marzenna79 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ŻMIŁKA z Gończaków: :laola::laola: 100 strona !!!!!!! Hurrra ! Gratuluję. :laola: :laola: :cunao: :BIG: :tort: :cunao: Quote
Czoko Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Hurra! Masz 100 stronę- serdecznie gratuluję! Jeśli chodzi to zdjęcie zawsze się zastanawiam co to jest - wydaje mi się ze widzę dwie głowy - oczywiście nie wiem czyje. Quote
samograj Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 APSA napisał(a):Samograjko, mówiłąś, żeby nominować to zdjęcie do konkursu: Nominuję, tylko potrzebny mi jest dobry tytuł ;) Myślę też nad nominowaniem tego http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/PICT7143.jpg aje też mam problem z tytułem liczę na pomoc ;) BYŁAM U CIEBIE i...... myślę:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :niewiem: :niewiem: :niewiem: 1."A KU-KU!!!" "Coś mi wyrosło za uchem i... patrzy na Ciebie" "Grupa Laokona" 2. "Przegląd uzębienia" "Nie płacz APSA, bo tu miejsca brak....na Twe babskie łzy...." "ZACZEKAAAAAAAAAJJJJJJ" Coś nie mam weny:shake: :shake: :shake: MOŻE BEATKA z MARZENKĄ coś wymyślą!!! Quote
samograj Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 O RETY, NIE ZAUWAŻYŁAM (mam bryle, ale nie założyłam)!!!!! NO TO ZAPRASZAM NA POCZĘSTUNEK: ALKOHOL PRZYNIOSŁA MARZENNA!!! Quote
marzenna79 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 samograj napisał(a):BYŁAM U CIEBIE i...... myślę:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :niewiem: :niewiem: :niewiem: 1."A KU-KU!!!" "Coś mi wyrosło za uchem i... patrzy na Ciebie" "Grupa Laokona" 2. "Przegląd uzębienia" "Nie płacz APSA, bo tu miejsca brak....na Twe babskie łzy...." "ZACZEKAAAAAAAAAJJJJJJ" Coś nie mam weny:shake: :shake: :shake: MOŻE BEATKA z MARZENKĄ coś wymyślą!!! "Gdzie ja mam głowę ?":niewiem: "Czy to jeszcze ja, czy już inny pies?":evil_lol: Quote
samograj Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Na 100 stronę prezent od goguni MARZENNA , TY MASZ ŁEB!!! ŚWIETNE TYTUŁY!!! Quote
kalina. Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Moze tytuł taki? To ja dwu-głowy genetycznie zmodyfikowany pies:lol: . Quote
bonita Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Setka, chyba się jeszcze załapię:cool3: widzę że jest pyszne ciacho i coś do popicia:loveu: no to za kolejne setki:multi: :beerchug: :knajpa: :popcorn: :laola::laola: Quote
samograj Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Zerknijcie TUTAJ (klik) i pomóżcie goguni wybrać zdjęcie CZADZIKA na konkurs (zrobiła cudne fotki):loveu: Quote
APSA Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ja bym wybrała tę i tę i może tę Wygląda tu jak Stiich z filmu :evil_lol: Ale ostrzegam, że moje wybory zwykle się mają nijak do późniejszych wyników :lol: A do tego na tym komputerze nie widzę wszystkich zdjęć, coś się porobiła i nie wchodzi nam część imageshacka :( Quote
bea100 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 APSA napisał(a):Samograjko, mówiłąś, żeby nominować to zdjęcie do konkursu: Nominuję, tylko potrzebny mi jest dobry tytuł ;) ETOLA :evil_lol: Quote
bea100 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 APSA napisał(a):Ja bym wybrała tę ,,Włosów ci u mnie dostatek" :evil_lol: Quote
samograj Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Bonita, Twoje jest świetne!!! FAJNY TUTUŁ!!! I BEATKI: ETOLA!!! Quote
marzenna79 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 JA TĘ DAŁABYM NA KONKURS !!! pt."ZWARTY I GOTOWY" ;-) :evil_lol: Pozdrawiam Was Aneczko !!! :multi: :loveu: Jak tam koniki ??????? :cool3: Trzeba było im zabrać tę końską maść do d:oops::oops:y ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak wypróbujesz tę węgierską, to daj znać jaki rezultat.:razz: Quote
Vogue Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witaj Aniu!!:multi::multi: Mnie podoba sie bardzo propozycja Bonity:lol: Zazdroszcze Wam dzis tych koni i sloneczka. U nas niestety pogoda fatalna. Quote
samograj Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Marzenko, Vogue (jejciu- zapomniałam jak masz na imię:oops: :oops: :oops: ) Dzięki za odwiedzinki:loveu: Tylko Gosia z TATĄ pojechali jeździć konno, ja wygrzewam rekę i przygotowuję stronę www. WOT I BANNEREK WERSJA PIERWSZA: Na razie sobie budujemy- strona będzie w brązach- pomału szkielet sie tworzy:p Quote
kalina. Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 hihih będzie stronka:multi: .Kiedys i ja będe miała;).Marzy mi sie hodowla hasiorków.Mam juz przydomki tylko nie wiem który wybrac:placz: . Quote
APSA Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Kalina, zaproponuj kilka, ZKwP i tak Ci większość odrzuci :diabloti: bea100 napisał(a):ETOLA :evil_lol:Numer 59 :p Quote
BBeta Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dawno mnie nie było, a tu tyle nowości :) Co do strony, którą tworzysz jeśli moge się do czegoś przyczepić to czcionka w menu (aktualności, historia...) nie jest zbyt czytelna i strasznie męczy oczy, ale to tylko moje odczucia ;) Pozdrawiam Quote
kalina. Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Niektórzy pisali że podawali jeden i przyjmowali.Cóż,jak mój cudowny przydomek Perfect harmony ktoś zajął:placz: .Mam jeszcze jeden,wiem ze wolny ale troszke długawy... Quote
Tomo 2 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Zamelduję się rano przepraszam miałem zwiariowany dzień , szukałem między innymi właścicieli zagubionego biglusia /jest w schronie./ niestety bez efektu . Pozdrowionka :lol: Quote
samograj Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Osiołkowi w żłoby dano (nie wiem co wybrać: Quote
Recommended Posts