leemonca Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 zrobiłam dla Ciebie karteczkę urodzinową, przyszłam złożyć Ci życzenia a tu tak smutno:shake:, chciałabym Cię pocieszyć, ale nie wiem jak :niewiem: Quote
APSA Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :smilecol: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OAZJI URODZIN!!! Quote
marzenna79 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Adonis vernalis L. miłek wiosenny WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ANIU Z OKAZJI URODZIN !!!!!!! ZYCZE SLONCA , SPIEWU PTAKOW I SPOKOJU DUSZY, ZYCZE POGODNYCH PRZYGOD I RADOSNYCH SPOTKAN, SPIEWU PRZY OGNISKU I DUMANIA W FOTELU, I ZEBY WSZYSTKO SPELNILO SIE OD RAZU. MARZENNA Quote
Agniest Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 wszyscy mamy chyba w życiu chwile zwątpienia i tysiące pytań: po co to wszystko?????? W książkach czy filmach tak pięknie przemawiają do nas bohaterzy: "nie rezygnuj z marzeń ! Żyj tak jakby każdy dzień był twoim ostatnim ! " itp. itd. ..... ale codzienność zabija te piękne hasła.... ile razy rezygnowałam z moich marzeń na rzecz jakichś banalnych codziennych obowiązków, bo mąż, bo dziecko, bo......... Ale są w tym wszystkim też chwile, kiedy powraca sens...... wystarczy spacer po lesie i blask słońca odbity w tafli wody, albo kawa w niedzielny poranek w starej porcelanowej filiżance po mojej prababci - to najpiękniejsza filiżanka jaką widziałam. Wiem, że w twoim życiu też są takie chwile, a umiejętność przywoływania takich chwil sprawia, że czujemy się szczęśliwi, że jesteśmy wyjątkowi.... Wiem też, że nie napisałam tu niczego o czym byś nie wiedziała...... ale czasami takie słowa kogoś obcego pomagają. Na przekór wszystkiemu jednak: Nie rezygnuj z marzeń i Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!! :tort: PS: widzę, że masz tu wspaniałych przyjaciół, którzy bardzo cię wspierają ;) Quote
dogaja Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Anka! W tej chwili wyłaź z tej swojej jaskini!!! Mamy tu coś dla Ciebie: Dmuchnij sobie z całych sił: to czasem pomaga... Quote
Czoko Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Aniu do wcześniej złożonych życzeń z okazji Dnia Urodzin przesyłam Ci świeże kwiaty z mojego ogródka do samodzielnego ścięcia. Nie wiem jakie lubisz najbardziej i jaki kolor. Pierwiosnki Fiołki Żonikle Cebulica syberyjska: Zawilec: Quote
marzenna79 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Witaj Aneczko, :loveu:nie choruj nam, szybko wracaj do nas,cierpliwie czekamy. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia kochana, bo tęsknimy z Sukcesikiem za Tobą.:loveu: Pozdrawiam Cię serdecznie. Dla Ciebie niezapominajki !!! NIE ZAPOMNIJ MNIE ! Quote
bea100 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Samograj- kochana- jestem-zadzwoń-czekam-nie dawaj się bidzie-dasz radę-poradzisz-myślę-jestem z Tobą !!!!!!!!!.......... Quote
dogaja Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Samograjka przesyła wszystkim wiernym ząglądaczom do jej „kwatery pod miłkiem” serdeczne pozdrowienia, dziękuje za życzenia urodzinowe i obiecuje poprawę po powrocie (może o tej poprawie to za bardzo nie było, ale w końcu: upoważniła mnie do wpisania się tutaj w jej imieniu, więc nie mogę przepuścić okazji, żeby Wam trochę kitu nie powciskać… Jakby co to się ją przydusi!). Ania jest w szpitalu, ale nie jest z nią źle, trochę wczasów od Dogo jej się przyda, więc niech korzysta kobita, póki młoda… Chcą ją potrzymać do Świąt ale… będzie negocjować. A – jak wiecie – osóbka z niej uparta i raczej nie do zdarcia, więc nie daję lekarzom dużych szans! Quote
aga =] Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :bday: hmm...dawno mnie nie było na dgm Pozdrawiam gorąco Quote
marzenna79 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='dogaja']Samograjka przesyła wszystkim wiernym ząglądaczom do jej „kwatery pod miłkiem” serdeczne pozdrowienia, dziękuje za życzenia urodzinowe i obiecuje poprawę po powrocie (może o tej poprawie to za bardzo nie było, ale w końcu: upoważniła mnie do wpisania się tutaj w jej imieniu, więc nie mogę przepuścić okazji, żeby Wam trochę kitu nie powciskać… Jakby co to się ją przydusi!). Ania jest w szpitalu, ale nie jest z nią źle, trochę wczasów od Dogo jej się przyda, więc niech korzysta kobita, póki młoda… Chcą ją potrzymać do Świąt ale… będzie negocjować. A – jak wiecie – osóbka z niej uparta i raczej nie do zdarcia, więc nie daję lekarzom dużych szans! Aneczko kochana,:multi::loveu:dziękujemy za pozdrowienia. Cieszę się, że dobrze już się czujesz i niedługo z nami będziesz znowu...:loveu::multi::multi: Czekamy cierpliwie... Dla Ciebie krokusiki z mojego ogródka. Quote
bea100 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 No to czekamy...a tu wiosna i śliczne słoneczko na Twoje Aniu powitanie :loveu: Quote
Vogue Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Oj,Aniu!!! Wracaj szybciutko do zdrowia i do domku i do nas :loveu: Quote
marzenna79 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witaj Aniu kochana !!! Znalazłam u Lili na gadulcu takie jajeczka i postanowiłam je Tobie podarować.:loveu::loveu: Pozdrawiamy Cię z Sukcesikiem i Reńkiem.:loveu::multi: Czekamy na Ciebie.:roll: Quote
leemonca Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='marzenna79'] jajeczka w dechę, tylko co one jakieś takie długie :cool3: Aniu, myślę, że zaglądniesz do nas jeszcze przed świętami:lol:, życzę dużo, dużo zdrówka:calus: Quote
Daisunia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Aniu ! spóźnione zyczenia urodzinowe ! Wszystkiego najlepszego! Zdrowia i duzo szczęscia !! Wracaj do zdrowia jak najszybciej ! trzymaj sie cieplusio ! Pozdrawiamy! Eliza&Daisy Quote
Czoko Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Życzę Wam zdrowych, spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych. Pozdrawiam Ewa Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [SIZE=5][SIZE=7]Anusiu kochana !!! Wesołych Świąt !!!!! Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania. Quote
tamiczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Rozkicanego zająca, uśmiechów bez końca. Wody w butach i w koszyku - jajek smacznych i bez liku. Babki dorodnej i smakowitej i niech te święta będą nadzwyczaj obfite! życzy Malwina z Pusią Quote
bonita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! Życzy Kaśka z Piesami :) Quote
dogaja Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Samograjka życzy wszystkim wspaniałych Świąt i macha jeszcze ze szpitala :bye: , w którym sama postanowiła zostać, bo ma świetną rehabilitantkę, dzięki której znowu chce jej się żyć! Wyjdzie na kilkudniową przepustkę w Święta, więc może tu zajrzy. Quote
bea100 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT SAMOGRAJKO...oraz smacznego jajka...!!! Quote
Kati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołego zająca co się śmieje bez końca Szczerbatego barana co beczy z rana pisanek w koszyku oraz mokrego ubrania w dzien polewania. Quote
marzenna79 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dzień dobry w Wielką Sobotę Aneczko i Żmiłko !!!!!!! Pozdrawia Was Sukcesik i jego pańcia.:multi::loveu: Quote
Recommended Posts