Gosiara Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Mogę Ci pomóc w transporcie,niestety dyosponuje tylko bezpłatnymi przejazdami busami:) Quote
halbina Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Pani Ala z Katowic przyjedzie po nas w niedzielę, pojadę z nią na wizytę przedadopcyjnę. Gosiu, co do Suri, być może poproszę Cie o pomoc, ale po weekendzie dopiero. A Pomponia jest właśnie na sterylce. Quote
olivetshka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Mam jedno zapytanie o Cmoka - później podeslę szczegóły. Quote
olivetshka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 W sprawie Cmoka odeslalam do Ciebie, halbino. Quote
monika55 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Wierze że trafią w koncu do siebie i będą szczęśliwe. Dziękuje halbino za tyle trudu. I Cioteczkom wspomagajacym również. Quote
marra Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 monika55 napisał(a):Wierze że trafią w koncu do siebie i będą szczęśliwe. Dziękuje halbino za tyle trudu. I Cioteczkom wspomagajacym również. Napewno będą szczęśliwe !! ;) Quote
halbina Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Wyjeżdżam na dwudniowe szkolenie do stolicy :-) Szczenior u Formicy, Pomponia po sterylce też. W domu zostają Suri - strasznie jej brakuje kociego towarzystwa... zamęcza mnie miłością... i psy: Inka i Platon. Wyjazd wczesnym świtem. Raczej sie nie położę, bo musze chałupę ogarnąć i przystosować na czas neiobecności. No i mogłabym zaspać. A muszę je jeszcze porządnie wyprowadzić. Wracam w sobotę w nocy, a w niedzielę pracuję od 8.00. Potem jeszcze odbieram Cmoka i Pomponię, a ok. 16.00 ma przyjechać ta pani po Cmoka i po mnie. Kombinuję, żeby potem odwiozła mnie do Chorzowa, to wzięłabym Suri do jej nowego domku, jej potencjalna pani już czeka. A z nią pies, kot i 10-letni syn. Jeśli wszystko się uda, w niedzielę wieczorem w domu będzie tylko jeden tymczasowicz: Pomponia. A! W sobotę i w niedzielę jest akcja fundacyjna w PH Platan, pamiętacie?... Mnie raczej nie będzie z powodów wyżej wymienionych... Ale zapraszamy wszystkich naszych sympatyków! Quote
MartynaP Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 halbinko jak juz odetchniesz to napisz cos wiecej o tej pani z Bytomia,moze byc na gg Quote
Gosiara Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 O akcji nikt mnie nie poinformował:shake: Quote
Alicja Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 o losie ...halbinko ...kiedy ty śpisz ??? Quote
marra Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ja też nic nie wiem o akcji, Formica wysyłała meile informacyjne że ona i Piotrek wyjeżdżają i jak ktoś się podejmie żeby akcję jednak zrobić to da znać...nie mam żadnych innych informacji. Quote
halbina Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Taaaaa dam... Taaaaaa dam!!! Proszę państwa, podaję stan stadka na dziś wieczór: dożyca Ina, mix amstaff Platon i... pańcia... Cmok zamieszkał w Katowicach u pani Alicji i jej TZ. Do towarzystwa ma szczurzycę... Suri zamieszkała w Chorzowie z: piesiem, kocurkiem, kotką i gadem (owoceżerną jaszczurą...) oraz dziesięcioletnim Igorem i jego rodzicami, czyli tatą i mamą Aldoną. Suri bardzo się podoba, zwiedza, myszkuje, zaczepia swoje nowe stadko... Dwa naprawdę fajne domy! Pomponia zaś była dziś gwiazdą naszej akcji w PH Platan i ponoć już ustwaiła się oleja po nią... na razie jest u Formicy i jej TZ, do mnie ewentualnie przyjedzie jutro... Pomponia pewnie szybko znajdzie dom, za szybko... rozważałam zostawienie jej sobie... Naprawdę to kota w moim typie: prawie norweski leśny i na dodatek pingwinka... heh... Mamy więc wolny wieczór... poświęcimy go na wytulenie własnego stadka... i przemyślenia... Bardzo ważne: Nie potrafię wejść do swojej poczty na ONECIE, a ludzie pewnie piszą... i dzwonią, no i dzwonić będą... buuuuuuuuuuuuuuu Quote
Gosiara Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ostatnio poczta na onecie ma problemy....;/p.s. co do Pomponi nie ma lepszego ds niz Twój,a kota nie masz...Czas to zmienić...:) Quote
olivetshka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Halbino bardzo się cieszę :) Rozkoszuj się wolnością i spokojem względnym (pewnie chwilowo tylko ;)), a ja ściągam ogłoszenia :) Quote
marra Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Super !!! bardzo się cieszę, Gosiara masz rację, trzeba zmienić tytuł ;) Quote
marra Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [FONT=Times New Roman]Halbina masz jeszcze jakiś domek w zanadrzu dla szczeniaczków ? bo w zaprzyjaźnionej stajni urodziły się maluchy, może ktoś byłby chętny. Szczeniaki będą mniej więcej do oklic łydki :)[/FONT] Quote
monika55 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Halbinko, wielkie dzieki za wszystko.:loveu: I co teraz bedziesz robić?:lol:;) Quote
halbina Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Marro, na razie nie, ale jak się ktoś zgłosi, to dam Ci namiary, a Ty zadbaj o jakieś fotki... Co będę robić?... kilka dni luzu i normalności. Wczoraj wróciła do mnie Pomponia z dwiema ankietami z akcji, domi zapowiadają się nieźle, jeden z psem, drugi z kotem... a ja się łamię, czy kota oddać... bo jest piękna, pingwinek i na dodate długowłosy... i ujawniła swój miziasty charakter też... decyzję muszę podjąć szybko... ech... Quote
MartynaP Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 halbinko sercem swoim wielkim decyzje podejmij i napewno bedzie dobrze :) Quote
marra Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 halbina napisał(a):Marro, na razie nie, ale jak się ktoś zgłosi, to dam Ci namiary, a Ty zadbaj o jakieś fotki... Co będę robić?... kilka dni luzu i normalności. Wczoraj wróciła do mnie Pomponia z dwiema ankietami z akcji, domi zapowiadają się nieźle, jeden z psem, drugi z kotem... a ja się łamię, czy kota oddać... bo jest piękna, pingwinek i na dodate długowłosy... i ujawniła swój miziasty charakter też... decyzję muszę podjąć szybko... ech... Tak upomniam się o fotki już :) czekam aż mi znajoma prześle. A Ty decyduj co z kocicą ;) od siebie dodam że jest przepiękna :) Quote
marra Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Szczeniaki już nieaktualne, całą trójkę wzięła moja znajoma :D Quote
Recommended Posts