Jump to content
Dogomania

Stare, niepotrzebne - a jednak:):):)3 ma domy:)Tylko jeden za TM:(

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marinka']BO wątek trzeba rozpropagować... pieniążki leżą na koncie, a psiaki siedzą w schronie!!!![/QUOTE]

pieniążki wciąż wpływają:

20,- bazarek - od magiraf
30,- dekl. stała od Marii Sz.

Posted

[quote name='Marinka']Czyli mamy łącznie 1 194,75[/QUOTE]

wypisze aktualny stan dekl. stalych;

moca35 - 45 zl.
Ladymonia0610 - 10 zl.
basiaaap - 150 zł.
Majla Sz . FB - 25 zł.
Ewa L. FB - 10 zł.

razem: 240 zł.

Posted

przecież te 260zł można uzbierać na bazarkach... my płacimy za jedną ONkę 450zł, a tutaj za 3 psy 500zł... my zbieramy kasę poprzez bazarki i jednorazówki (jesteśmy zabezpieczeni do maja włącznie za hotelik), dacie radę!!!

Posted

Bardzo przepraszam za offa ale sami zobaczcie :
Maleństwo z odmrożonym brzuszkiem porzucone w szczerym polu :

[url]http://www.dogomania.pl/threads/203572-2-miesi%C4%99czne-male%C5%84stwo-porzucone-w-polu-odmro%C5%BCony-brzuszek-szukamy-DT-DS-!?p\=16437620#post16437620[/url]

Posted

Dopiero tu trafiłem mam nadzieje ze decydentow z firmy LOGISTSTIC ktos potraktuje tak jak oni tych swoich psich pracownikow:mad:.Marze zeby to były ich własne dzieci.Skoro jest gdzie zabrac pieski i kasa na ich utrzymanie to mysle ze szybko beda na miejscu.Powodzenia psiaczki.

Posted

[quote name='ocelot']Nikt nie może w schronisku wiedzieć, że one jadą do hotelu, bo nie wyjdą z tego schroniska.[/QUOTE]mari23 przeczytaj prosze jakby co to czekam na tel.

Posted

Też zajrzalam, pewna, że psiaki już w hoteliku; rozumiem dlaczego nie, ale i tak przykro:-(

Czyli jesli nie uzbiera się 500 zł stałych deklaracji, psy zostaną w schronisku?

Posted

[quote name='basiaaap']Też zajrzalam, pewna, że psiaki już w hoteliku; rozumiem dlaczego nie, ale i tak przykro:-(

Czyli jesli nie uzbiera się 500 zł stałych deklaracji, psy zostaną w schronisku?[/QUOTE]

Też chciałabym to wiedzieć...

Posted

[quote name='basiaaap']Też zajrzalam, pewna, że psiaki już w hoteliku; rozumiem dlaczego nie, ale i tak przykro:-(

Czyli jesli nie uzbiera się 500 zł stałych deklaracji, psy zostaną w schronisku?[/QUOTE]

ocelot pisala o 3/4 dekl. stalych zeby psiaki wyciagnac
miejsce u mariamc jest zarezerwowane

Posted

[quote name='beataczl']ocelot pisala o 3/4 dekl. stalych zeby psiaki wyciagnac
miejsce u mariamc jest zarezerwowane[/QUOTE]

Czyli brakuje nam przynajmniej 135 złotych deklaracji stałych?

Posted

Może jednak nie czekać na komplet deklaracji - to i tak tylko deklaracje, część się potem wykruszy, zawsze trzeba sie liczyć z sytuacją, że będzie trzeba łatać na bieżąco. Tak samo mam z Gotykiem.

Miejsce u mariamc na wagę złota.
Ale rozumiem, że deklaracja zabrania psów daje im na razie bezpieczny status w schronisku?
A ta sunia bez łapki pojechała już do Holandii?

Posted

[quote name='Ania i Kajber']Może jednak nie czekać na komplet deklaracji - to i tak tylko deklaracje, część się potem wykruszy, zawsze trzeba sie liczyć z sytuacją, że będzie trzeba łatać na bieżąco. Tak samo mam z Gotykiem.

Miejsce u mariamc na wagę złota.
Ale rozumiem, że deklaracja zabrania psów daje im na razie bezpieczny status w schronisku?
A ta sunia bez łapki pojechała już do Holandii?[/QUOTE]

ocelot jest poza Tomaszowem do 19.3
nie wiem, czy ktos poza Nia odpowie na te pytania

Posted

[quote name='beataczl']ocelot jest poza Tomaszowem do 19.3
nie wiem, czy ktos poza Nia odpowie na te pytania[/QUOTE]:roll:szkoooooda ze trzeba tyle czekac dla psiaczkow pewnie kazdy dzien to wiecznosc:shake:.Oby jak najszybciej choc na hotelik trafiły.

Posted

[quote name='basiaaap']No cóż, poczekam w takim razie do 19.
Trochę szkoda, że pieniądze leżą niewykorzystane.[/QUOTE]

No szkoda, ja tymczasem wpłaciłam swoje 45 deklaracji stałej za marzec, mam nadzieję, ze szybko sie coś ruszy

Posted

[quote name='Gonia13']Ocelot podała swój nr tel w podpisie.[/QUOTE]

no to sie skontaktowalam

ocelot prosila o przekazanie takich info:
Jest szansa,ze od 1.04 Towarzystwo przejmie schronisko. Wtedy psy beda bezpieczne. Zgromadzone pieniazki przydalyby sie na budy dla nich.
Jezeli dalej schronisko bedzie prowadzil kierownik to zabieramy psy do hotelu.
Pytanie do darczyncow -czy zgadzaja sie ewentualnie na przekazanie pieniazkow na ten cel.
W dziale - akcje na rzecz schronisk - GrubbaRybba zalozyla watek z prosba o pomoc .
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/203756-APEL-O-POMOC!-W-tomaszowskim-schronie-może-zabraknąć-karmy[/URL]!

Posted

[quote name='beataczl']no to sie skontaktowalam

ocelot prosila o przekazanie takich info:
Jest szansa,ze od 1.04 Towarzystwo przejmie schronisko....
.
[/URL]![/QUOTE]

Gdyby tak się stało, to moze byłaby szansa na miejsce i pomoc tej On-ce spsd Tomaszowa Maz.?:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/203740-Pi[/URL]ꫮa-ONka-skazana-na-okrutn?-?mier歮POMOCY-!!!!!!