Beatkaa Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Mysia_']Jak tam Pimpuś? Rozrabia? :)[/QUOTE] Też jestem ciekawa :):) Quote
Hotel KADIF Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 No rozrabia strasznie! Jest niegrzeczny, niemiły, gryzie i szczeka.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/957/de34eb8b11f29509.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/919/f994b4744c7a4668.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/769/d5e44bbe19346241.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/957/1c5d20426cc370da.jpg[/IMG][/URL] Te zdjęcia zrobiłam wczoraj, w biegu i z zaskoczenia. Miałam psiaki wypuścić na sik do ogrodu (lało jak z cebra!) a Pimpek jak zwykle przed wyjściem musiał oblecieć cały dół i sprawdzić czy wszytko w porządku. Oczywiście zahaczył o moją Mamunię, która przebywa u nas w gościnie. Mamcia leżała już w wyrze no i Pimpali też się szykował.. he.. he....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dangos19 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Pimpolas najchętniej rozłożył by się obok mamuni...haha byłoby ciepło jemu i mamuni:lol::lol: Quote
Ingrid44 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Oh jak on probuje sie przylepic do mamy, glowke nadstawia do glaskania, przymila sie ........... :) :) :) Quote
Hotel KADIF Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Kochane, bo Pimpuś to naprawdę fajny gościu jest... :) Wklejając te fotki po raz kolejny pokazałam, że można się "kochać" z tym psem a jego agresja jest przyczynowo-skutkowa, że tak się wyrażę! Moja Mati zawsze lubiła zwierzęta i nigdy ich się nie bała a Pimpek to wyczuwa. Szkoda, że nie mogę jej wcisnąć żadnego psiaka! Niestety zdrowie jej na to nie pozwala a byłaby na pewno cudnym opiekunem!:-( Quote
olalolaa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Wpłynęło 40zł od Dangos stałej deklaracji :) Pimpuś jest uroczy! :D Quote
Beatkaa Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Cudne foteczki Pimpulka :loveu::loveu::loveu::loveu: Kochające psisko z niego :loveu: Ada B. ze Szczecina i Urszula G i Ola z Krakowa to ktoś z facebooka? Bo wpłaty są tylko dwie u każdej z tych osób...do kwietnia:roll: Quote
olalolaa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Wpłynęło 40zł od Ingrid na kolejne dwa miesiące. Quote
Olena84 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Podrzucam Pimpusia, moja wplata pojdzie dzisiaj. Quote
Ingrid44 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='olalolaa']Wpłynęło 40zł od Ingrid na kolejne dwa miesiące.[/QUOTE] To jest na sierpien i wrzesien. Quote
Beatkaa Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Ingrid44']To jest na sierpien i wrzesien.[/QUOTE] Zaraz zapiszę :) Mysiu jak będziesz prosze podaj mi namiary jakieś na te osoby,o które pytałam kilka postów wcześniej....zalegają już troche z wpłatami,a jesli to ktos z FB to bedzie prosty kontakt ;) Quote
Mysia_ Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Ada już ostatnio mi pisała, że przeprasza, ale zupełnie jej z głowy wyleciało, ale już wysyła... Tylko to było chyba z tydzień temu, nic nie doszło? A Oli przypomnę :) Quote
Mysia_ Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Nie wiem jeszcze jak Ada, ale Ola mi odpisała, że ona ma ustawione stałe zlecenie po 10 i wszystkie przelewy poszły :oops: oprócz tego lipcowego, bo to po 10.... Quote
Beatkaa Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [quote name='Mysia_']Nie wiem jeszcze jak Ada, ale Ola mi odpisała, że ona ma ustawione stałe zlecenie po 10 i wszystkie przelewy poszły :oops: oprócz tego lipcowego, bo to po 10....[/QUOTE] Hmmm...no zobaczymy,jak bedzie u Oli z lipcem....a ta Urszula G? Quote
olalolaa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='olalolaa'] Wpływy mamy takie: Olena84 - 10zł Ula G. - 30zł Ola z Krak. - 15zł Paulinken - 10zł Havanka - 20zł[/QUOTE] [quote name='olalolaa']wpłynęło 200zł od winter7 - dzięki![/QUOTE] [quote name='olalolaa']wpłynęło 25zł od 26Asia ;)[/QUOTE] [quote name='olalolaa']Wpłynęło 10zł od Bjuty ;)[/QUOTE] [quote name='olalolaa']Wpłynęło 40zł od Dangos stałej deklaracji :) Pimpuś jest uroczy! :D[/QUOTE] [quote name='olalolaa']Wpłynęło 40zł od Ingrid na kolejne dwa miesiące.[/QUOTE] Beata sprawdź, bo to chyba wszystko nie jest uwzględnione. Sprawdziłam dokładnie z kontem - zadnych innych wpłat z tego okresu nie ma, nie pominęłam niczego. Quote
Beatkaa Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Ok,juz wiem,że pominęłam wpłaty z Twojego pierwszego cytatu...ups:oops: Sprawdź czy stan konta się zgadza...mam nadzieję,że nic nie pokręciłam :( Quote
Hotel KADIF Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Helou! :loveu: Już mówiłam Beatce, że wątek prowadzicie SUPER! Wszystko jest przejrzyste i czytelne. Dobrze, że Pimpek ma zapas kasiorki, bo praktycznie przez dwa miesiące ma zabezpieczone hotelikowanie. Jakby była jakaś obsuwa, to zawsze jest czas poszukać pieniążków. Czy były jakieś telefony z ogłoszeń? Do mnie nikt! :-( Ale generalnie jest zastój w adopcjach, bo wakacje. Chociaż "ruda marchewka", Inka z mojego hoteliku najprawdopodobniej dzisiaj pojedzie do chaty do Warszawy, tfu.. tfu... Wczoraj Pimpek na [U][B]moich oczach[/B][/U] podniósł w kuchni nogę i nasikał na kuchnię! :diabloti::shake: Oczywiście nie do końca, bo zaraz wydarłam japę i poleciał w strachu na górę. A ja za mopa i mamrocząc przekleństwa pod nosem zabrałam się za czyszczenie. Umyłam kuchnię porządnie i wypsikałam płynem maskującym zapachy zwierząt. Dziwne, że nasikał, bo dawno mu się to nie zdarzyło. Pamiętacie jak narzekałam, że obsikuje dom? Byłam pewna, że temat się skończył. Ale długo nie był na dworze morze dlatego się zlał. Generalnie Pimpek teraz mniej wychodzi niż dotychczas. Niby czuje się dobrze, ale widzę, że woli wylegiwać się w fotelu w psim pokoju niż biegać po dworze. Starzeje się chłopina i kostyrki pewnie pobolewają. Chyba przestanę przyjmować psy, w sensie samce. Nie mogę sobie pozwolić na zapach moczu w domu, bo mam małe dzieciaczki przecież.:shake: Quote
Beatkaa Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 oooo nieciekawa niespodzianka ze strony Pimpka :oops: oby już żadnej takiej nie było....Pimpuś Pimpuś.... Quote
dangos19 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 oj Pimpoliński podpadasz DIF i nie tylko. Miejmy nadzieję że to jednorazowy wybryk, mojemu Nerowi też się tak zdarzyło, siedzę sobie w pokoju a Nero na balkonie, patrzę na niego przez firankę a on noga do góry i sik, pokrzyczałam i więcej tego nie robił. Quote
olalolaa Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Nowe wpłaty dla Pimpka: 30zł - Ula G. 10zł - Olena84 15zł - Ola z Krakowa Quote
Recommended Posts