MichalMi Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 no ładnie... a ja liczyłem na halowe fotki naszego kropka - Viris - normalnie podpadziocha! ;) Quote
Viris Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Obiecuję zadość uczynienie przy najbliższej sposobności ( czyli pewnie już w nowym roku... ) ;) I tak raczej nie dałabym rady być w oba dni, raczej wpadłabym tylko w niedzielę ;/ Quote
panienkabubu Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Viris']Obiecuję zadość uczynienie przy najbliższej sposobności ( czyli pewnie już w nowym roku... ) ;) I tak raczej nie dałabym rady być w oba dni, raczej wpadłabym tylko w niedzielę ;/[/QUOTE] to przyjedz w niedziele! na bernardyny :cool3: Quote
Viris Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Nie, nie przyjadę nawet na niedzielę. Innym razem.. Quote
panienkabubu Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Viris']Nie, nie przyjadę nawet na niedzielę. Innym razem..[/QUOTE] Buuu...... Szkoda... No to do zobaczenia za rok :) Quote
pingwinek=] Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ohh mi to sie juz marzy ta staweczka Quote
Nirse Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [COLOR=Indigo][SIZE=4]Coś mało psów zgłoszonych, że tak termin przedłużają :p[/SIZE][/COLOR] Quote
Nirse Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Agasia']Lepiej jakby ceny obnizyli... ;)[/quote] heee właśnie:)..bo po 13.10 jak przedłużyli to dali ceny zaporowe i wydłużony termin i tak nic im nie dał:razz: Quote
Goldenka 02 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 tak, tak, niech jeszcze ceny paliwa się zmniejszą a wystawy będą prawie za darmo!:evil_lol::diabloti: Quote
Nirse Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Goldenka 02']tak, tak, niech jeszcze ceny paliwa się zmniejszą a wystawy będą prawie za darmo!:evil_lol::diabloti:[/quote] haaaa:))) :evil_lol: Quote
Kika Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Goldenka 02']tak, tak, niech jeszcze ceny paliwa się zmniejszą a wystawy będą prawie za darmo!:evil_lol::diabloti:[/quote] Cenię poczucie humoru :):):diabloti: Quote
AlaNowak Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [SIZE=3][COLOR=red]Czy ktoś zabrał mnie z okolic Bytomia w sobotę na wystawę (1 osoba bez psa)? Niestety wypadł mi transport... Oczywiście dorzucam się do paliwa.[/COLOR][/SIZE] Quote
panienkabubu Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ala, a czy my przypadkiem się nie umawiałyśmy na wspólny wyjazd?? Quote
AlaNowak Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ale w niedziele:D No chyba, ze mi sie cos popierniczyło:P Quote
Frytela Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ja zgłosiłam oba psy, ale jest problem bo fryta wyglada jak szczur bo własnie wylniała i nie zdazy obrosnac do kielc, kurde nie wiem co zrobic... Quote
Light of Shin-Ra Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Frytela']Ja zgłosiłam oba psy, ale jest problem bo fryta wyglada jak szczur bo własnie wylniała i nie zdazy obrosnac do kielc, kurde nie wiem co zrobic...[/quote] Ja bym się na Twoim miejscu spacjalnie nie przejmowała. Przecież większość psów linieje na jesieni, nie wszystkie zdążą odrosnąć. Takich wyliniałych może być więcej a z tego powodu rezygnować ze takiej fajowej zabawy jak wystawa, ze spotkania ze znajomymi, z możliwości poznania nowych znajomych. Chyba Frytka jeszcze tak okropnie nie wygląda żeby wstyd ją było pokazać. Quote
Magot Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Frytela']Ja zgłosiłam oba psy, ale jest problem bo fryta wyglada jak szczur bo własnie wylniała i nie zdazy obrosnac do kielc, kurde nie wiem co zrobic...[/quote] A mój dopiero zaczyna obrastać:diabloti::loveu: Quote
Frytela Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ale wiesz Han Sharn dla moich rodziców jednak to 120 zł za jednego psa to duzo, i jeszcze jak wiemy ze jezeli bedzie jakas suczka z ktora fryta przegrała kilka razy, i fryta z nią przegra, to ja bede miec przewalone u rodziców, "bo przeciez te pieniadze mogły pojsc na paliwo" ... ale nie wiem, jezeli mój tata nie pojedzie to nie bedzie miał kto jej wystawic bo ona tylko jemu uszy na wystawie podnosi o.O Quote
Bura Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 łysość mojego Malamuta mnie nie przeszkadzała nigdy jechać na wystawę :) Ale to takie moje "coś" bo ja lubię takie łysole. Na takim psie widać naprawdę jak pies wygląda, a nie jaką ma piękną fryzurkę zrobioną na lakierze czy piance (niestety u Malamutów to dość częste). Pod futrem można tak wiele ukryć. I cenię sędziów, którzy umieją docenić łysego a doskonałego psa. Na Kielce wybieram się kibicować Pudlom i dla dużych będą rozety, puchary i inne dobrodziejstwa ode mnie :) Tylko poprosiłabym staweczkę żebym zdążyła zrobić na tyle rozet... :oops: Quote
Frytela Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Bura']łysość mojego Malamuta mnie nie przeszkadzała nigdy jechać na wystawę :) Ale to takie moje "coś" bo ja lubię takie łysole. Na takim psie widać naprawdę jak pies wygląda, a nie jaką ma piękną fryzurkę zrobioną na lakierze czy piance (niestety u Malamutów to dość częste). Pod futrem można tak wiele ukryć. I cenię sędziów, którzy umieją docenić łysego a doskonałego psa. Na Kielce wybieram się kibicować Pudlom i dla dużych będą rozety, puchary i inne dobrodziejstwa ode mnie :) Tylko poprosiłabym staweczkę żebym zdążyła zrobić na tyle rozet... :oops:[/quote] hehe ale u fryty to i tak prawie całkowicie widac jak jest zbudowana, ale jednak jej futro teraz wyglada paskudnie i jest paskudne w dotyku, no chyba ze siersc zdazy odrosnac... Quote
Śnieżynka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Bura na pudlach w temaciku wystawy jest przeklejona ilosciowa staweczka :) po czesci juz uzupełniona :) Quote
Bura Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Śnieżynka']Bura na pudlach w temaciku wystawy jest przeklejona ilosciowa staweczka :) po czesci juz uzupełniona :)[/QUOTE] Hello, stawka jest ale na Poznań a ja chcę Kielce!!! Quote
Śnieżynka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ups :D moja pomyłka, a co do Kielc to na staweczke bedzie trzeba poczekać gdzies do 5 listopada zapewne :) Quote
Recommended Posts