Czoko Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Tomo 2 napisał(a):Wracaj szybko do zdrówka a teraz pod kołderkę tableteczki , witaminki :lol: Najchętniej bym Ci pożyczyła swoje żywe okłady ze skórki żeby Cię jeszcze lepiej ogrzały! Quote
marzenna79 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 samograj napisał(a):Dzięki za odwiedzinki, jestem chora (połamana grypowo). Pozdrawiam, wpadne za jakis czas jak trochę sie podleczę!!! Nie mam siły pisać, papapa!!! Aneczko, nie choruj nam słoneczko ! :loveu: My się o Twe zdrówko martwimy,:-( A bez Ciebie strasznie się nudzimy.:cool3: Wracaj szybko do zdrowia Aneczko !!!!!!!:loveu: Quote
Tomo 2 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Mam nadzieję że jak dziś otworzyłaś oczka to było Tobie lepiej czego życzymy z całego serca . Pozdrowionka :lol: Quote
Samturia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 oj widze że nie tylko mi cos jest... oprócz przeziębienia jeszcze mnie cos w boku kłuje... z nami jest orzej niż z emerytami ;) Quote
bonita Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Szybkiego powrotu do zdrówka życzymy Pozdrowionka :) Quote
marzenna79 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Aniu kochana, jak się dzisiaj czujesz z rana ? Spieszę Tobie z pomocą,choć sama cierpiałam nocą. Otóż Aniu Miła : miód, malina i cytryna !!! To jest zdrowia podwalina !!! A do tego czosneczek dobrze zmiażdżony i już człowieku jesteś podleczony !!! Kilka dni taką terapię stosujemy, a potem już nie chorujemy. Quote
tamiczek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 aniu, nie potrzebujesz napisów do stronki :loveu: :cool3: Quote
małyskrzat Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 samograj napisał(a):DZIĘKI!!! SORKI, ŻE NIE ODPISUJĘ, BO BUDUJĘ...STRONĘ!!!:cool3: Oczywiście nie sama, bo sie na tym nie znam, mam 2 sprawczynie tego, że strona powstaje: ZPR i aneta25 no no:cool3: a ja myślałam że sama budujesz:cool3: Zapowiada się nieźle-już nie mogę się jej doczekać:lol: Quote
marzenna79 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Witaj Aneczko Miła i śliczna Żmiłeczko ! :multi::loveu: Jak tam dzisiaj [SIZE=4]Aniu TWE ZDRÓWECZKO ???????:roll: [SIZE=3]Czy choć trochę się Tobie poprawiło...?:cool3: Czy nadal nic się nie zmieniło...?:shake: [SIZE=5]Wracaj szybko do zdrowia !!!!!!!:multi: [SIZE=3]A tu zobacz, jakie piękne napisy zrobiła dla mnie Samturia !!!!!!! Zdolna dziewczyna z Martusi. Uwielbiam takie glittery ! [SIZE=4][SIZE=3][SIZE=5][SIZE=3]:loveu:[SIZE=4][SIZE=3][SIZE=5][SIZE=3]:loveu:[SIZE=4][SIZE=3][SIZE=5][SIZE=3]:loveu: [SIZE=4][SIZE=3][SIZE=5][SIZE=3] Może w końcu sama zacznę tworzyć takie "iskrzaki".;) [SIZE=4][SIZE=3] Quote
Samturia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A ta znowu mnie chcwali... ja stąd uciekne... :P Quote
samograj Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Hejka wszystkim!!!! MAM WIADOMOŚĆ, ŻE MĄŻ- KOCHANEK ŻMIŁKI, KUMPEL z Beskidzkich Wysp ZDOBYŁ DZISIAJ w KATOWICACH na wystawie MIĘDZYNARODOWEJ, W SWOJEJ KLASIE [SIZE=6]1 MIEJSCE I ......CWC..... (:kciuki:mocno ściskaliśmy kciukasy:kciuki:) i..... :klacz:TYM SAMYM UKOŃCZYŁ CHAMPIONAT POLSKI:klacz: porównanie przegrał z CH.PL. LITWOREM ze Stadniny Cisowiec:klacz: (to był swego czasu nasz pewny kandydat na ojca dzieci ŻMIŁKI, ale....wybraliśmy KUMPELKA- z wielu powodów) (:Rose::klacz:BRAWO MAGDA M. !!!!!! :klacz: :Rose: ) :klacz:otrzymał res CACIBA:klacz: KUMPEL, :klacz:ŁADNIE SIĘ SPISAŁEŚ!!!!:klacz: :Rose: Quote
Czoko Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Najserdeczniej gratulujemy - Żmiłka wiedziała Kogo wybrać! Quote
marzenna79 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 samograj napisał(a):Hejka wszystkim!!!! MAM WIADOMOŚĆ, ŻE MĄŻ- KOCHANEK ŻMIŁKI, KUMPEL z Beskidzkich Wysp ZDOBYŁ DZISIAJ w KATOWICACH na wystawie MIĘDZYNARODOWEJ, W SWOJEJ KLASIE [SIZE=6]1 MIEJSCE I ......CWC..... (:kciuki:mocno ściskaliśmy kciukasy:kciuki:) i..... :klacz:TYM SAMYM UKOŃCZYŁ CHAMPIONAT POLSKI:klacz: porównanie przegrał z CH.PL. LITWOREM ze Stadniny Cisowiec:klacz: (to był swego czasu nasz pewny kandydat na ojca dzieci ŻMIŁKI, ale....wybraliśmy KUMPELKA- z wielu powodów) (:Rose::klacz:BRAWO MAGDA M. !!!!!! :klacz: :Rose: ) :klacz:otrzymał res CACIBA:klacz: KUMPEL, :klacz:ŁADNIE SIĘ SPISAŁEŚ!!!!:klacz: :Rose: Gratulujemy Żmiłce takiego lidera !!!!!!! :laola::cunao::B-fly::B-fly: Quote
Tomo 2 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Gratulacje mieliście nosa.Widzę że tato był w Sarajewie .Cudowne miasto piekny kraj/Jugosławia / Zdarwo.Laku noć Piękna strona zadroszczę umiejętności . Quote
jorge30 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 :multi: :multi: :multi: Kumpel przyniósł szczęście Żmiłce w Krakowie, a Żmiłka Kumplowi teraz w Katowicach - jak zgodne małżeństwo - jedno drugie ... popycha do sukcesów ;) Dziękujemy :loveu: Quote
samograj Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Czoko napisał(a):Najserdeczniej gratulujemy - Żmiłka wiedziała Kogo wybrać! marzenna79 napisał(a):Gratulujemy Żmiłce takiego lidera !!!!!!! :laola::cunao::B-fly::B-fly: jorge30 napisał(a)::multi: :multi: :multi: Kumpel przyniósł szczęście Żmiłce w Krakowie, a Żmiłka Kumplowi teraz w Katowicach - jak zgodne małżeństwo - jedno drugie ... popycha do sukcesów ;) Dziękujemy :loveu: TERAZ JUŻ WIECIE DLACZEGO MIĘDZY INNYMI WYBRALIŚMY KUMPLA!!!! NO I TE ICH DATY URODZIN IDENTYCZNE:12.02, choć KUMPEL jest równiutko rok młodszy:loveu: Tomo 2 napisał(a):Gratulacje mieliście nosa.Widzę że tato był w Sarajewie .Cudowne miasto piekny kraj/Jugosławia / Zdarwo.Laku noć Piękna strona zadroszczę umiejętności . Zdrawo TOMO. Gdzie mój TATA nie był.......??????:crazyeye: Objechał tyle krajów na rowerze, że gdyby obliczyć przejechane kilometry, to 4 krotnie okrążyłby równik!!! Kochał, DUBROWNIK, SPLIT a SZCZEGÓLNIE WYSPĘ HWAR:loveu: i jeszcze PORTOROŻ obok PIRANU, graniczącego z ITALIĄ (uwielbiam to miejsce- wyspę HWAR, chciałabym tam raz jeszcze pojechać - ostatnio byłam tam 30 lat temu, a moje dzieci ,z dziadkiem, chyba 8 lat wstecz.W SARAJEWIE Tato miał przyjaciela - dziennikarza NEBOJSZĘ TOSZICZA- w gazecie AS był reportaż z jego, wraz z 2 przyjaciółmi, podróży rowerowej do JUGOSŁAWII - po latach napisał książkę "Na rowerze do JUGOSŁAWII" z moimi komicznymi ilustracjami:lol: :evil_lol: CHWALA LIEPA ,TOMO (za gratulacje)!!! LAKU NOCZ'!!! Quote
małyskrzat Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 samograj napisał(a):Hejka wszystkim!!!! MAM WIADOMOŚĆ, ŻE MĄŻ- KOCHANEK ŻMIŁKI, KUMPEL z Beskidzkich Wysp ZDOBYŁ DZISIAJ w KATOWICACH na wystawie MIĘDZYNARODOWEJ, W SWOJEJ KLASIE [SIZE=6]1 MIEJSCE I ......CWC..... (:kciuki:mocno ściskaliśmy kciukasy:kciuki:) i..... :klacz:TYM SAMYM UKOŃCZYŁ CHAMPIONAT POLSKI:klacz: porównanie przegrał z CH.PL. LITWOREM ze Stadniny Cisowiec:klacz: (to był swego czasu nasz pewny kandydat na ojca dzieci ŻMIŁKI, ale....wybraliśmy KUMPELKA- z wielu powodów) (:Rose::klacz:BRAWO MAGDA M. !!!!!! :klacz: :Rose: ) :klacz:otrzymał res CACIBA:klacz: KUMPEL, :klacz:ŁADNIE SIĘ SPISAŁEŚ!!!!:klacz: :Rose: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: cóż będę mówić- nie potrzeba:lol: Quote
Tomo 2 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dobar dan ja tam jako dzieciak spedziłem dobre cztery lata chodzilem do ich szkoły nawet .Dlatego żywie do bałakanów wielki sentyment b.bardzo lubię tych ludzi /choc czasami są za bardzo sapalczywi i wpatrzeni w swąją porzeszłość po części czuję się ich krajanem Widać tato wielki turysta i podrożnik może byl ze znaku ryby Pozdrowionka :lol: Quote
marzenna79 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Aneczko, dobar dan !!!!!!! :multi::loveu:Dzień dobry !!!!!!!:multi: Jak tam dzisiaj czują się nasze Anusie i Żmiłeczki ? Z każdym dniem będzie coraz lepiej...i lepiej...i lepiej.:loveu: Tęsknię za Tobą Samograjku.:loveu:(m@kowa panienko);) Serdecznie pozdrawiam moja Miła.:loveu: Wymiziaj sunię kochaną.:bluepaw::bluepaw::dog::bluepaw::bluepaw: Quote
samograj Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 małyskrzat napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: cóż będę mówić- nie potrzeba:lol: :p :p :p , byle tylko los nam figla nie spłatał:mad: :mad: :mad: (mam na mysli puste krycie:oops: :oops: :oops: ) Tomo 2 napisał(a):Dobar dan ja tam jako dzieciak spedziłem dobre cztery lata chodzilem do ich szkoły nawet .Dlatego żywie do bałakanów wielki sentyment b.bardzo lubię tych ludzi /choc czasami są za bardzo sapalczywi i wpatrzeni w swąją porzeszłość po części czuję się ich krajanem Widać tato wielki turysta i podrożnik może byl ze znaku ryby Pozdrowionka :lol: Ale miałeś super!!!! Ja mieszkałam jako 7 latka w STROŻANACU u SPLITA!!!! U bardzo miłej rodziny i pamiętam, że u nich oglądałam (po polsku) TOMKA SAWYERA. A Tata to zodiakalny LEW!!!!!! marzenna79 napisał(a):Aneczko, dobar dan !!!!!!! :multi::loveu:Dzień dobry !!!!!!!:multi: Jak tam dzisiaj czują się nasze Anusie i Żmiłeczki ? Z każdym dniem będzie coraz lepiej...i lepiej...i lepiej.:loveu: Tęsknię za Tobą Samograjku.:loveu:(m@kowa panienko);) Serdecznie pozdrawiam moja Miła.:loveu: Wymiziaj sunię kochaną.:bluepaw::bluepaw::dog::bluepaw::bluepaw: WITAJ MARZENKO!!!! JA PISZĘ TYLKO U SIEBIE (inne galerie omijam-muszę się oszczędzać:-( ) OGRANICZAM SIĘ TYLKO DO NAJPOTRZEBNIEJSZYCH WPISÓW (tylko w SANATORIUM usilnie poszukuję PULI (ale może ona na wystawę pojechała) ... i cos tam skomentuję!!! DZIĘKI ZA POZDROWIENIA I MIZIANKA!!!!! Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :multi::multi::multi:Witaj Chorobko ...kuruj się i zdrowiej:p Quote
bea100 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Hejka Samograjko, juz jestem curik, kuruj się skarbie w tempie ekspressowym :loveu: Quote
bonita Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='samograj']Hejka wszystkim!!!! MAM WIADOMOŚĆ, ŻE MĄŻ- KOCHANEK ŻMIŁKI, KUMPEL z Beskidzkich Wysp ZDOBYŁ DZISIAJ w KATOWICACH na wystawie MIĘDZYNARODOWEJ, W SWOJEJ KLASIE [SIZE=6]1 MIEJSCE I ......CWC..... (:kciuki:mocno ściskaliśmy kciukasy:kciuki:) i..... :klacz:TYM SAMYM UKOŃCZYŁ CHAMPIONAT POLSKI:klacz: porównanie przegrał z CH.PL. LITWOREM ze Stadniny Cisowiec:klacz: (to był swego czasu nasz pewny kandydat na ojca dzieci ŻMIŁKI, ale....wybraliśmy KUMPELKA- z wielu powodów) (:Rose::klacz:BRAWO MAGDA M. !!!!!! :klacz: :Rose: ) :klacz:otrzymał res CACIBA:klacz: KUMPEL, :klacz:ŁADNIE SIĘ SPISAŁEŚ!!!!:klacz: :Rose: Wielkie GRATULACJE dla mężusia:klacz::klacz::klacz: Pozdrowionka:) Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :multi::multi::multi:oj ale cudnie Żmijkowy mężuś sie postarał ...brawo KUMPEL:loveu: Aniu ......odpoczywasz;) Quote
samograj Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 No tak, odpoczywam:cool3: , dziś całą noc nie spałam, bo kleciłam tekst do stronki i myślałam nad poprawkami, muszę jeszcze zebrać zdjęcia do kupy, coby je obrobiły moje webmasterki i wkleiły tam gdzie trza - mają ze mną same utrapienia, bo jestem wymagająca i ...upierdliwa,co rusz mam nowe pomysły, ale za to wyjdzie extra stronka!!! MONIKA, ANETA, WYTRZYMACIE????????:loveu: :loveu: :loveu: A może coś na urodzinki:cool3: ,trochę cierpliwości i zrozumienia dla perfekcjonistki plastycznej, patrz ticker: Quote
Recommended Posts