Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dostałam i zmieniłam zlecenie stałe. Niestety nie mogę mu nic dodać. Chyba, że UŚ, który mnie od 7 lat zatrudnia na umowie śmieciowej, uprzejmie podpisze ze mną umowę...

Posted

[quote name='Bjuta']Dostałam i zmieniłam zlecenie stałe. Niestety nie mogę mu nic dodać. Chyba, że UŚ, który mnie od 7 lat zatrudnia na umowie śmieciowej, uprzejmie podpisze ze mną umowę...[/QUOTE]

Gratuluje, ja czekalam tylko 2 lata na umowe stala;)

Tez potwierdzam ze dostalam pw

Posted (edited)

napiszcie kochani jeszcze do kiedy płacimy za hotelik Pimpka i ile żebym nie dała plamy:) i do kogo napisać żeby przydzielił mi 4 post żebym mogła tam wprowadzać wpłaty

Edited by asikowska
Posted

Asiu, ja za sierpień zapłacę pod koniec miesiąca i przeleję na Twoje konto to, co zostanie. Postaram się tak, żebyś od 1 września już miała kaske u siebie na koncie. Jak dostaniesz już pieniążki to napiszesz do moda o przyznanie tego posta ok? Jeśli coś wpłynie wcześniej może na razie pisz tutaj w postach a potem tam wszystko rozpiszesz. Za hotel płacimy pod koniec miesiąca, 11zł za każdy dzień, tzn za miesiące 31-dniowe wychodzi 341zł, a za 30-dniowe 330zł. Pod koniec miesiąca płacimy za miesiąc który się kończy, tzn teraz niedługo będę płaciła za sierpień ;)

Posted

właśnie miałam pisać czy Pimpuś ma komplet deklaracji?

Wczoraj rozmawiałam z DIF, bo Pimpusiowi jedzonko się skończyło. Biedna cioteczka nie ma kiedy zaglądać na dogo, mam mnóstwo roboty przy psiakach i zdrówko nie dopisuje, kazała wszystkie ciotki mocno uściskać i pozdrowić :calus: a Pimpuś ma się dobrze, ma lepsze i gorsze dni - jak to w tym wieku bywa...

Posted

[quote name='olalolaa']Jest 216,55 zł. Przelewam to do Asi, napisz już proszę do moda o przejęcie tego posta rozliczeniowego ;) Hotel za sierpień jest zapłacony.[/QUOTE]

napisałam już do moda:)

Posted

[quote name='olalolaa']Jest 216,55 zł. Przelewam to do Asi, napisz już proszę do moda o przejęcie tego posta rozliczeniowego ;) Hotel za sierpień jest zapłacony.[/QUOTE]

Olu ile Pimpek ma stałych deklaracji bo nie mogę się połapać

dostałam wpłatę 25 zł tytuł Ola z Zabrza ale nie wiem czy to za wrzesień tylko i czy to ta sama osoba co Ola z Krakowa?

Posted

[quote name='Ingrid44']Zeby ulatwic zadanie naszej Kochanej Nowej Ksiegowej dodam ze mam stala deklracje 20 zl/miesiecznie. Pod koniec czerwca poszlo 120 zl czyli do konca roku ( VII,VIII,IX,X,XI,XII ) :)[/QUOTE]

bardzo dziękuję:)))

Posted

[quote name='asikowska']otrzymałam już post rozliczeniowy i zaraz zrobię rozliczenie,
pytanie jeszcze o karmę dla Pimpusia czy jeszcze ma czy już się kończy?[/QUOTE]

dopiero co zamawiałam, więc na pewno jeszcze ma :)

[quote name='asikowska']Olu ile Pimpek ma stałych deklaracji bo nie mogę się połapać

dostałam wpłatę 25 zł tytuł Ola z Zabrza ale nie wiem czy to za wrzesień tylko i czy to ta sama osoba co Ola z Krakowa?[/QUOTE]

tak, ponieważ Ola wróciła do Zabrza :)

Posted

Kochane!

Pimpek trochę niedomaga ostatnio. :-(

Jest zdecydowanie słabszy, bardzo ciężko mu się wstaje i nie chce wychodzić z domu.
Ostatnio czochrałam go po doopce i chyba za mocno, bo zawył i chciał mnie chapnąć. Nie wiem, może to zmiana pogody, może nadchodząca zima i łupie go w tych kostryrkach, ale nie chciałabym niczego przeoczyć.
Pimpek miał robione badania krwi w zeszłym roku przy czyszczeniu ząbków. Tak samo mocz, w którym wyszły struwity.
Moim zdaniem trzeba go skontrolować, właśnie krew i mocz.
Koszt u nas w Halinowie to krew 60 zł (morfologia i biochemia) oraz mocz 20 zł. Razem 80 zł.
Nie wiem czy nie należałoby mu również sprawdzić tej dysplazji, czy się nie posunęła. Bierze w końcu cały czas arthrolfex.

:-(