Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romka']Przekazałam namiary na domek Irenaka...to własnie ona zrobi nam wizytę przedadopcyjną...[/QUOTE]

Dziękuję za zaufanie. Jutro zadzwonię do Państwa i umówię się na wizytę.
Czy Kleks został wykastrowany?
Reszta chyba jasna, Kleks ma małe ADHD;)

Posted

[quote name='irenaka']Dziękuję za zaufanie. Jutro zadzwonię do Państwa i umówię się na wizytę.
Czy Kleks został wykastrowany?
Reszta chyba jasna, Kleks ma małe ADHD;)[/QUOTE]
Dziś pojechał do lecznicy na zabieg...jeśli nic się nie zmieni do 15 lutego będzie zdrów jak ryba...wtedy planujmy transport psiaków do Krakowa...

Posted

tamb napisał(a):
Wiadomo już, coś?

Tak, właśnie rozmawiałam z Romką, Kleks nadal szuka domu.
Jeżeli już do tego domu proponować jakiegoś psa, to zdecydowanie mniejszego, starszego i tolerującego koty.
Ten dom z Kleksem sobie nie poradzi.

Posted

edzia.71 napisał(a):
Przesadziliśmy dzisiaj Kleksa do boksu Konga. Fionka i Rebus trochę odpoczną.

A ja właśnie zastanawiałam się kogo tam p.Marek wsadzi...

Posted

Kleks rzucił się wczoraj z zazdrości na Rebusa,super spokojnego psa...Rebus schował się do budy a Kleks mimo to nie odpuszczał.wyglądało to grożnie weszłam do boksu i z całych sił przylałam smyczą Kleksowi próbując ich rozdzielić...Kleks był w takim zapamiętaniu,ze w ogóle nie reagował na moje uderzenia smyczą,zupełnie jakby nie czuł...Kleks terroryzuje cały boks...nie ma go gdzie przesadzić bo wszystkie boksy zajęte...

Posted

Cudny Kleks,jak widzicie pracuje nad przegyzieniem smyczy,potrzebuje człowieka na cito,potrzebuje dużo uwagi i czułości...zadrośnik...powinien być raczej sam w domu,ponieważ chce zagranąc dla siebie całą uwagę człowieka...

Posted

Jest spokojniejszy...jak mam być szczera to Fionka teraz jest gorsza od Kleksa...wciąż pokazuje mu zęby...a Kleks tylko na nią szczeka...ale w tym boksie jest zawsze głośno bo Kleks i Fionka prowadzą dyskusje...

• 2 weeks later...
Posted

mamanabank napisał(a):
A czy Kleks był już kastrowany?

Oto jest pytanie...ale chyba tak bo dom w Krakowie miał być pewny i poprosiłam o to p.doktor...