Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Ala z Katowic przyjedzie po nas w niedzielę, pojadę z nią na wizytę przedadopcyjnę. Gosiu, co do Suri, być może poproszę Cie o pomoc, ale po weekendzie dopiero.

A Pomponia jest właśnie na sterylce.

Posted

monika55 napisał(a):
Wierze że trafią w koncu do siebie i będą szczęśliwe. Dziękuje halbino za tyle trudu. I Cioteczkom wspomagajacym również.

Napewno będą szczęśliwe !! ;)

Posted

Wyjeżdżam na dwudniowe szkolenie do stolicy :-)
Szczenior u Formicy, Pomponia po sterylce też. W domu zostają Suri - strasznie jej brakuje kociego towarzystwa... zamęcza mnie miłością... i psy: Inka i Platon. Wyjazd wczesnym świtem. Raczej sie nie położę, bo musze chałupę ogarnąć i przystosować na czas neiobecności. No i mogłabym zaspać. A muszę je jeszcze porządnie wyprowadzić.
Wracam w sobotę w nocy, a w niedzielę pracuję od 8.00. Potem jeszcze odbieram Cmoka i Pomponię, a ok. 16.00 ma przyjechać ta pani po Cmoka i po mnie. Kombinuję, żeby potem odwiozła mnie do Chorzowa, to wzięłabym Suri do jej nowego domku, jej potencjalna pani już czeka. A z nią pies, kot i 10-letni syn.
Jeśli wszystko się uda, w niedzielę wieczorem w domu będzie tylko jeden tymczasowicz: Pomponia.

A! W sobotę i w niedzielę jest akcja fundacyjna w PH Platan, pamiętacie?... Mnie raczej nie będzie z powodów wyżej wymienionych... Ale zapraszamy wszystkich naszych sympatyków!

Posted

ja też nic nie wiem o akcji, Formica wysyłała meile informacyjne że ona i Piotrek wyjeżdżają i jak ktoś się podejmie żeby akcję jednak zrobić to da znać...nie mam żadnych innych informacji.

Posted

Taaaaa dam... Taaaaaa dam!!! Proszę państwa, podaję stan stadka na dziś wieczór: dożyca Ina, mix amstaff Platon i... pańcia...
Cmok zamieszkał w Katowicach u pani Alicji i jej TZ. Do towarzystwa ma szczurzycę...
Suri zamieszkała w Chorzowie z: piesiem, kocurkiem, kotką i gadem (owoceżerną jaszczurą...) oraz dziesięcioletnim Igorem i jego rodzicami, czyli tatą i mamą Aldoną. Suri bardzo się podoba, zwiedza, myszkuje, zaczepia swoje nowe stadko...
Dwa naprawdę fajne domy!
Pomponia zaś była dziś gwiazdą naszej akcji w PH Platan i ponoć już ustwaiła się oleja po nią... na razie jest u Formicy i jej TZ, do mnie ewentualnie przyjedzie jutro... Pomponia pewnie szybko znajdzie dom, za szybko... rozważałam zostawienie jej sobie... Naprawdę to kota w moim typie: prawie norweski leśny i na dodatek pingwinka... heh...
Mamy więc wolny wieczór... poświęcimy go na wytulenie własnego stadka... i przemyślenia...

Bardzo ważne: Nie potrafię wejść do swojej poczty na ONECIE, a ludzie pewnie piszą... i dzwonią, no i dzwonić będą... buuuuuuuuuuuuuuu

Posted

[FONT=Times New Roman]Halbina masz jeszcze jakiś domek w zanadrzu dla szczeniaczków ? bo w zaprzyjaźnionej stajni urodziły się maluchy, może ktoś byłby chętny. Szczeniaki będą mniej więcej do oklic łydki :)[/FONT]

Posted

Marro, na razie nie, ale jak się ktoś zgłosi, to dam Ci namiary, a Ty zadbaj o jakieś fotki...

Co będę robić?... kilka dni luzu i normalności. Wczoraj wróciła do mnie Pomponia z dwiema ankietami z akcji, domi zapowiadają się nieźle, jeden z psem, drugi z kotem... a ja się łamię, czy kota oddać... bo jest piękna, pingwinek i na dodate długowłosy... i ujawniła swój miziasty charakter też... decyzję muszę podjąć szybko... ech...

Posted

halbina napisał(a):
Marro, na razie nie, ale jak się ktoś zgłosi, to dam Ci namiary, a Ty zadbaj o jakieś fotki...

Co będę robić?... kilka dni luzu i normalności. Wczoraj wróciła do mnie Pomponia z dwiema ankietami z akcji, domi zapowiadają się nieźle, jeden z psem, drugi z kotem... a ja się łamię, czy kota oddać... bo jest piękna, pingwinek i na dodate długowłosy... i ujawniła swój miziasty charakter też... decyzję muszę podjąć szybko... ech...

Tak upomniam się o fotki już :) czekam aż mi znajoma prześle.
A Ty decyduj co z kocicą ;) od siebie dodam że jest przepiękna :)