Czarodziejka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Głupie pytanie, właśnie przeczytałam na poprzedniej stronie, że jest. Ech... Snuję się jak cień, ledwo patrzę na oczy i żyję też ledwo. Mały i duży krwiopijca zaczynają mnie eksploatować wcześnie rano i każdy w swoim interesie. Mam nadzieję, że Sabcia będzie działać jak balsam w porównaniu z wiecznie głodnym, niedopieszczonym i szukającym obiektu do kopulacji Rexem i niemożliwie przytulaśną Gają. Teraz Misiek, który zawsze spał na dworze domaga się poduszek i na noc woła do domu. I to tylko po to, by za kikanaście minut drapać w drzwi, bo chce na dwór. Rex wyje w szopie z miłości, Misiek drapie w tę i wewtę, Gajka sama otwiera drzwi i tupie łapami po sieni, kocica śpi z nami i kiedy słyszy tupot łap Gajki burczy tak głośno, że spać nie można. A ja czuwam - dokąd idą te łapy i czy wrócą na miejsce, czy może się franca gdzieś zleje, za moment przemawiam słodkim głosem do kociczki, po czym szukam - gdzie moje kapcie i idę sprawdzić co u Gai. Misiek wyczai światło i ruch w domu - drapie... Rano Rex wyje, bo chce się kulturalnie załatwić i przy okazji szuka Miśka... Nie wiem, kiedy Miśkowi skończy się urojona cieczka, albo kiedy Rex przejrzy na oczy...? Quote
loozerka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Czarodziejko, całkiem wesoły autobus u Ciebie... A jesli to zarazliwe ;) I Saba- psi anioł, spokojne, nienarzucające się dziecie nagle stanie się wulkanem energii ;) A zainteresowanie Rexa Miskiem to dość dziwne- najgorzej, ze tą cieczke Miska uroił sobie Rex..:D Quote
TangoBlue Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Kolezanka napisala mi, ze na pewno przeleje pieniadze na konto, pewnie zrobi to w tym tygodniu. Ja mam do niej zaufanie, ale poniewaz nie ja bede robic wplate, bardzo prosze o informacje jak juz dojda. Pozdrawiam serdecznie :) Quote
Aasiaa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Nie ma problemu. Tak jak pisalam wczesniej moge ja odebrac we wtorek po 15 i przenocowac. Quote
tania Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 To z grubsza wiem co i jak. Albo coś się zmieniło, alebo ja byłam jakaś niedoinformowana i myślalam że sterylka Sabci jest 6.11. i miałam ja po pracy odebrać, a tu się okazuje, że to 7.11. więc sprawa się komplikuje bo nie wiem czy będę mogła po południu ją odebrać...dajcie znać co robić.. Na EKG oczywiście ją zabieram.. Quote
loozerka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 taniu, sterylka jest 7.11- na noc po sterylizacji weżmie Sabę Aasiaa, by juz bezposrednio po zabiegu jej nie wozić. Aasiaa deklarowala także, ze 8.11 po poludniu odwiozłaby Sabę do Otrebus. Dlatego juz w tej sprawie do Ciebie nie pisalam, bo te uzgodnienia jeszcze troche w zawieszeniu były. Quote
loozerka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=blue]Sabcia przebywa obecnie w[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=blue]Pensjonacie dla zwierząt[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=blue]Otrębusy k/Podkowy Leśnej[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=blue]ul.Wiejska 38 B[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=blue]tel.:022/798-17-30[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=blue]0604-537-096[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [LEFT][B][COLOR=#0000ff](komórka do oktawii [COLOR=red]0602-178-666 [COLOR=blue]e- mail[/COLOR] [email][email protected][/email][/COLOR])[/COLOR][/B][/LEFT] Quote
Celina12 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Sabuniu-3maj się-pieniążki wpłaciłam-niewiele bo Dżekuś chory. Quote
loozerka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Przykro mi Celinko, mam nadzieje, ze Dzekuś- satelitka :) szybciutko dojdzie do zdrowia. Trzymam kciuki z całych sił. Quote
Celina12 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Dziękuję-serduszko Dżeka ma się lepiej-ale już leki na nie będą na stałe. Sabuniu skacz wysoko!!!! Quote
loozerka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Zapomniałam napisac :) dziekuję[B] Szamance[/B] za pomoc - zmianę tytułu wątku tak, by bardziej odpowiadał obecnym priorytetom i potrzebom :) Quote
Celina12 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Sabunia!!!!Skaczemy na pierwszą stronę!!!!:lol: Quote
Czarodziejka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Sabie potrzebne pieniądze! Czy ktoś może zaoferować pomoc, albo przygruchać szczodrego sponsora? Będziemy wdzięczne. Quote
Czarodziejka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ponawiam prośbę o sponsoring Saby! Quote
tania Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Moi drodzy, dzisiaj zabieram Sabę na EKG. rozmawiałam przed chwilą z p. Grażynką i delikatnie mówiąc jest trochę rozczarowana, bo: 1. nikt do niej z osób zaangażowanych w sprawę Saby nie dzwoni, byłam tam w zeszłą sobotę i jedynie wspominałam o sterylce bez szczegółów, bo nie ja to organizuję i nie chciałam czegoś pokręcić. Dobrze by było powiadomić p. Grażynę o naszych działaniach i jak Saba będzie przewożona, bo ona nic nie wie! 2. Saba nie ma karmy, a miała być dostarczona.. 3. od ostatniego razu kiedy tam byłam czyli 21.10 i zostawiłam 100 nie ma żadnej wpłaty za hotelik, a już wtedy o ile dobrze pamiętam dług wynosił ok 200PLN, teraz jest już ok 400. To trzeba zapłacić, bo przecież następnym razem p. Grażyna nie przyjmie żadnego naszego psa, a szkoda by było... Quote
Czarodziejka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 To tragedia! Koniecznie potrzebne pieniądze! Koniecznie potrzebni sponsorzy! Quote
Recommended Posts