Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiaczek ma ok. 10 lat. Źle znosi pobyt w schronisku, ma humorki, raz jest w dobrym humorze i daje sie głaskac a czasem ma odchyły i potrafi kłapnąć. Potrzebuje cierpliwego i troskliwego domku, który się nie zniechęci i da mu czas.

Ma na imie Lisek, przez niektórych zwany Rudek

Lisek 10latek JEST ZALEDWIE 5 KG PIESKIEM Być może mieszańcem jamnika długowłosego Wiele przeszedł... Wiele samotnych nocy spędził na śniegu i w poszukiwaniu pożywienia... Trafił do schroniska przemoczony,wyziębiony,wychudzony i osowiały... Nie miał siły,by zawalczyć o cokolwiek... Obecnie w schronisku odżywa... Szybko nabierze prawidłowej masy,bo z lęku,że znowu będzie wałęsał się głodny,je ogromne ilości... W pierwszym kontakcie jest nieufny. Będzie potrzebował parę dni spokoju w nowym domu,by zobaczyć,że nie chce się go skrzywdzić..

To jego zdjęcia:

Dane do kontaktu:

[email protected]
kom. 501208670

Ogłoszenia:

allegro
cafeanimal

Potrzebujemy więcej ogłoszeń! I najlepiej dt dla biedaka!

Tekst do ogłoszeń:

Lisek 10latek JEST ZALEDWIE 5 KG PIESKIEM Być może mieszańcem jamnika długowłosego Wiele przeszedł... Wiele samotnych nocy spędził na śniegu i w poszukiwaniu pożywienia... Trafił do schroniska przemoczony,wyziębiony,wychudzony i osowiały... Nie miał siły,by zawalczyć o cokolwiek... Obecnie w schronisku odżywa... Szybko nabierze prawidłowej masy,bo z lęku,że znowu będzie wałęsał się głodny,je ogromne ilości... W pierwszym kontakcie jest nieufny. Będzie potrzebował parę dni spokoju w nowym domu,by zobaczyć,że nie chce się go skrzywdzić..

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tekst do ogłoszeń moze być taki

Posted
Posted

Lara, Pianka - Czy ktos zna Arktyke? Bo ona chyba prowadzi DT dla staruszkow, moze warto sie z nia porozumiec i probowac umiescic Liska- Rudka, tylko z tego co widze to tam trzeba rezerwowac miejsca
http://www.dogomania.pl/members/104703-Arktyka
a pomysl mam stad (2-gi post od dolu!!!) co wy na to? im szybsza decyzja tym lepiej!
http://www.dogomania.pl/threads/197431-Całkowicie-ślepy-i-głuchy-staruszek-bez-szans-w-śniegowej-zaspie.../page2

Posted

[quote name='Cleo2008']Lara, Pianka - Czy ktos zna Arktyke? Bo ona chyba prowadzi DT dla staruszkow, moze warto sie z nia porozumiec i probowac umiescic Liska- Rudka, tylko z tego co widze to tam trzeba rezerwowac miejsca
http://www.dogomania.pl/members/104703-Arktyka
a pomysl mam stad (2-gi post od dolu!!!) co wy na to? im szybsza decyzja tym lepiej!
http://www.dogomania.pl/threads/197431-Całkowicie-ślepy-i-głuchy-staruszek-bez-szans-w-śniegowej-zaspie.../page2

Ja byłam u Arktyki, mogę potwierdzić, że psy są u niej szczęśliwe.

Posted

Pianka napisał(a):
a to jest bdt? czy płatne jak płatne to lara musiała by zbierać kase, ja mam tak dużo tych psów, ze potem nie wyrobiłabym się z rozliczaniem

Niestety płatny...

Guest _Kamila
Posted

Ale śliczny, taki puszysty, rzeczywiście wygląda jak lisek :loveu: podnoszę ^^

Posted

Pianka napisał(a):
a to jest bdt? czy płatne jak płatne to lara musiała by zbierać kase, ja mam tak dużo tych psów, ze potem nie wyrobiłabym się z rozliczaniem

Ja też nie zbieram kasy :/ może inny skarbnik by się znalazł :cool3: