Romka Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Przekazałam namiary na domek Irenaka...to własnie ona zrobi nam wizytę przedadopcyjną... Quote
irenaka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Romka']Przekazałam namiary na domek Irenaka...to własnie ona zrobi nam wizytę przedadopcyjną...[/QUOTE] Dziękuję za zaufanie. Jutro zadzwonię do Państwa i umówię się na wizytę. Czy Kleks został wykastrowany? Reszta chyba jasna, Kleks ma małe ADHD;) Quote
Romka Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='irenaka']Dziękuję za zaufanie. Jutro zadzwonię do Państwa i umówię się na wizytę. Czy Kleks został wykastrowany? Reszta chyba jasna, Kleks ma małe ADHD;)[/QUOTE] Dziś pojechał do lecznicy na zabieg...jeśli nic się nie zmieni do 15 lutego będzie zdrów jak ryba...wtedy planujmy transport psiaków do Krakowa... Quote
Romka Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Dziś odbędzie się wizyta przedadopcyjna w ewentualnym domku Kleksa,czekam do 19 00 i dzwonię do Irenaki,zeby dowiedzieć się o efekt spotkania... Quote
irenaka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 tamb napisał(a):Wiadomo już, coś? Tak, właśnie rozmawiałam z Romką, Kleks nadal szuka domu. Jeżeli już do tego domu proponować jakiegoś psa, to zdecydowanie mniejszego, starszego i tolerującego koty. Ten dom z Kleksem sobie nie poradzi. Quote
Romka Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Domek,zapowiadał się dobrze,ale starsze małżeństwo na emeryturze zdecydowanie potrzebuje psa mniej aktywnego niż Kleks...KLEKS NADAL SZUKA DOMU! Quote
edzia.71 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Przesadziliśmy dzisiaj Kleksa do boksu Konga. Fionka i Rebus trochę odpoczną. Quote
Romka Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 edzia.71 napisał(a):Przesadziliśmy dzisiaj Kleksa do boksu Konga. Fionka i Rebus trochę odpoczną. A ja właśnie zastanawiałam się kogo tam p.Marek wsadzi... Quote
mamanabank Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Znowu się zacznie demontaż misek ;-) Quote
kajkoowa Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Miski były po drugiej stronie, tak jak u Kuby. Ale nadal nie wiem, jak on się zmieścił przez tą dziurę. Quote
perdusia1 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Kleksio został wymiziany. Miski w nieładzie, ale uciec się nie udało.:loveu:Bardzo kochane stworzenie, garnie się do ludzi. Quote
irenaka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Kleks powinien już dawno spadać biegusiem do domu:evil_lol: A ja zapraszam na bazarek dla Bojki, koleżanki przystojniaczka:loveu:, która jest w hotelu: http://www.dogomania.pl/threads/201770-Wisiorki-dla-Bojki-w-cenie-10-00-golfy-i-buty-Bazarek-do-dnia-14.02.2011-godz.-20 Quote
Romka Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Tamb obiecała mi,ze będzie drugie ogłoszenie Kleksa,prosiła tylko o cierpliowść... Quote
mamanabank Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Nasz Hyziek ma od wczoraj taki nos jak Kleks, tylko na dole, pod nosem i nie wiem od czego ;-) zkleksił się? Quote
Romka Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Kleks rzucił się wczoraj z zazdrości na Rebusa,super spokojnego psa...Rebus schował się do budy a Kleks mimo to nie odpuszczał.wyglądało to grożnie weszłam do boksu i z całych sił przylałam smyczą Kleksowi próbując ich rozdzielić...Kleks był w takim zapamiętaniu,ze w ogóle nie reagował na moje uderzenia smyczą,zupełnie jakby nie czuł...Kleks terroryzuje cały boks...nie ma go gdzie przesadzić bo wszystkie boksy zajęte... Quote
mamanabank Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Zdecydowanie powinien być w pojedynczym boksie, tak jak Pepe. Trzeba popracować nad adopcją Leona ;-) Quote
Romka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Cudny Kleks,jak widzicie pracuje nad przegyzieniem smyczy,potrzebuje człowieka na cito,potrzebuje dużo uwagi i czułości...zadrośnik...powinien być raczej sam w domu,ponieważ chce zagranąc dla siebie całą uwagę człowieka... Quote
Paula03 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Mam wrażenie, że Kleks już się trochę zmienił. Quote
Romka Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Jest spokojniejszy...jak mam być szczera to Fionka teraz jest gorsza od Kleksa...wciąż pokazuje mu zęby...a Kleks tylko na nią szczeka...ale w tym boksie jest zawsze głośno bo Kleks i Fionka prowadzą dyskusje... Quote
Romka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 mamanabank napisał(a):A czy Kleks był już kastrowany? Oto jest pytanie...ale chyba tak bo dom w Krakowie miał być pewny i poprosiłam o to p.doktor... Quote
Recommended Posts