Ladymonia0610 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Co z transportem dla psów? Pieniądze sa! Quote
Marinka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='Gonia13']Mało jest stałych :roll:[/QUOTE] BO wątek trzeba rozpropagować... pieniążki leżą na koncie, a psiaki siedzą w schronie!!!! Quote
mari23 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Marinka']BO wątek trzeba rozpropagować... pieniążki leżą na koncie, a psiaki siedzą w schronie!!!![/QUOTE] pieniążki wciąż wpływają: 20,- bazarek - od magiraf 30,- dekl. stała od Marii Sz. Quote
Marinka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='mari23']pieniążki wciąż wpływają: 20,- bazarek - od magiraf 30,- dekl. stała od Marii Sz.[/QUOTE] Czyli mamy łącznie 1 194,75 Quote
beataczl Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='Marinka']Czyli mamy łącznie 1 194,75[/QUOTE] wypisze aktualny stan dekl. stalych; moca35 - 45 zl. Ladymonia0610 - 10 zl. basiaaap - 150 zł. Majla Sz . FB - 25 zł. Ewa L. FB - 10 zł. razem: 240 zł. Quote
faith35 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 przecież te 260zł można uzbierać na bazarkach... my płacimy za jedną ONkę 450zł, a tutaj za 3 psy 500zł... my zbieramy kasę poprzez bazarki i jednorazówki (jesteśmy zabezpieczeni do maja włącznie za hotelik), dacie radę!!! Quote
Tymonka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Bardzo przepraszam za offa ale sami zobaczcie : Maleństwo z odmrożonym brzuszkiem porzucone w szczerym polu : [url]http://www.dogomania.pl/threads/203572-2-miesi%C4%99czne-male%C5%84stwo-porzucone-w-polu-odmro%C5%BCony-brzuszek-szukamy-DT-DS-!?p\=16437620#post16437620[/url] Quote
PACZEK Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Dopiero tu trafiłem mam nadzieje ze decydentow z firmy LOGISTSTIC ktos potraktuje tak jak oni tych swoich psich pracownikow:mad:.Marze zeby to były ich własne dzieci.Skoro jest gdzie zabrac pieski i kasa na ich utrzymanie to mysle ze szybko beda na miejscu.Powodzenia psiaczki. Quote
PACZEK Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='ocelot']Nikt nie może w schronisku wiedzieć, że one jadą do hotelu, bo nie wyjdą z tego schroniska.[/QUOTE]mari23 przeczytaj prosze jakby co to czekam na tel. Quote
maarit Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Dawno tutaj nie zaglądałam- do góry sunieczki... Quote
basiaaap Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Też zajrzalam, pewna, że psiaki już w hoteliku; rozumiem dlaczego nie, ale i tak przykro:-( Czyli jesli nie uzbiera się 500 zł stałych deklaracji, psy zostaną w schronisku? Quote
Marinka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='basiaaap']Też zajrzalam, pewna, że psiaki już w hoteliku; rozumiem dlaczego nie, ale i tak przykro:-( Czyli jesli nie uzbiera się 500 zł stałych deklaracji, psy zostaną w schronisku?[/QUOTE] Też chciałabym to wiedzieć... Quote
beataczl Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='basiaaap']Też zajrzalam, pewna, że psiaki już w hoteliku; rozumiem dlaczego nie, ale i tak przykro:-( Czyli jesli nie uzbiera się 500 zł stałych deklaracji, psy zostaną w schronisku?[/QUOTE] ocelot pisala o 3/4 dekl. stalych zeby psiaki wyciagnac miejsce u mariamc jest zarezerwowane Quote
Marinka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='beataczl']ocelot pisala o 3/4 dekl. stalych zeby psiaki wyciagnac miejsce u mariamc jest zarezerwowane[/QUOTE] Czyli brakuje nam przynajmniej 135 złotych deklaracji stałych? Quote
Ania i Kajber Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Może jednak nie czekać na komplet deklaracji - to i tak tylko deklaracje, część się potem wykruszy, zawsze trzeba sie liczyć z sytuacją, że będzie trzeba łatać na bieżąco. Tak samo mam z Gotykiem. Miejsce u mariamc na wagę złota. Ale rozumiem, że deklaracja zabrania psów daje im na razie bezpieczny status w schronisku? A ta sunia bez łapki pojechała już do Holandii? Quote
beataczl Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Marinka']Czyli brakuje nam przynajmniej 135 złotych deklaracji stałych?[/QUOTE] jakby liczyc to tak wyjdzie ... Quote
beataczl Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Ania i Kajber']Może jednak nie czekać na komplet deklaracji - to i tak tylko deklaracje, część się potem wykruszy, zawsze trzeba sie liczyć z sytuacją, że będzie trzeba łatać na bieżąco. Tak samo mam z Gotykiem. Miejsce u mariamc na wagę złota. Ale rozumiem, że deklaracja zabrania psów daje im na razie bezpieczny status w schronisku? A ta sunia bez łapki pojechała już do Holandii?[/QUOTE] ocelot jest poza Tomaszowem do 19.3 nie wiem, czy ktos poza Nia odpowie na te pytania Quote
PACZEK Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='beataczl']ocelot jest poza Tomaszowem do 19.3 nie wiem, czy ktos poza Nia odpowie na te pytania[/QUOTE]:roll:szkoooooda ze trzeba tyle czekac dla psiaczkow pewnie kazdy dzien to wiecznosc:shake:.Oby jak najszybciej choc na hotelik trafiły. Quote
basiaaap Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 No cóż, poczekam w takim razie do 19. Trochę szkoda, że pieniądze leżą niewykorzystane. Quote
moca35 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='basiaaap']No cóż, poczekam w takim razie do 19. Trochę szkoda, że pieniądze leżą niewykorzystane.[/QUOTE] No szkoda, ja tymczasem wpłaciłam swoje 45 deklaracji stałej za marzec, mam nadzieję, ze szybko sie coś ruszy Quote
beataczl Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Gonia13']Ocelot podała swój nr tel w podpisie.[/QUOTE] no to sie skontaktowalam ocelot prosila o przekazanie takich info: Jest szansa,ze od 1.04 Towarzystwo przejmie schronisko. Wtedy psy beda bezpieczne. Zgromadzone pieniazki przydalyby sie na budy dla nich. Jezeli dalej schronisko bedzie prowadzil kierownik to zabieramy psy do hotelu. Pytanie do darczyncow -czy zgadzaja sie ewentualnie na przekazanie pieniazkow na ten cel. W dziale - akcje na rzecz schronisk - GrubbaRybba zalozyla watek z prosba o pomoc . [URL]http://www.dogomania.pl/threads/203756-APEL-O-POMOC!-W-tomaszowskim-schronie-może-zabraknąć-karmy[/URL]! Quote
Ania i Kajber Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='beataczl']no to sie skontaktowalam ocelot prosila o przekazanie takich info: Jest szansa,ze od 1.04 Towarzystwo przejmie schronisko.... . [/URL]![/QUOTE] Gdyby tak się stało, to moze byłaby szansa na miejsce i pomoc tej On-ce spsd Tomaszowa Maz.?: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/203740-Pi[/URL]ꫮa-ONka-skazana-na-okrutn?-?mier歮POMOCY-!!!!!! Quote
Recommended Posts