Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :cool1:zaglądałam ale nie pokojarzyłam że to Kumpel:oops:.A czy sie kumplujemy ...nie było okazji się częsciej spotkać;) Quote
samograj Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:zaglądałam ale nie pokojarzyłam że to Kumpel:oops:.A czy sie kumplujemy ...nie było okazji się częsciej spotkać;) SZKODA , BO TO BARDZO MILI, SYMPATYCZNI LUDZIE:loveu: :loveu: :loveu: A SWOJĄ DROGĄ TO CIEKAWE CO BY WYSZŁO ZE SKOJARZENIA TWOJEGO KLOCKA ZE ŻMIŁKĄ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: P.s. Gogunia jest tak zafascynowana twoim klockiem, że sie zalogowała na molosach i tam przygląda się takim przystojniaczkom jak Twój - a jest ich tam ponoć trochę:p Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='samograj']SZKODA , BO TO BARDZO MILI, SYMPATYCZNI LUDZIE:loveu: :loveu: :loveu: A SWOJĄ DROGĄ TO CIEKAWE CO BY WYSZŁO ZE SKOJARZENIA TWOJEGO KLOCKA ZE ŻMIŁKĄ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: P.s. Gogunia jest tak zafascynowana twoim klockiem, że sie zalogowała na molosach i tam przygląda się takim przystojniaczkom jak Twój - a jest ich tam ponoć trochę:p;)poczekaj jak sobie zazyczy jakiegoś mastifka w domku:p... Ja wiem ze Kumpelkowie są wspaniali bo trochę rozmawialiśmy a Gabiśka jest przeurocza:loveu:...Frania nie znam;) A takie skojarzenie byłoby świetne;) Quote
Czoko Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Aniu! Jak zawsze napisałaś przepiękny wiersz! Czytając go myślę o moim Tatusiu, który dokładnie za dwa tygodnie obchodziłby imieniny, o Mojej Mamusi, która zmarła w wieku 50 lat niedługo przed Nim. Tylko Tatuś zdążył poznać swoich obydwu wnuków – Krzyś zrobił pierwsze samodzielne kroki właśnie gdy spędzaliśmy wakacje na działce Rodziców. Czytałam wszystkie wiersze i piosenkę i oczywiście „mam katar”. Podziwiałam śliczny nowy wiosenny bannerek, nowe zdjęcia. Znikłam trochę z Dogo – mała od czwartku miała dwukrotnie nieciekawe duszności i lądujemy u weta, dostaje antybiotyki. Bywam głównie w jej Galerii i Blogu moich zwierzaków na ONET. Komputer (nie mój) w domu mi się zawiesza, jeśli tylko spróbuję włączyć neta, w pracy skończył się luźniejszy przygotowawczy okres. Pozdrawiam Ewa Quote
samograj Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Czoko']Aniu! Jak zawsze napisałaś przepiękny wiersz! Czytając go myślę o moim Tatusiu, który dokładnie za dwa tygodnie obchodziłby imieniny, o Mojej Mamusi, która zmarła w wieku 50 lat niedługo przed Nim. Tylko Tatuś zdążył poznać swoich obydwu wnuków – Krzyś zrobił pierwsze samodzielne kroki właśnie gdy spędzaliśmy wakacje na działce Rodziców. Czytałam wszystkie wiersze i piosenkę i oczywiście „mam katar”. Podziwiałam śliczny nowy wiosenny bannerek, nowe zdjęcia. Znikłam trochę z Dogo – mała od czwartku miała dwukrotnie nieciekawe duszności i lądujemy u weta, dostaje antybiotyki. Bywam głównie w jej Galerii i Blogu moich zwierzaków na ONET. Komputer (nie mój) w domu mi się zawiesza, jeśli tylko spróbuję włączyć neta, w pracy skończył się luźniejszy przygotowawczy okres. Pozdrawiam Ewa Zacznę od neta, u mnie prawie codzienne się zawieszał, mamy liveboxa, dopiero właściciel narzeczonego mojej ŻMIŁKI czyli KUMPLA, trochę mnie poinstruował (liveboxa trzeba po prostu zresetować czy zrestartować- wyłączyc i właczyć, wtedy coś tam się konfiguruje jak trza i działa- podobnie chyba jest z neostradą , może trzeba odłączyć kabelek i ponownie włączyć). Co stało się LISICZCE??? Jakiś wirus??? Dzwoniła do nas właścicielka naszego haszczaczka BRUDNEGO HAREGO, miał zapalenie krtani i oskrzeli, był ledwo żywy, prawie umierający, powtórzyło się to dwukrotnie, był na antybiotykach - podobno bardzo duzo psiaków choruje (ludzie zresztą tak samo), a haszczaki, przywykłe do mrozów nie mogą odnaleźć się w tej zmiennej pogodzie - nasz YETI i ŻMIŁKA też chorowały w styczniu. Aż się boję pomyśleć ile kleszczy przetrwa do wiosny, lata i jesieni:mad: :-o Miło mi że podoba Ci sie nasz wiosenny zestaw z MIŁKIEM WIOSENNYM czyli ADONISEM VERNALISEM. Cieszę się, że moja marna TFUrczość została doceniona:cool3: PRZYKRO, ŻE NASI RODZICE ODCHODZĄ TAK MŁODO!!! JA CIĄGLE PRZEŻYWAM ŚMIERĆ TATY I KAŻDA UROCZYSTOŚĆ JEGO BEZ NIEGO JEST BARDZO BOLESNA:-( ZA DWA TYGODNIE SĄ IMIENINY JÓZEFA bądź BOGDANA??? TE PŁOMYKI i złota róża SĄ DLA TWOICH RODZICÓW: Quote
samograj Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Apsa, przestraszyłam się jej: Można by wysłać na konkurs - zdjęcie marca!!! TYLKO JAKI TUTUŁ DAĆ??? Quote
Czoko Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Aniu bardzo dziękuję za przysłane kwiaty i znicze dla Moich Rodziców – Józefa i Barbary – oczywiście dostałam jeszcze większego kataru...ale jestem zasłonięta a kolega wyszedł z pokoju. Z komputerem właśnie radzimy sobie przez resetowanie – tylko że już boję się go używać bo za dwa tygodnie ma wyjechać w teren na dawno zapowiedzianą prezentację. W skrócie z Chocunią to tak wyglada: Weterynarz w czwartek stwierdził osłuchową duszność wdechową – Rhinitis. Temperatura, węzły chłonne, serce, płuca w porządku. Dostała zastrzyk Tolfedine i Baytril. Przez 6 dni mam podawać jeszcze Cipronex. Wg weta możliwe że nawdychała się czegoś podczas tropienia, może coś było w śniegu, zabrudzona sól, nie wiadomo czym posypywano ulice. W drodze powrotnej mała jeszcze cały czas kichała, w domu całkowicie ożyła, po pewnym czasie przestała kichać, znowu szaleje z kotem i chce się bawić, biega i macha ogonem... Wczoraj wskoczyła do wody – na skraju lasu zobaczyła zalaną łąkę i rów pełen wody jeszcze częściowo pokrytej lodem a jako retriever z grubym podszerstkiem– wiadomo żadnej wodzie nie odpuści. Po chwili zaczęła się dusić, w samochodzie zwymiotowała - okazało się ze zjadła sznurek z wędliny. Wet - nasz ulubiony potwierdził kontynuowanie zaleconego leczenia...ale usłyszał szmerek. Podawany drugi dzień antybiotyk mógł jeszcze nie zacząć działać a te duszności spowodowały może już odruchy wymiotne,. Nie wiadomo jak wygląda gardełko. Dopiero ten drugi wet zalecił skrócenie spacerków.. Wydaje mi się oprócz wszystkiego że właśnie niedługo zacznie cieczkę. Jest zabezpieczona p/kleszczowo. Jutro późno wieczór idziemy na kolejną wizytę u tego pierwszego weta. Quote
bea100 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='samograj']Apsa, przestraszyłam się jej: Można by wysłać na konkurs - zdjęcie marca!!! TYLKO JAKI TUTUŁ DAĆ??? BIAŁY KIEŁ :razz: Quote
marzenna79 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='bea100']BIAŁY KIEŁ :razz: .......Samotny biały kieł.......hihihi....... Quote
Tomo 2 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witaj Samograjku i wszyscy którzy ten wątek odwiedzacie .Życzę miłego i pogodnego dnia .W związku z duuuuuużą ilością pracy zamelduję się wieczorkiem:p Pozdrowionka :lol::lol: Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dasz coś na ząbek:evil_lol: świetna minka Pozdrowionka Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Samturia']BONITA podzielisz się, prawda? :) Pewno że się podzielę :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witajcie Samograjki i Żmiłki kochane ! :multi: :loveu: Witajcie dziewczynki wtorkowo.:multi: ŚWIETNA FOTKA.:loveu: Tutaj też widać Żmiłce "samotny biały kieł"...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Miłego dnia Miłku wiosenny.:loveu: Quote
samograj Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ODWIEDZINKI!!!:loveu: :loveu: :loveu: CZY ZECHCIAŁBY KTOŚ NOMINOWAĆ TO ZDJĘCIE TUTAJ Bea100, Marzenna79 wyrażacie zgodę na taki tytuł??? Jeśli ktoś się zdecyduje, to ,proszę, dajcie znać u mnie, kto nominuje. No i.......prosimy o głosowanie Wystarczy skopiować to co poniżej do postu: Kategoria: ŚMIESZNE Model: ŻMIŁKA Autor: APSA "SAMOTNY BIAŁY...KIEŁ" Quote
bea100 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jasne, zgoda. Nominowałam pod pozycją 27. :lol: :lol: :lol: Quote
bea100 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Samturia']Moj Żmiłka... Moja Żmiłka... :loveu: :evil_lol: Rozumiem z tego jasno , że zagłosowałaś na 27? Quote
marzenna79 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='samograj']DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ODWIEDZINKI!!!:loveu: :loveu: :loveu: CZY ZECHCIAŁBY KTOŚ NOMINOWAĆ TO ZDJĘCIE TUTAJ Bea100, Marzenna79 wyrażacie zgodę na taki tytuł??? Jeśli ktoś się zdecyduje, to ,proszę, dajcie znać u mnie, kto nominuje. No i.......prosimy o głosowanie Wystarczy skopiować to co poniżej do postu: Kategoria: ŚMIESZNE Model: ŻMIŁKA Autor: APSA "SAMOTNY BIAŁY...KIEŁ" Zgadzam się na tytuł i nominowałam pod 29.:) Pozdrawiam Aniu. :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Aniu, zdjęcie Żmiłki świetne :evil_lol: Tytuł super :klacz: Fajnie, że zgłoszone na konkurs, też na nie zagłosuję :lol: Dodam jeszcze, że nie musisz prosić o nominowanie fotki na konkurs, bo sama też możesz zgłaszać zdjęcia swojego psa ;) Quote
samograj Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='bea100']Jasne, zgoda. Nominowałam pod pozycją 27. :lol: :lol: :lol: [quote name='marzenna79']Zgadzam się na tytuł i nominowałam pod 29.:) Pozdrawiam Aniu. :loveu: DZIĘKI DZIEWCZYNKI:loveu: , ALE CO TERAZ BĘDZIE SKORO 2 OSOBY NOMINOWAŁY, KTÓRĄŚ NOMINACJĘ TRZEBA WYCOFAĆ!!!:oops: =================================================== EDIT: Już wycofana 29. [quote name='mmbbaj']Aniu, zdjęcie Żmiłki świetne :evil_lol: Tytuł super :klacz: Dzięki, to wspólne dzieło!!! Fajnie, że zgłoszone na konkurs, też na nie zagłosuję :lol: Dodam jeszcze, że nie musisz prosić o nominowanie fotki na konkurs, bo sama też możesz zgłaszać zdjęcia swojego psa ;) [quote name='APSA']Ale wtedy nie mogłaby na nie głosować :evil_lol: . APSA ODPOWIEDZIAŁA DLACZEGO NIE NOMINOWAŁAM!!!:eviltong: :p :cool3: REASUMUJĄC: AUTORAMI SĄ: modelka ŻMIŁKA, autorka fotografii APSA, bea100 i marzenna79 pomysłodawczynie tytułu!!!! Quote
samograj Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 TUTAJ NAPISAŁAM O MOIM BARKU, JAK LEKARZE MOGĄ CZŁOWIEKA WYKOŃCZYĆ, STAWIAJĄC ZŁĄ DIAGNOZĘ I ŹLE LECZĄC:angryy: :mad: Quote
bea100 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A ja (nominując) własnie się dowiedziałam, że i owszem- głosować mogę- tyle, że nie na fotkę którą nominowałam- to nie jest w porządku :diabloti: (bo czemu niby nie? za karę? jeśli nie jest to fotka mojego piesa ani nie jestem autorem- to jako niezainteresowana i outsider- nie widzę akurat powodu...) Quote
Tomo 2 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Samograjku powtórzę to jeszcze raz najgorsze już po za Tobą teraz może być tylko lepiej Życzę miłego pogodnego dnia :lol: Pozdrowionka :multi: Quote
Recommended Posts