__Lara Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Psiaczek ma ok. 10 lat. Źle znosi pobyt w schronisku, ma humorki, raz jest w dobrym humorze i daje sie głaskac a czasem ma odchyły i potrafi kłapnąć. Potrzebuje cierpliwego i troskliwego domku, który się nie zniechęci i da mu czas. Ma na imie Lisek, przez niektórych zwany Rudek Lisek 10latek JEST ZALEDWIE 5 KG PIESKIEM Być może mieszańcem jamnika długowłosego Wiele przeszedł... Wiele samotnych nocy spędził na śniegu i w poszukiwaniu pożywienia... Trafił do schroniska przemoczony,wyziębiony,wychudzony i osowiały... Nie miał siły,by zawalczyć o cokolwiek... Obecnie w schronisku odżywa... Szybko nabierze prawidłowej masy,bo z lęku,że znowu będzie wałęsał się głodny,je ogromne ilości... W pierwszym kontakcie jest nieufny. Będzie potrzebował parę dni spokoju w nowym domu,by zobaczyć,że nie chce się go skrzywdzić.. To jego zdjęcia: Dane do kontaktu: [email protected] kom. 501208670 Ogłoszenia: allegro cafeanimal Potrzebujemy więcej ogłoszeń! I najlepiej dt dla biedaka! Tekst do ogłoszeń: Ma na imie Lisek, przez niektórych zwany Rudek Lisek 10latek JEST ZALEDWIE 5 KG PIESKIEM Być może mieszańcem jamnika długowłosego Wiele przeszedł... Wiele samotnych nocy spędził na śniegu i w poszukiwaniu pożywienia... Trafił do schroniska przemoczony,wyziębiony,wychudzony i osowiały... Nie miał siły,by zawalczyć o cokolwiek... Obecnie w schronisku odżywa... Szybko nabierze prawidłowej masy,bo z lęku,że znowu będzie wałęsał się głodny,je ogromne ilości... W pierwszym kontakcie jest nieufny. Będzie potrzebował parę dni spokoju w nowym domu,by zobaczyć,że nie chce się go skrzywdzić.. Quote
lunarmermaid Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Porobię mu jutro ogłoszeń,napiszcie coś więcej o nim. Jak go nazywać? Quote
wieso Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 przeciez mial kiedys swoje imie, a teraz bezimienny....czy zostal znaleziony ? Quote
Pianka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ma na imie Lisek, przez niektórych zwany Rudek tekst do ogłoszeń moze być taki Lisek 10latek JEST ZALEDWIE 5 KG PIESKIEM Być może mieszańcem jamnika długowłosego Wiele przeszedł... Wiele samotnych nocy spędził na śniegu i w poszukiwaniu pożywienia... Trafił do schroniska przemoczony,wyziębiony,wychudzony i osowiały... Nie miał siły,by zawalczyć o cokolwiek... Obecnie w schronisku odżywa... Szybko nabierze prawidłowej masy,bo z lęku,że znowu będzie wałęsał się głodny,je ogromne ilości... W pierwszym kontakcie jest nieufny. Będzie potrzebował parę dni spokoju w nowym domu,by zobaczyć,że nie chce się go skrzywdzić.. Quote
Isadora7 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Bardzo słodki mordziak, a na dodatek rudy :) Quote
paulinken Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Piękny pycho! I ja go będę odwiedzać. Quote
__Lara Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Dzięki, że jesteście :) Dzięki Pianko za tekst do ogłoszeń. Zaraz wkleję w 1 post. Quote
lunarmermaid Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Zrobiłam takie [FONT=Tahoma]www.ojej.pl[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]www.pajeczyna.pl[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]www.pineska.pl[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]www.animalia.pl[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]www.gumtree.pl[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]www.petworld.pl[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]www.vetmozga.com[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]www.adopcjapsa.pl[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]www.alegratka.pl[/FONT][FONT=Tahoma] www.mammisia.pl[/FONT] Quote
Cleo2008 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Lara, Pianka - Czy ktos zna Arktyke? Bo ona chyba prowadzi DT dla staruszkow, moze warto sie z nia porozumiec i probowac umiescic Liska- Rudka, tylko z tego co widze to tam trzeba rezerwowac miejsca http://www.dogomania.pl/members/104703-Arktyka a pomysl mam stad (2-gi post od dolu!!!) co wy na to? im szybsza decyzja tym lepiej! http://www.dogomania.pl/threads/197431-Całkowicie-ślepy-i-głuchy-staruszek-bez-szans-w-śniegowej-zaspie.../page2 Quote
paulinken Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Cleo2008']Lara, Pianka - Czy ktos zna Arktyke? Bo ona chyba prowadzi DT dla staruszkow, moze warto sie z nia porozumiec i probowac umiescic Liska- Rudka, tylko z tego co widze to tam trzeba rezerwowac miejsca http://www.dogomania.pl/members/104703-Arktyka a pomysl mam stad (2-gi post od dolu!!!) co wy na to? im szybsza decyzja tym lepiej! http://www.dogomania.pl/threads/197431-Całkowicie-ślepy-i-głuchy-staruszek-bez-szans-w-śniegowej-zaspie.../page2 Ja byłam u Arktyki, mogę potwierdzić, że psy są u niej szczęśliwe. Quote
__Lara Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 To Pianka musiałaby podjąć decyzję, dzięki za propozycje, myślę, że warta rozważenia :D lunarmermaid, dzięki za ogłoszenia :) :) :) Quote
Pianka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 a to jest bdt? czy płatne jak płatne to lara musiała by zbierać kase, ja mam tak dużo tych psów, ze potem nie wyrobiłabym się z rozliczaniem Quote
paulinken Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Pianka napisał(a):a to jest bdt? czy płatne jak płatne to lara musiała by zbierać kase, ja mam tak dużo tych psów, ze potem nie wyrobiłabym się z rozliczaniem Niestety płatny... Quote
Guest _Kamila Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ale śliczny, taki puszysty, rzeczywiście wygląda jak lisek :loveu: podnoszę ^^ Quote
__Lara Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Pianka napisał(a):a to jest bdt? czy płatne jak płatne to lara musiała by zbierać kase, ja mam tak dużo tych psów, ze potem nie wyrobiłabym się z rozliczaniem Ja też nie zbieram kasy :/ może inny skarbnik by się znalazł :cool3: Quote
__Lara Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Hopnę do góry, narazie mało nas tu jest. Quote
Recommended Posts