Jump to content
Dogomania

GALERIA SAMOGRAJA czyli OGARY POLSKIE i reszta ferajny!!! TATA[*] str. 28

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marzenna79'][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid][SIZE=3]Witaj samograjko i ŻMIŁKO !!! :multi:[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Byłam tu: :) [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid][IMG]http://img226.imageshack.us/img226/2016/ksikaxa5.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Z przyjemnością ponownie obejrzałam galerię :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Pieski cudne :loveu: a maluchy jakie śliczniutkie. :loveu:[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=darkorchid]Super galeria. Dzięki za zaproszenie i list :loveu:.Miłego dnia Miłko ;) ...Teraz dopiero będę miała,co robić...hihihi...:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/quote]
MARZENNO, to jedyny egzemplarz mojej książki , jaki posiadam (tymczasowo nie posiadam, bo oddałam KOMUŚ, KTO zrobi tę książkę w formie PDF i będzie mozna ją sobie poczytać - chętnym prześlę)
To już zabytek, napisana przeszło 10 lat temu, ale większość treści nie stracila na aktualności.
Słyszałam od HANI, że podobno czasem mozna ją zdobyć na Allegro, ale osiąga ponoć zawrotne ceny:p (bardzo mnie to zdziwiło i trochę moją dumę połechtało mile:eviltong: )

Posted

[quote name='samograj']MARZENNO, to jedyny egzemplarz mojej książki , jaki posiadam (tymczasowo nie posiadam, bo oddałam KOMUŚ, KTO zrobi tę książkę w formie PDF i będzie mozna ją sobie poczytać - chętnym prześlę)
To już zabytek, napisana przeszło 10 lat temu, ale większość treści nie stracila na aktualności.
Słyszałam od HANI, że podobno czasem mozna ją zdobyć na Allegro, ale osiąga ponoć zawrotne ceny:p (bardzo mnie to zdziwiło i trochę moją dumę połechtało mile:eviltong: )[/quote]

[B]to czemu Ty Aniu nic nie mowisz a Ty sławna jestes...no to teraz jestem pod wrazeniem......[/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]to czemu Ty Aniu nic nie mowisz a Ty sławna jestes...no to teraz jestem pod wrazeniem......[/B][/quote]

[quote name='Tomo 2'][B]Samorajku[/B] jaka ty jesteś skromna i tajemnicza .A tu patrz :-o
Pozdrowionka:lol:[/quote]
OJ LUDZISKA, JA SIĘ JUŻ NA PIERWSZEJ STRONIE GALERII POCHWALIŁAM:p :eviltong: że książka powstała

Posted

[quote name='samograj']MARZENNO, to jedyny egzemplarz mojej książki , jaki posiadam (tymczasowo nie posiadam, bo oddałam KOMUŚ, KTO zrobi tę książkę w formie PDF i będzie mozna ją sobie poczytać - chętnym prześlę)
Słyszałam od HANI, że podobno czasem mozna ją zdobyć na Allegro, ale osiąga ponoć zawrotne ceny:p (bardzo mnie to zdziwiło i trochę moją dumę połechtało mile:eviltong: )[/quote]

[B]Ja nieśmiało poproszę o tę książkę :oops: :oops: :oops:
Aneczko [FONT=Arial Black][SIZE=3]jesteś sławną pisarką :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[SIZE=2][FONT=Verdana]i nic nam wcześniej nie powiedziałaś ??????? :cool3: [FONT=Arial Black][SIZE=4]Gratuluję ! :B-fly::laola:

Samograjka napisała:
[/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/B]OJ LUDZISKA, JA SIĘ JUŻ NA PIERWSZEJ STRONIE GALERII POCHWALIŁAM:p :eviltong: że książka powstała
[FONT=Arial Black][SIZE=3][SIZE=2][FONT=Verdana][FONT=Arial Black][SIZE=4]Hurra !!! Odnalazłam historyczne wyznanie Samograjki na 85 stronie...Oto ono:
[/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT]W tym czasie ukazała się napisana przeze mnie książka, w której opisałam m. in rys historyczny i ogara w literaturze, piękne fragmenty!!!
[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img226.imageshack.us/img226/2016/ksikaxa5.jpg[/IMG][/URL]
[B]JAK TO UMKNĘŁO MOJEJ UWADZE...??????? SORRY ANIU !!![/B]

Posted

[quote name='samograj']OJ LUDZISKA, JA SIĘ JUŻ NA PIERWSZEJ STRONIE GALERII POCHWALIŁAM:p :eviltong: że książka powstała[/quote]

[B]moze i sie chwaliłas.....ale co niektórzy- mowie tu o sobie niedoczytali stad tym bardziej sa pod wrazeniem .......:p [/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]kurde i 85 to nie pierwsza.......[/B]:diabloti: :mad:[/quote]
Nie wiem co marzenna79 tak namieszała:diabloti: :cool3: :eviltong: , ale [B]teraz [/B]jesteśmy na [B]85 str.[/B](jeśli mamy ustawienia domyślne dla forum), a to co Wam Marzenna pokazała pochodzi z pierwszego powitalnego, bardzo długiego postu, leniwi mogą się tam przenieść klikając w moim bannnerku prawy segment. poczytajcie sobie też o MIŁKU WIOSENNYM vel ADONISIE VERNALISIE - bardzo ten opis do mnie pasuje:multi:

Posted

[quote name='samograj']Nie wiem co marzenna79 tak namieszała:diabloti: :cool3: :eviltong: , ale [B]teraz [/B]jesteśmy na [B]85 str.[/B](jeśli mamy ustawienia domyślne dla forum), a to co Wam Marzenna pokazała pochodzi z pierwszego powitalnego, bardzo długiego postu, leniwi mogą się tam przenieść klikając w moim bannnerku prawy segment. poczytajcie sobie też o MIŁKU WIOSENNYM vel ADONISIE VERNALISIE - bardzo ten opis do mnie pasuje:multi:[/quote]
[COLOR=SeaGreen][FONT=Arial Black]Aniu ! U mnie początek jest na 85 stronie ! :-(
[SIZE=4]Co ja znowu namieszałam ??????? :shake:
[SIZE=2]Dlaczego ja tak mam ??????? :crazyeye: :Help_2: Czemu ja mam odwrotnie niż wszyscy ??????? :crazyeye: buuu.......:placz:[/SIZE]
[/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='marzenna79'][COLOR=seagreen][FONT=Arial Black]Aniu ! U mnie początek jest na 85 stronie ! :-( [/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial Black][COLOR=seagreen][SIZE=4]Co ja znowu namieszałam ??????? :shake:[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[SIZE=4][FONT=Arial Black][COLOR=seagreen][SIZE=2]Dlaczego ja tak mam ??????? :crazyeye: :Help_2: Czemu ja mam odwrotnie niż wszyscy ??????? :crazyeye: buuu.......:placz:[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/SIZE][/quote]
NIE WIEM.
Może tryb wyświetlania wątków wybrałaś w [B]edycji opcji[/B] inny niż wszyscy, powinno być:
[B]Liniowe, starsze na poczatku.[/B]
[B]SPRAWDŹ w edycji opcji.[/B]

Posted

[B]Witaj Samograjko :)[/B]
[B]Wpadłam się przywitać do Twojej galerii.[/B]
[B]Jak czytałam już wszystko OK jest z podpisikiem i wogóle- to fajnie :)[/B]
[B]Czytałam również kilka wierszyków- świetne rymy :D[/B]
[B]Nie wiem co jeszcze napisać, a że wpadnę znowu:multi:[/B]
[B]Dobranoc[/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Witaj Samograjko :)[/B]
[B]Wpadłam się przywitać do Twojej galerii.[/B]
[B]Jak czytałam już wszystko OK jest z podpisikiem i wogóle- to fajnie :)[/B]
[B]Czytałam również kilka wierszyków- świetne rymy :D[/B]
[B]Nie wiem co jeszcze napisać, a że wpadnę znowu:multi:[/B]
[B]Dobranoc[/B][/quote]
DZIĘKI ZA BŁYSKAWICZNA POMOC:loveu: , JA WCZORAJ WPADŁAM W PANIKĘ, ŻE MNIE WYAUTOWALI Z DOGO, NORMALNIE JAKBY MI KTOŚ ZABRAŁ DOPALACZ!!!
ZAPRASZAM, BO TU SIĘ BĘDZIE DZIAŁO, OJ BĘDZIE (chyba, że sie para nie spisała:shake: , w co wątpię)

Posted

[quote name='samograj']NIE WIEM.
Może tryb wyświetlania wątków wybrałaś w [B]edycji opcji[/B] inny niż wszyscy, powinno być:
[B]Liniowe, starsze na poczatku.[/B]
[B]SPRAWDŹ w edycji opcji.[/B][/quote][COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Arial Black][B]
Wiem,że się powtarzam Aniu kochana :loveu: ale jesteś
[SIZE=6]Wielka przez duże " W "[SIZE=3]:calus:
Dzięki za pomoc !!! :loveu: Buziaczki i mizianka dla ślicznej ŻMIŁKI. :loveu::loveu::loveu: Oj, już widzę jakby Sukuś się cieszył ze spotkania ze ŻMIŁKĄ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :Dog_run:...ale by się działo...
[SIZE=4]Sukcesowy zawrót głowy...:loveu: ...hihihi... :evil_lol:[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Posted

[B]Będą małe Ogaruski:loveu: , może w końcu zostanę dogo-matką chrzestną:sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb:. Ale się będzie działo, super:loveu: .[/B]
[B]Pozdrowionka[/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Będą małe Ogaruski:loveu: , może w końcu zostanę dogo-matką chrzestną:sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb:. Ale się będzie działo, super:loveu: .[/B]
[B]Pozdrowionka[/B][/quote]
[B]MASZ, JAK W BANKU- CHRZESTNA MAMO!!![/B]
Oby tylko wszysko poszło jak należy, bo czy będą , to mogę sprawdzić dopiero za miesiąc (zrobię USG). RÓŻNIE TO BYWA Z EFEKTAMI KRYCIA!!!
A TO DLA OBOJGA BYŁ [B]ICH PIERWSZY RAZ!!![/B]
[B]Bądźmy optymistami:multi: [/B]

Posted

[quote name='marzenna79'][B]Aneczko [FONT=Arial Black][SIZE=3]jesteś sławną pisarką :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[SIZE=2][FONT=Verdana]i nic nam wcześniej nie powiedziałaś ??????? :cool3: [FONT=Arial Black][SIZE=4]Gratuluję ! :B-fly::laola:[/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Arial Black][SIZE=3][SIZE=2][FONT=Verdana]

[B][SIZE=3][FONT=Arial Black]Samograjka napisała:[/FONT][/SIZE][/B]
[/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT]OJ LUDZISKA, JA SIĘ JUŻ NA PIERWSZEJ STRONIE GALERII POCHWALIŁAM:p :eviltong: że książka powstała
[FONT=Arial Black][SIZE=3][SIZE=2][FONT=Verdana][FONT=Arial Black][SIZE=4]Hurra !!! Odnalazłam historyczne wyznanie Samograjki na 85 stronie...Oto ono:[/SIZE][/FONT]
[/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT]W tym czasie ukazała się napisana przeze mnie książka, w której opisałam m. in rys historyczny i ogara w literaturze, piękne fragmenty!!!
[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img226.imageshack.us/img226/2016/ksikaxa5.jpg[/IMG][/URL]
[B]JAK TO UMKNĘŁO MOJEJ UWADZE...??????? SORRY ANIU !!![/B][/quote]

Ja też najserdeczniej gratuluję - pojawiłaś się podczas wakacji a ja do tej pory bywam tutaj raczej sporadycznie - cześciej u Choculki albo u innych kundelków.
I oczywiście randkę całkiem przegapiłam.
[SIZE=1][COLOR=pink]Pisałaś coś o chorągiewkach - gdzie tam można zaglądnąć? Wiem ze są - ale swojego konta nigdy nie sprawdziłam - czy to widzą tylko inni?[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='samograj']RÓŻNIE TO BYWA Z EFEKTAMI KRYCIA!!!
A TO DLA OBOJGA BYŁ [B]ICH PIERWSZY RAZ!!![/B]
[B]Bądźmy optymistami:multi: [/B][/quote]
[B][COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Arial Black]Optymiści żyją dłużej ;)
A najważniejsze, żeby było RAZ a dobrze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Miłego dnia Aniu, koniecznie wymiziaj Żmiłeczkę - - - -
- przyszłą mamusię...:loveu: :loveu: :loveu:
Pozdrawiam. Buziaczki. Co złego to nie ja ! :shake:
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

Samograjko czy masz moze zdjęcia dorosłych haszczaków,tych białych z topicu na PZ-galeria białych huskych.Te szczeniaki były Twojej córki?Zalezy mi najbardziej na Bjorku:diabloti: .Kto był ich rodzicami?

Posted

[quote name='kalinaM']Samograjko czy masz moze zdjęcia dorosłych haszczaków,tych białych z topicu na PZ-galeria białych huskych.Te szczeniaki były Twojej córki?Zalezy mi najbardziej na Bjorku:diabloti: .Kto był ich rodzicami?[/quote]
Witaj Kalinko!!!
[B]BJORK to była czarno - biała, niebieskooka [COLOR=red]suczka, [/COLOR][/B][COLOR=black]i[/COLOR] jeszcze srebrzysta BRAWURKA białe to:
BAJKA, BÓJKA, BLANC, BRUDNY HARRY, BŁĘDNY RYCERZ (KILLER - [B]alenam[/B] jest właścicielką, przewinęła się przez forum, jak były poszukiwania ANONIMA.) Więc nie wiem, o którego psiaka Ci chodzi, bo BJORK to nie biały haszczak.
A z poprzedniego miotu:
ALBI LEO (teraz w ciąży z BINGO - Yeti będzie dziadkiem:multi: ) , ANONIM, reszta "kolorowe".
Rodzicami naszych wszystkich szczeniaków są:
LIMAHL Fortunatus (YETI) i ODE z Tarnawskiej Riviery (ŚNIEŻKA)
a hodowla ma przydomek [B][COLOR=purple]Haiditarod.[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080][COLOR=black]Jeśli jakieś zdjęcia są , to ma je KASIA, przesłane e-mailem (wiem, że utrzymuje kontakt mailowy z właścicielami, szczególnie z[/COLOR] [/COLOR][COLOR=black][B]JUSTYNĄ WYDRĄ -[/B] która ma [B]BÓJKĘ, [/B]obecnie[B] SNOWE -[/B]wystąpiła ze swoimi psiakami w 5-10-15)[/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080]A, zapomniałam podziekować za miłe słowa pod adresem ogarów!!!:loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]

Posted

[CENTER]W tym momencie dysponuję tylko [B]KILLEREM (BŁĘDNY RYCERZ),[/B]
ale jeszcze nie miał roku.
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img138.imageshack.us/img138/8711/killerza5.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img138.imageshack.us/img138/1623/killer2cr5.jpg[/IMG][/URL]

Jak KASIA będzie miała chwilkę to poszukamy "świeżych" fotek.[/CENTER]

Posted

Hej,
już jestem...
[RIGHT]... w internecie :loveu: ;)
[LEFT]

Po pierwsze, chciałam powiedzieć:

[CENTER][B][SIZE=4]:Rose: :loveu: [/SIZE][/B][SIZE=6]DZIĘKUJĘ[/SIZE][B][SIZE=4] :loveu:[/SIZE][/B][B][SIZE=4]:Rose:
[/SIZE][/B][SIZE=4][SIZE=5]za gościnę[/SIZE]
będę czekać na okazję,
żeby się [I]oddźwięczyć[/I][/SIZE][B][SIZE=4]
[/SIZE][/B][SIZE=4][COLOR=Gray]

[/COLOR][/SIZE] [LEFT][COLOR=Gray][SIZE=4][SIZE=2]A po drugie[/SIZE][/SIZE]
[/COLOR][/LEFT]
[B][SIZE=4][COLOR=Gray]Oszczędzaj tę rękę![SIZE=2]

[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B] [LEFT]

[COLOR=Black]Czadowy:
[IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/PICT7076.jpg[/IMG]

[IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/PICT7090.jpg[/IMG]

[IMG]http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/PICT7080.jpg[/IMG]