Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fona, wybacz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem tak zagoniona, że nawet nie podziękowałam.
Wstd mi, jak nie wiem, jasne, że doszły i to dawno, pudełko już wyżarte, a pudełek tak dużo przyszło :)
Dziękuję!!!

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarodziejka']Zauważyłam na swoim koncie wpłatę od AniB, jak co miesiąc...dla Sabci :(
AniuB, po moim powrocie przeleję pieniądze na twoje konto z powrotem, albo na jakieś inne potrzebujące stworzenie - wedle twojego życzenia. quote]

Czarodziejko - strasznie mi przykro.. :-( Jednak zawsze należy pamietac, ze ofiarowałaś Sabinie całe półtora roku życia w szczesciu i miłości.. Dla duzego psa 1,5 roku to jak 10 lat dla człowieka.. To kawał dobrego czasu..
My dwa tygodnie temu musielismy uspić ONka moich rodziców - Bariego. Saba była psem bardzo schorowanym - a z opisu sądząc tak naprawde odchodziła sama.. Bari miał zanik miesni tylnych nóg.. Pewnego dnia przestał po prostu sie podnosic..
Mysle ze naszym kochanym zwierzakom trzeba pozwolic odejsc kiedy nadchodzi ich czas..

Przeczytałam ze szykujesz sie do przyjęcia kolejnej bidy..Pieniązki Sabine przeznacz prosze dla nowego nabytku - na pewno potrzeb bedzie sporo.. Jeśli nie to wykorzystaj je na leki dla Rexa.. Zresztą - zadysponuj je jak uwazasz - natomiast mnie ich w zadnym wypadku nie zwracaj..;)