Barb zrobilam Oczce wyroznione Allegro: :lol:

[URL]http://allegro.pl/jest-naprawde-piekna-i-niezwykla-a-wciaz-bez-domu-i1907951672.html[/URL][/QUOTE]

Dziekujemy Sabina :Rose: Tak jak pisze Ocelot podaj ile kasy inumer konta na PW. :lol:

Posted

[quote name='Dogo07']Bardzo dziękuję że jesteście i że nie zapominacie o Oczce :lol:.[/QUOTE]

Dogo to Tobie przede wszystkim należą się podziekowania za to, że zaopiekowałaś się Oczką. :lol:

Posted

[quote name='ocelot']Pięknie dziękujemy:)napisz nam ile jesteśmy winne i na jakie konto wysłać pieniążki?[/QUOTE]

Do uslug! :lol:

Pierwszy miesiac oplace wyroznienie sama, moze Oczka znajdzie w tym czasie domek. Potem, jesli nie znajdzie domku, to moge oferowac tylko zwykla aukcje. Wyroznienia niestety nie bede mogla caly czas pokrywac, bo mam mase deklaracji na inne psie bidy. Jesli po pierwszym miesiacu bedziecie chcialy nadal wyrozniona aukcja, to wtedy podam Wam numer konta na przelew, dobrze?

Posted

[quote name='Sabina02'] Pierwszy miesiac oplace wyroznienie sama, moze Oczka znajdzie w tym czasie domek. [/QUOTE]

Ciotka ale mnie jest teraz glupio - ja Cię nie chcialam naciągać. Tym bardziej, ze masz inne biedy jak np. tę czarnulke z wątku Henia. Oczka, dzieki dobrym Ciotkom i Wujkom na razie jest trochę zabezpieczona.

A allegro często bardzo pomaga w adopcji zwierzaka.

Posted

[quote name='Sabina02']Do uslug! :lol:

Pierwszy miesiac oplace wyroznienie sama, moze Oczka znajdzie w tym czasie domek. Potem, jesli nie znajdzie domku, to moge oferowac tylko zwykla aukcje. Wyroznienia niestety nie bede mogla caly czas pokrywac, bo mam mase deklaracji na inne psie bidy. Jesli po pierwszym miesiacu bedziecie chcialy nadal wyrozniona aukcja, to wtedy podam Wam numer konta na przelew, dobrze?[/QUOTE]
Kochana a jakbym poprosiła o allegoro dla dwoch psich przyjaciółek szili i Berty i osobne dla Fila? Bardzo pieknie?

Posted

[quote name='barb']Ciotka ale mnie jest teraz glupio - ja Cię nie chcialam naciągać. Tym bardziej, ze masz inne biedy jak np. tę czarnulke z wątku Henia. Oczka, dzieki dobrym Ciotkom i Wujkom na razie jest trochę zabezpieczona.

A allegro często bardzo pomaga w adopcji zwierzaka.[/QUOTE]

Oj tam, oj tam... Przeciez mnie nie naciagasz. Ja tez chcialam jakos pomoc Oczce i dzieki Tobie mialam mozliwosc. :loveu:

[quote name='ocelot']Kochana a jakbym poprosiła o allegoro dla dwoch psich przyjaciółek szili i Berty i osobne dla Fila? Bardzo pieknie?[/QUOTE]

No to bym to Allegro zrobila... :cool3:

Posted

[quote name='Sabina02']Oj tam, oj tam... Przeciez mnie nie naciagasz. Ja tez chcialam jakos pomoc Oczce i dzieki Tobie mialam mozliwosc. :loveu: [/QUOTE]

To zrobmy inaczej. Ja zaplace połowę za wyrożnienie. Tylko poproszę o numer konta na PW. Ok?

Posted

Zamiast numeru konta, dostalam info, ze Sabina tez chce zrobić coś dla Oczki ...
A ta Ciotka tyle juz robi dla psow. Psiaki z Orzechowiec zawdzieczaja jej Allegro. Wiem, że ma rózne deklaracje, a teraz jeszcze wzięla na siebie kolejna biedę - sunię Warkę.

Posted

[quote name='Sabina02']Oj tam, oj tam... Przeciez mnie nie naciagasz. Ja tez chcialam jakos pomoc Oczce i dzieki Tobie mialam mozliwosc. :loveu:

No to bym to Allegro zrobila... :cool3:[/QUOTE]
ha:)Kochana jesteś:)To ja jutro na pw wyślę teksty i zdjęcia:)

Posted

[quote name='barb']...a teraz jeszcze wzięla na siebie kolejna biedę - sunię Warkę.[/QUOTE]

To jeśli ta uparta Ciotka nie pozwala sie dorzucić do allegro to do Warki sie dorzucę - chociaż symbolicznie.

Posted

[quote name='Dogo07']Takie coś mi się zrobiło na you tubie:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=0njO_hX9K5k[/URL]
;).

Tylko dajcie znać czy możecie to obejrzeć.[/QUOTE]

Trzeba sie zarejestrować, jeśli wlaściciel filmu nie udzielił dostępu. :shake:
Tak jest tam napisane.:shake: