panbazyl Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 farmerka63 napisał(a):Dos Czy istnieje gdziekolwiek DT bez psów ??? tak w DT dla kotów.... Quote
fiorsteinbock Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Podnosze watek i pokazuje Happy! DT nadal poszukiwany! Quote
Rinuś Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Panbazyl - tak są działania, tzn przynajmniej ja piszę gdzie się da... hmm...tylko czy nużeniec nie przechodzi na koty?bo to byłaby dobra opcja... Quote
Mani2000 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 i co słychać mam nadzieję że wesołe wieści??? Quote
panbazyl Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 w górę. Udało się coś znaleźć? Wiem, powtarzam się.... Quote
Drzagodha Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Chwilę mnie nie było, a tu taki ruch... Kochani jesteście :loveu: Już czytam i odpowiadam na wszelkie pytania. Quote
malagos Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ja też odpowiadam na mejla: mam 4 swoje psy ... :shake: Na dt mogę zabierać po 1 suni, a mam tymczasowiczke, Leonię, i drugą w kolejce. Przykro mi, cholerka! Quote
panbazyl Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 to czekamy. A ja dziś mam doła. Poczytajcie jak można być - no właśnie kim? Pobawić się i zrobić rekalmację, ze nie tak coś? http://www.dogomania.pl/threads/197689-Ma%C5%82a-czekoladka-WRACA-Z-DS!-Potrzebna-kasa-na-transport-i-wszystko!-POMOCY! Quote
Drzagodha Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Giselle, wetka wzięła ostatnio krew do badania. Dopytam co wyszło. Fiorsteinbock, dzięki serdeczne za baner :) Co do kąpieli - kiedy było cieplej kąpaliśmy ją w imaverolu, pomagało jej. Chodzi o to, że ona przebywa w kojcu i ja jej nie będę kąpać, jeśli istnieje ryzyko, że jej tym zaszkodzę, bo się przeziębi, albo jeszcze co gorzej... Ale przygotowujemy dla niej miejsce w budynku, musimy tylko trochę kuchnię z magazynem lekko przemeblować i mała będzie znów kąpana ;) Quote
giselle4 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Drzagodha napisał(a):Chwilę mnie nie było, a tu taki ruch... Kochani jesteście :loveu: Już czytam i odpowiadam na wszelkie pytania. o Bogowie,tak sie ciesze:) daj mi numer konta na pv,prosze:0 Quote
giselle4 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Drzagodha napisał(a):Giselle, wetka wzięła ostatnio krew do badania. Dopytam co wyszło. Fiorsteinbock, dzięki serdeczne za baner :) Co do kąpieli - kiedy było cieplej kąpaliśmy ją w imaverolu, pomagało jej. Chodzi o to, że ona przebywa w kojcu i ja jej nie będę kąpać, jeśli istnieje ryzyko, że jej tym zaszkodzę, bo się przeziębi, albo jeszcze co gorzej... Ale przygotowujemy dla niej miejsce w budynku, musimy tylko trochę kuchnię z magazynem lekko przemeblować i mała będzie znów kąpana ;) dziekuje wiem ,ze jerstes bardzo madrą istotką...przeciez Ciebie znam hihihi:) Quote
Drzagodha Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Happy ma jutro przeprowadzkę do budynku ;) Giselle, a czy ja taka mądra? Oj nie wiem, kłóciłabym się :D Quote
fiorsteinbock Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='panbazyl']to czekamy. A ja dziś mam doła. Poczytajcie jak można być - no właśnie kim? Pobawić się i zrobić rekalmację, ze nie tak coś? http://www.dogomania.pl/threads/197689-Ma%C5%82a-czekoladka-WRACA-Z-DS!-Potrzebna-kasa-na-transport-i-wszystko!-POMOCY! Bylam, czytalam... Cioteczki, zajrzyjcie bo to jest kolejna lekcja dla nas, niestety negatywna. Placi oczywiscie pies... Quote
fiorsteinbock Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='Rinuś']Happy ma event na FB KLIK Udostepnilam ponownie. Czytam, ze jakas dziewczyna proponuje dt w Warszawie. Moze sie uda? Quote
Drzagodha Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 No właśnie nie dzwoniła na żaden z tych dwóch numerów podanych na ogłoszeniu, bo pytałam dziewczyn. Podałam jej swój prywatny, mam nadzieję, że się odezwie... Quote
Iljova Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='panbazyl']to czekamy. A ja dziś mam doła. Poczytajcie jak można być - no właśnie kim? Pobawić się i zrobić rekalmację, ze nie tak coś? http://www.dogomania.pl/threads/197689-Ma%C5%82a-czekoladka-WRACA-Z-DS!-Potrzebna-kasa-na-transport-i-wszystko!-POMOCY! Też byłam to nie jeden taki przypadek w ostatnim czasie. Niestety! To smutne! :-( Quote
Rinuś Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='Drzagodha']No właśnie nie dzwoniła na żaden z tych dwóch numerów podanych na ogłoszeniu, bo pytałam dziewczyn. Podałam jej swój prywatny, mam nadzieję, że się odezwie... ooo coś się rusza widzę.... a może umieścić wątek na ogólnym bo w dolnośląskim może jej ktoś nie zauważyć :-( Quote
fiorsteinbock Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Drzagodha napisał(a):Trwają właśnie rozmowy między mną i panią Olgą, mała pojedzie chyba do DT do Warszawy! :) Nie zapeszamy ale mocno kciukasy sciskamy :) Quote
Drzagodha Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Trwają właśnie rozmowy między mną i panią Olgą, mała pojedzie chyba do DT do Warszawy! :) Quote
panbazyl Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 ja się będę cieszyć jak już ona tam będzie i nie wróci za chwilę.... Bo mnie dopadły jakieś ciemne myśli po tej sprawie co wyżej dałam linka. Ktoś też "oddał" psa po 2 latach... ech. co za ludzie. A teraz po prezentach swiatecznych będą się wyzbywać sikutów dywanowych.... no ale oby tej ślicznotce sie udało! Quote
Drzagodha Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Błagam, nie kracz, bo to się później źle kończy... Póki co jest wszystko ok, jeszcze wizyta przedadopcyjna, a później to już tylko wycieczka do DT, dochodzenie do siebie i szukanie domku stałego :) Quote
Iljova Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Teraz się uda, będzie dobrze. Po 2 latach to 2 psy wróciły z adopcji, a zabrane były jako szczeniaki. Teraz są w hoteliku u Jamora to Pako i Astor. Quote
fiorsteinbock Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 A na FB Ania wstawila kolejna sunie w typie labka szukajaca domu na cito. Ma alergie a schron jej nie zapewni opieki domowej :( Quote
panbazyl Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ja chcę jak najlepiej dla niej i wielu innych, ale "radosne" branie psów mnie wkurza. I dlatego tak marudzę. :) Quote
Recommended Posts