Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane!

Utworzyłam album zdjęciowy Pimpka w imageshacku.
Oto link:

http://imageshack.us/g/35/p7280196.jpg/

Bardzo proszę Beatkę o wklejenie do pierwszego postu, ponieważ na bieżąco postaram się tam umieszczać foty Pimpalinki! Również te, których nie dam rady wkleić na wątek. Obróbka zdjęć i filmików wszystkich psów w naszym hotelu zajmuje mi naprawdę ogrom czasu! Także zachęcam do zaglądania do albumu!;)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Dziekujemy za zrobienie albumu Pimusiowi

Bardzo proszę! :loveu:
Dopiero się uczę i albumiki zajmują mi mnóstwo czasu, ale są przydatne! Zawsze można wysłać linka osobie zainteresowanej adopcją psiaka! ;)

Posted

W sobotę była u nas zdrojka! Przywiozła dla naszego hoteliku mnóstwo prezentów!!! Posłanie-kanapa dla psów, smycze typu flexi, adresówki, szelki, szczotki do czesania, dużą podgumowaną miskę itd!

Anulku! Ogromne dzięki!!

No i filmowe "efekty" tej wizyty z udziałem Pimpka:

[video=youtube;mJd7TgVG_Co]http://www.youtube.com/watch?v=mJd7TgVG_Co[/video]

No i filmik "błyskawiczny", ale z Pimpkiem w roli głównej ;)

[video=youtube;xJlndiohvQA]http://www.youtube.com/watch?v=xJlndiohvQA[/video]

Pimpkowi kończy się szczepienie wściekliznowe! Trza robić, nie ma wyjścia!:roll:

Posted

W drugim filmiku w 10s :eviltong: Jaki Pimpek ma dobry kontakt z człowiekiem,jak domaga się o zainteresowanie swoją osobą..to nie ten pies,którego poznałam,mój kochany:loveu:

Posted

Czy ja dobrze widzę!? :crazyeye:
Od wczoraj żadnego wpisu, oprócz Beatki?!:crazyeye:

Gdzie są wszyscy wielbiciele Pimpka?!
Gdzie zachwyty jaki pies piękny i komunikatywny?!
Gdzie chęć pomocy w ogłaszaniu psa i robieniu allegro?!
Gdzie "marketing" wątku?!

Kochani! Proszę Was!:modla::modla::modla:

Nie zostawiajcie Pimpka, Beatki i mnie samotnych na polu walki o Dobry Dom dla Tego Szczególnego Psa!

Posted

Ojeju ja to codziennie zaglądam jak tylko widzę jakiś wpis, żadnego postu nie omijam ;) Tylko jakos pisać mi sie nie chce, sory obiecuję poprawę :evil_lol:
Bardzo bym chciała żeby w końcu o Pimpusia ktoś zadzwonił, jakiś super człowiek, on już dawno zasłużył na swój kąt..

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/215287-Promocja-45-ogłoszeń-za-8-zł...-Pomóżcie-Agrze-zmniejszyć-dług-)-do-09.10.11-do-22-00

Tu jest jakiś bazarek ogłoszeniowy :)Cena przystępna.:eviltong: Olu może zamówisz pakiecik dla Pimpusia,Ty trzymasz kasiorkę to od razu z Twojego konta byłby przelew a ja pozniej zaznaczyłabym w rozliczeniu :)? Może w końcu rozdzwonią się telefony :roll: A co do allegro to ciemna jestem :( Może znacie cioteczki kogoś kto mógłby zrobić? ;)

Posted

[quote name='olalolaa'] Tylko jakos pisać mi sie nie chce, sory obiecuję poprawę :evil_lol:

[quote name='dangos19']Ja też jestem co dzień.....lenistwo, obiecuję poprawę w podnoszeniu i w zachwytach.
Pimpuś jest kochany i zawsze jestem przy nim. Napewno Was nie zostawię

[quote name='Olena84']Ja rowniez sie Pimpulem zachwycam;)!!!

Dziewczynki kochane!
Nie zrozumcie mnie źle, proszę.... :modla:
Mnie też się nie chce, też jestem leniwa i czasami mam wszystkiego po tzw. kokardę! :mdleje:
Ale wiem, że wszystkie filmiki, ładne zdjęcia zwiększają szansę psa na adopcję! Dlatego czasami nawet ciemną nocą wgrywam te krótkie filmy na youtube, żeby po kilku dniach dopiero wstawić je na wątek. Żeby były, może ktoś się zakocha, może komuś Pimpek czy inny pies się spodoba....
Nigdy nie było moim celem trzymanie psa w nieskończoność w hotelu. A przecież to czysta kasa, prawda? Tylko, że na miejsce Pimpka czekają następne psy... i kolejne... i jeszcze jedne... Dlatego wykupowałam ogłoszenia dla Pimpka na bazarkach ogłoszeniowych. Stąd te zdjęcia, filmy i molestowanie Was o pomoc.... On musi znaleźć dom i to nie dlatego, że mi przeszkadza! Jak dla mnie to może u nas się hotelować w nieskończoność.
Ale to naprawdę Wartościowy Pies i dom stały należy mu się jak...? :hmmmm:
"PSU BUDA"! :evil_lol:

Posted

DIF wybaczamy Ci;), zartuje, wiemy i rozumiemy, ja mialam 39 watkow, nagle mam 53, co podniose znowu ktos napisze i tak z jednego watku czasem wyjsc nie moge, a i tak robie to wszystkio nielegalnie bo w pracy:(.

Posted

[quote name='Beatkaa']http://www.dogomania.pl/threads/215287-Promocja-45-ogłoszeń-za-8-zł...-Pomóżcie-Agrze-zmniejszyć-dług-)-do-09.10.11-do-22-00

Tu jest jakiś bazarek ogłoszeniowy :)Cena przystępna.:eviltong: Olu może zamówisz pakiecik dla Pimpusia,Ty trzymasz kasiorkę to od razu z Twojego konta byłby przelew a ja pozniej zaznaczyłabym w rozliczeniu :)? Może w końcu rozdzwonią się telefony :roll: A co do allegro to ciemna jestem :( Może znacie cioteczki kogoś kto mógłby zrobić? ;)

Ok zamówię mu pakiecik, do allegro nie znam niestety nikogo.. a nie ma gdzieś bazarku od razu z allegro?

Przelałam Dif 410zł. 390 hotelik i 20 za wściekliznę tak jak prosiła. Dif a do kiedy on ma to szczepienie?

Posted

Ja zagladam codziennie ale czasami nie wiem co pisac. Dziekujemy za filmiki i motywacje do szukania domku.

Pimpus jest cudowny i jak on chce sie bawic, moze on nie taki stary jak wszyscy mysla. :) :) :)

Posted

Ingrid44 napisał(a):

Pimpus jest cudowny i jak on chce sie bawic, moze on nie taki stary jak wszyscy mysla.

Pimpuś bez dwóch zdań jest starszym psiakiem!;)
Jak się rozbryka w zabawie to ma energię dwulatka, ale czasami jak rano wstaje, po nocy to zachowuje się jak-bardzo-stary-pies. Ledwo łazi po tych schodach na dół! Jakby miał 100 lat, ale w ciągu dnia jest naprawdę pełen energii!!

Posted

DIF napisał(a):
Pimpuś bez dwóch zdań jest starszym psiakiem!;)
Jak się rozbryka w zabawie to ma energię dwulatka, ale czasami jak rano wstaje, po nocy to zachowuje się jak-bardzo-stary-pies. Ledwo łazi po tych schodach na dół! Jakby miał 100 lat, ale w ciągu dnia jest naprawdę pełen energii!!

mój psiak też ma podobnie ;) tylko do tego dochodzą kłopoty z serduszkiem...:roll:więc za bardzo nie chcę by nakręcał się na jakąs zabawę bo jak jego znam to by się rozszalał że hej! ;)