maarit Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='koosiek']Tak samo było z Korą z Psiego Anioła... Piękna, wyjątkowa ONka merle, jeden z najpiękniejszych psów, jakie kiedykolwiek widziałam... A na starość wylądowała w schronie i odeszła za kratami :( W Azylu jest też Rudzik, chyba dziesięć lat pilnował firmy, stracił oko, a teraz wegetuje w schronisku :([/QUOTE] No Rudzik to podobna historia :( Quote
Ania i Kajber Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Sunie są bardzo potzrebujące, ale nie zapominajcie, proszę o tym osamotnionym owczarku- jak on sobie radzi? Pewnie w schronie nie ma zwyczaju sterylizowac i łączyć w boksach psy różnych płci i pewnie owczarki ( teraz juz jeden) zostały rozdzielone z suniami? Jakby było fajnie, gdyby mogły dożyć życia znów razem. Tanio jest w Szczecinku u mariamc, tam za jednego psa jest 200 zł, a gdyby mogły byc razem w kojcu, to pewnie taniej... Quote
ocelot Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 To można do niej napisać? U nas się sterylizuje/kastruje, ale nie chcą psów łączyć w boksach, nie wiadomo czemu Quote
Ania i Kajber Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Szkoda, gdyby te biedaki poszły razem do jednego kojca, to pewnei wszystkie by jeszcze żyły..... Myślę, że można napisąc pytanie- nie znam namairów, tylko nick :" mariamc", ale podobno czyta i odpisuje na pw. Quote
mariamc Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Czytam , nie mogę dziś odpisywać na PW, jak na złość wszyscy mają zajęte skrzynki. Mam jeden , duży kenel wolny, ok 70m2. Tylko jeszcze nie zadaszony ,ale są drzewa. Budy ocieplane . I od razu nie wtym temacie , za to ważnym dla mojego schroniska. Proszę o głosy na Krakvecie , zaczynamy przegrywać. Pomocy!!!!! Quote
ocelot Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 [quote name='mariamc']Czytam , nie mogę dziś odpisywać na PW, jak na złość wszyscy mają zajęte skrzynki. Mam jeden , duży kenel wolny, ok 70m2. Tylko jeszcze nie zadaszony ,ale są drzewa. Budy ocieplane . I od razu nie wtym temacie , za to ważnym dla mojego schroniska. Proszę o głosy na Krakvecie , zaczynamy przegrywać. Pomocy!!!!![/QUOTE] A jaki byłby koszt tych trzech psiaków? Quote
mariamc Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 500 zeta ale osobno leczenie w razie potrzeby. Oczywiście z gotowanym żarciem. Quote
maarit Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Cioteczki i co Wy na to? Nie mogę zbyt wiele pomóc bo mam już sporo zobowiązań:shake: ale niewątpliwie coś trzeba zrobić Quote
Ania i Kajber Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 [quote name='mariamc']500 zeta ale osobno leczenie w razie potrzeby. Oczywiście z gotowanym żarciem.[/QUOTE] 500 zł już z wyżywieniem, za trzy psy to nie jest dużo... Quote
maarit Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 [quote name='Ania i Kajber']500 zł już z wyżywieniem, za trzy psy to nie jest dużo...[/QUOTE] Pewnie że na 3 to niedużo... tylko jak zebrać te pieniądze...:roll: Quote
mari23 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='Gonia13']Ja tylko jednorazowo się mogę wstępnie zdeklarować[/QUOTE] to tak, jak ja.... i banerek wrzuciłam... Quote
ocelot Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 W schronisku panuje jakieś zakaźne choróbsko, jeszcze nie wiadomo jakie. Padają dorosłe, starsze psy. Trzymajcie kciuki, żeby jak najwięcej przeżyło. Quote
maarit Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='ocelot']W schronisku panuje jakieś zakaźne choróbsko, jeszcze nie wiadomo jakie. Padają dorosłe, starsze psy. Trzymajcie kciuki, żeby jak najwięcej przeżyło.[/QUOTE] :( Koleżanka mówiła że w ich miejscowości też. Quote
dineh Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='koosiek']Biedne psy, cały czas pod górkę :([/QUOTE] tu też bardzo bardzo cicho ocelot jak sie miewają ? zdrowe mimo choroby panującej w schronie?? Quote
ocelot Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Tak z nimi chyba ok wszystko. Pies do mnie podbiegł, sunie nie, ale one z reguły nie podchodzą. Sytuacja zaczyna być opanowana. Mamy pierwszą deklarację stałą:) 45 zł.:):):) zbieramy dalej? Quote
dineh Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 nie wiem jak Wy ciotki ale ja myślę że watek jest po to żeby im jakoś pomóc ... warto wiec chyba spróbować ?? ale ja nie decyduje jestem tu gościnnie ;) Quote
maarit Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='dineh']nie wiem jak Wy ciotki ale ja myślę że watek jest po to żeby im jakoś pomóc ... warto wiec chyba spróbować ?? ale ja nie decyduje jestem tu gościnnie ;)[/QUOTE] Podpisuję się pod tym. Spróbować trzeba... Szkoda że tak mało osób zaglądnęło. Już wiem na kogo mogę liczyć a na kogo niestety nie :( Quote
dineh Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Gonia13 postaraj sie może jeszcze porozsyłać ?? ja niestety sesja później mam dwa szczylki na dt ale jak znajde czas (najwcześniej w weekend) też się postaram Quote
Recommended Posts