Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No rozrabia strasznie! Jest niegrzeczny, niemiły, gryzie i szczeka.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/957/de34eb8b11f29509.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/919/f994b4744c7a4668.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/769/d5e44bbe19346241.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/957/1c5d20426cc370da.jpg[/IMG][/URL]

Te zdjęcia zrobiłam wczoraj, w biegu i z zaskoczenia. Miałam psiaki wypuścić na sik do ogrodu (lało jak z cebra!) a Pimpek jak zwykle przed wyjściem musiał oblecieć cały dół i sprawdzić czy wszytko w porządku. Oczywiście zahaczył o moją Mamunię, która przebywa u nas w gościnie. Mamcia leżała już w wyrze no i Pimpali też się szykował.. he.. he....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kochane, bo Pimpuś to naprawdę fajny gościu jest... :)

Wklejając te fotki po raz kolejny pokazałam, że można się "kochać" z tym psem a jego agresja jest przyczynowo-skutkowa, że tak się wyrażę!
Moja Mati zawsze lubiła zwierzęta i nigdy ich się nie bała a Pimpek to wyczuwa.
Szkoda, że nie mogę jej wcisnąć żadnego psiaka! Niestety zdrowie jej na to nie pozwala a byłaby na pewno cudnym opiekunem!:-(

Posted

Cudne foteczki Pimpulka :loveu::loveu::loveu::loveu: Kochające psisko z niego :loveu:

Ada B. ze Szczecina i Urszula G i Ola z Krakowa to ktoś z facebooka? Bo wpłaty są tylko dwie u każdej z tych osób...do kwietnia:roll:

Posted

[quote name='Ingrid44']To jest na sierpien i wrzesien.[/QUOTE]

Zaraz zapiszę :)

Mysiu jak będziesz prosze podaj mi namiary jakieś na te osoby,o które pytałam kilka postów wcześniej....zalegają już troche z wpłatami,a jesli to ktos z FB to bedzie prosty kontakt ;)

Posted

Ada już ostatnio mi pisała, że przeprasza, ale zupełnie jej z głowy wyleciało, ale już wysyła... Tylko to było chyba z tydzień temu, nic nie doszło?
A Oli przypomnę :)

Posted

Nie wiem jeszcze jak Ada, ale Ola mi odpisała, że ona ma ustawione stałe zlecenie po 10 i wszystkie przelewy poszły :oops: oprócz tego lipcowego, bo to po 10....

Posted

[quote name='Mysia_']Nie wiem jeszcze jak Ada, ale Ola mi odpisała, że ona ma ustawione stałe zlecenie po 10 i wszystkie przelewy poszły :oops: oprócz tego lipcowego, bo to po 10....[/QUOTE]

Hmmm...no zobaczymy,jak bedzie u Oli z lipcem....a ta Urszula G?

Posted

[quote name='olalolaa']

Wpływy mamy takie:
Olena84 - 10zł
Ula G. - 30zł
Ola z Krak. - 15zł
Paulinken - 10zł
Havanka - 20zł[/QUOTE]

[quote name='olalolaa']wpłynęło 200zł od winter7 - dzięki![/QUOTE]

[quote name='olalolaa']wpłynęło 25zł od 26Asia ;)[/QUOTE]

[quote name='olalolaa']Wpłynęło 10zł od Bjuty ;)[/QUOTE]

[quote name='olalolaa']Wpłynęło 40zł od Dangos stałej deklaracji :)

Pimpuś jest uroczy! :D[/QUOTE]

[quote name='olalolaa']Wpłynęło 40zł od Ingrid na kolejne dwa miesiące.[/QUOTE]

Beata sprawdź, bo to chyba wszystko nie jest uwzględnione. Sprawdziłam dokładnie z kontem - zadnych innych wpłat z tego okresu nie ma, nie pominęłam niczego.

Posted

Ok,juz wiem,że pominęłam wpłaty z Twojego pierwszego cytatu...ups:oops:

Sprawdź czy stan konta się zgadza...mam nadzieję,że nic nie pokręciłam :(

Posted

Helou! :loveu:

Już mówiłam Beatce, że wątek prowadzicie SUPER! Wszystko jest przejrzyste i czytelne. Dobrze, że Pimpek ma zapas kasiorki, bo praktycznie przez dwa miesiące ma zabezpieczone hotelikowanie. Jakby była jakaś obsuwa, to zawsze jest czas poszukać pieniążków. Czy były jakieś telefony z ogłoszeń? Do mnie nikt! :-( Ale generalnie jest zastój w adopcjach, bo wakacje. Chociaż "ruda marchewka", Inka z mojego hoteliku najprawdopodobniej dzisiaj pojedzie do chaty do Warszawy, tfu.. tfu...

Wczoraj Pimpek na [U][B]moich oczach[/B][/U] podniósł w kuchni nogę i nasikał na kuchnię! :diabloti::shake:
Oczywiście nie do końca, bo zaraz wydarłam japę i poleciał w strachu na górę. A ja za mopa i mamrocząc przekleństwa pod nosem zabrałam się za czyszczenie. Umyłam kuchnię porządnie i wypsikałam płynem maskującym zapachy zwierząt.
Dziwne, że nasikał, bo dawno mu się to nie zdarzyło. Pamiętacie jak narzekałam, że obsikuje dom? Byłam pewna, że temat się skończył. Ale długo nie był na dworze morze dlatego się zlał. Generalnie Pimpek teraz mniej wychodzi niż dotychczas. Niby czuje się dobrze, ale widzę, że woli wylegiwać się w fotelu w psim pokoju niż biegać po dworze. Starzeje się chłopina i kostyrki pewnie pobolewają.

Chyba przestanę przyjmować psy, w sensie samce. Nie mogę sobie pozwolić na zapach moczu w domu, bo mam małe dzieciaczki przecież.:shake:

Posted

oj Pimpoliński podpadasz DIF i nie tylko.
Miejmy nadzieję że to jednorazowy wybryk, mojemu Nerowi też się tak zdarzyło, siedzę sobie w pokoju a Nero na balkonie, patrzę na niego przez firankę a on noga do góry i sik, pokrzyczałam i więcej tego nie robił.