Jump to content
Dogomania

GALERIA SAMOGRAJA czyli OGARY POLSKIE i reszta ferajny!!! TATA[*] str. 28

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Adonis vernalis L. miłek wiosenny

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ANIU Z OKAZJI URODZIN !!!!!!!

ZYCZE SLONCA , SPIEWU PTAKOW I SPOKOJU DUSZY,
ZYCZE POGODNYCH PRZYGOD I RADOSNYCH
SPOTKAN, SPIEWU PRZY OGNISKU I DUMANIA W
FOTELU, I ZEBY WSZYSTKO SPELNILO SIE OD RAZU.

MARZENNA

Posted

wszyscy mamy chyba w życiu chwile zwątpienia i tysiące pytań: po co to wszystko?????? W książkach czy filmach tak pięknie przemawiają do nas bohaterzy: "nie rezygnuj z marzeń ! Żyj tak jakby każdy dzień był twoim ostatnim ! " itp. itd. ..... ale codzienność zabija te piękne hasła.... ile razy rezygnowałam z moich marzeń na rzecz jakichś banalnych codziennych obowiązków, bo mąż, bo dziecko, bo.........
Ale są w tym wszystkim też chwile, kiedy powraca sens...... wystarczy spacer po lesie i blask słońca odbity w tafli wody, albo kawa w niedzielny poranek w starej porcelanowej filiżance po mojej prababci - to najpiękniejsza filiżanka jaką widziałam.
Wiem, że w twoim życiu też są takie chwile, a umiejętność przywoływania takich chwil sprawia, że czujemy się szczęśliwi, że jesteśmy wyjątkowi....
Wiem też, że nie napisałam tu niczego o czym byś nie wiedziała...... ale czasami takie słowa kogoś obcego pomagają.
Na przekór wszystkiemu jednak:

Nie rezygnuj z marzeń

i Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!! :tort:

PS: widzę, że masz tu wspaniałych przyjaciół, którzy bardzo cię wspierają ;)

Posted

Aniu do wcześniej złożonych życzeń z okazji Dnia Urodzin przesyłam Ci
świeże kwiaty z mojego ogródka do samodzielnego ścięcia. Nie wiem jakie
lubisz najbardziej i jaki kolor.
Pierwiosnki

Fiołki

Żonikle

Cebulica syberyjska:

Zawilec:

Posted

Witaj Aneczko, :loveu:nie choruj nam, szybko wracaj do nas,cierpliwie czekamy. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia kochana, bo tęsknimy z Sukcesikiem za Tobą.:loveu:
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Dla Ciebie niezapominajki !!! NIE ZAPOMNIJ MNIE !

Posted

Samograjka przesyła wszystkim wiernym ząglądaczom do jej „kwatery pod miłkiem” serdeczne pozdrowienia,

dziękuje za życzenia urodzinowe i obiecuje poprawę po powrocie (może o tej poprawie to za bardzo nie było, ale w końcu: upoważniła mnie do wpisania się tutaj w jej imieniu, więc nie mogę przepuścić okazji, żeby Wam trochę kitu nie powciskać… Jakby co to się ją przydusi!).

Ania jest w szpitalu, ale nie jest z nią źle, trochę wczasów od Dogo jej się przyda, więc niech korzysta kobita, póki młoda…
Chcą ją potrzymać do Świąt ale… będzie negocjować. A – jak wiecie – osóbka z niej uparta i raczej nie do zdarcia, więc nie daję lekarzom dużych szans!

Posted

[quote name='dogaja']Samograjka przesyła wszystkim wiernym ząglądaczom do jej „kwatery pod miłkiem” serdeczne pozdrowienia,

dziękuje za życzenia urodzinowe i obiecuje poprawę po powrocie (może o tej poprawie to za bardzo nie było, ale w końcu: upoważniła mnie do wpisania się tutaj w jej imieniu, więc nie mogę przepuścić okazji, żeby Wam trochę kitu nie powciskać… Jakby co to się ją przydusi!).

Ania jest w szpitalu, ale nie jest z nią źle, trochę wczasów od Dogo jej się przyda, więc niech korzysta kobita, póki młoda…
Chcą ją potrzymać do Świąt ale… będzie negocjować. A – jak wiecie – osóbka z niej uparta i raczej nie do zdarcia, więc nie daję lekarzom dużych szans!

Aneczko kochana,:multi::loveu:dziękujemy za pozdrowienia.
Cieszę się, że dobrze już się czujesz i niedługo z nami będziesz znowu...:loveu::multi::multi: Czekamy cierpliwie...

Dla Ciebie krokusiki z mojego ogródka.

Posted

Witaj Aniu kochana !!!
Znalazłam u Lili na gadulcu takie jajeczka i postanowiłam je Tobie podarować.:loveu::loveu:
Pozdrawiamy Cię z Sukcesikiem i Reńkiem.:loveu::multi:
Czekamy na Ciebie.:roll:

Posted

[quote name='marzenna79']

jajeczka w dechę, tylko co one jakieś takie długie :cool3:

Aniu, myślę, że zaglądniesz do nas jeszcze przed świętami:lol:, życzę dużo, dużo zdrówka:calus:

Posted

Aniu !
spóźnione zyczenia urodzinowe ! Wszystkiego najlepszego! Zdrowia i duzo szczęscia !!
Wracaj do zdrowia jak najszybciej !
trzymaj sie cieplusio !
Pozdrawiamy!
Eliza&Daisy

Posted

[SIZE=5][SIZE=7]Anusiu kochana !!!
Wesołych Świąt !!!!!

Wesołego zająca,
co śmieje się bez końca.
Szczerbatego barana,
co beczy od rana.
Radości bez liku,
pisanek w koszyku.
I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania.

Posted

Rozkicanego zająca, uśmiechów bez końca. Wody w butach i w koszyku -
jajek smacznych i bez liku. Babki dorodnej i smakowitej i niech te święta
będą nadzwyczaj obfite!

życzy

Malwina z Pusią

Posted

Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA!

Życzy Kaśka z Piesami :)

Posted

Samograjka życzy wszystkim

wspaniałych Świąt

i macha jeszcze ze szpitala :bye: , w którym sama postanowiła zostać, bo ma świetną rehabilitantkę, dzięki której znowu chce jej się żyć!
Wyjdzie na kilkudniową przepustkę w Święta, więc może tu zajrzy.

Posted

Wesołego zająca co się śmieje bez końca
Szczerbatego barana co beczy z rana
pisanek w koszyku
oraz mokrego ubrania w dzien polewania.