Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Nie zartuj, i to wszystko przez moje slowa, nie chcialam.[/QUOTE]

Nie... No coś Ty!:roflt:

Ja po prostu chyba za bardzo przeżywam to co się dzieje na świecie ze zwierzakami, co z nimi robią ludzie.
Wczoraj do nowego domu zawiozłam z naszego hoteliku [URL="http://www.dogomania.pl/threads/212673-Powieszony-na-drzewie-z-poder%C5%BCni%C4%99tym-gard%C5%82em-Newton-pom%C3%B3%C5%BC%21-%28"]Newtona[/URL]. Na miejscu dowiedziałam się od elir, że Newton był bity w schronisku w Kutnie stąd jego zadrapania, które niedawno odkryłam. Nie mieści mi się w głowie jak można uderzyć psa takiego jak Newton... jakiegokolwiek psa... :angryy:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dotarła ;) Przepraszam ale nie wchodzę na konto codziennie tylko od czasu do czasu. jest kilka wpłat już wszystko piszę:
200zł - winter7
10zł - Olena84
40zł - Dangos19 za wrzesień i październik
40zł - Ingrid44 za wrzesień i październik
Dziękujemy!

Posted

[quote name='olalolaa']Dotarła ;) Przepraszam ale nie wchodzę na konto codziennie tylko od czasu do czasu. jest kilka wpłat już wszystko piszę:
40zł - Ingrid44 za wrzesień i październik
Dziękujemy![/QUOTE]

Ta ostania wplata to jest na pazdziernik i listopad. W marcu wyslalam 100 zl na III, IV,V,VI, VII i w lipcu nastepne 40 zl na VIII i IX . Chyba dobrze rozumuje ? :)

Posted

[quote name='Ingrid44']Ta ostania wplata to jest na pazdziernik i listopad. W marcu wyslalam 100 zl na III, IV,V,VI, VII i w lipcu nastepne 40 zl na VIII i IX . Chyba dobrze rozumuje ? :)[/QUOTE]
w przelewie miałam tak: INGRID44 DLA PIMPUSIA ZA IX I X więc tak napisałam, ale skoro tak piszesz to musiałaś się po prostu pomylić w tytule ;)

aha i kolejna wpłata - 30zł od Ula G.

Posted

Ogarnęłam wpłaty i wszystko jest już na pierwszej stronie ;)

DIF dziękujemy za wspaniały filmik:loveu::cool3: Pimpek to ma raj ! :eviltong:

Mysiu,jak bedziesz na wątku to daj znać czy masz kontakt z Adą B ze Szczecina,wpłaciła tylko dwa razy :roll::roll:

Posted

[quote name='olalolaa']w przelewie miałam tak: INGRID44 DLA PIMPUSIA ZA IX I X więc tak napisałam, ale skoro tak piszesz to musiałaś się po prostu pomylić w tytule ;)

QUOTE]

Nie wiedzialam ze tak bylo w tytule bo sama nie wysylam deklaracji. Poniewaz mieszkam za granica wssyztkie deklaracje wysylam do jednej cioteczki i ona rozsyla po kontach.Prosze sprawdz czy mam racje czy nie ?:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Ingrid44'][B]Ta ostania wplata to jest na pazdziernik i listopad. [/B]W marcu wyslalam 100 zl na III, IV,V,VI, VII i w lipcu nastepne 40 zl na VIII i IX . Chyba dobrze rozumuje ? :)[/QUOTE]

Tak,masz rację,Twoja wpłata jest na październik i listopad :)
Wszystko wyjaśnione ;)

Posted

[quote name='Bjuta']A to ja coś musiałam napsuć w przelewie... Hm... To pewnie u wszystkich psiaków napisałam tak samo... :oops:[/QUOTE]

Nie ma zadnego problemu, wszystko sie wyjasnilo.

(Bjutka wysyla za mnie deklaracje bo ja nie mam konta w Polsce )

Posted

na górę Pimpek! :)

ps.od 19.09-21.09 bede poza dostępem do internetu ponieważ wyjeżdżam,wszystkie nowe wpłaty uzupełnię więc po 21.09 :) mizianko dla Pimpusia :loveu:

Posted

[quote name='Beatkaa']Ogarnęłam wpłaty i wszystko jest już na pierwszej stronie ;)

DIF dziękujemy za wspaniały filmik:loveu::cool3: Pimpek to ma raj ! :eviltong:

Mysiu,jak bedziesz na wątku to daj znać czy masz kontakt z Adą B ze Szczecina,wpłaciła tylko dwa razy :roll::roll:[/QUOTE]

proszę kolejnym razem ścigać mnie na PW :mad: :razz: prawiem bym to teraz przegapiła, niestety nie ogarnaim ostatnio wszystkiego, bo mam nie małe problemy i bardzo dużo spraw do załatwienia... Staram sie wszędzie zaglądac, ale wiecie jak to jest... Do Ady napisałam, ona ma milion rzeczy na głowie, więc pewnie po prostu zapomniała :oops: