togaa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Trzeba niestety odebrac Xaviera od tej starszej Pani która go tymczasowała... Liczylismy że przez te3 m-ce cos innego sie znajdzie, a tu nic.... Tyle ogloszeń poszło i ani jednego telefonu.............Taki fajny ,kochany,całusny pies... Quote
Lenurek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Jak Irenka sobie teraz poradzi:shake: ??? Dom pełen bidul:-( Quote
togaa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Dzieki Ci Kama za dobre serce i chęć pomocy...Sciskam kciuki za Twoje plany... Quote
Kama83 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 oj chcialabym pomoc, ale wyjasnilam sytuacje :( nie moge ryzykowac, wczorajszy wieczor mojego psa spedzony u babci, ktora mimo, iz byla poinformowana, jak ma postepowac, potrafila mowic do psa "zaraz wroci, zostawila cie, ale wroci" i pies wyje znowu.... a juz bylo tak pieknie i spokoj, wystarczyly 2h u doroslej osoby, poinstruowanej... do tego dostala cieczki, a nie moge jej sterylizowac, ech... ale togaa, jakby juz naprawde nie bylo zadnej opcji dla Xaviera, to jesli mialybyscie jak zaryzykowac przewiezienie go na zapoznanie, to daj znac, probowac mozna, kurcze, tyle bid i u nas w schronach i w calym kraju, plakac sie chce Quote
togaa Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 O Matko Kama! Suka z cieczką to 3 tygodnie z głowy.!!! Każdy, nawet kastrowany pies dostaje amoku... Ale dzieki i trzymaj się !!! Quote
feliksik Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 zapisuję wątek Basiu - oryginalne imię i fajniutki piesek Quote
Kama83 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 ja sobie z suka rade dam, niech sie tam Xavi dobrze trzyma... Quote
togaa Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Dzieki feliksiku ze jestes...Takim bidom znalazłas domy, a Xawier zero, nic, niewidzialny.... Moze gdyby miał wydłubane oko czy odrąbaną głowę, byłoby łatwiej... Quote
togaa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Majatek idzie na telefony..Szukamy gdzie sie da DT dla Xaviera. Quote
feliksik Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='togaa']Dzieki feliksiku ze jestes...Takim bidom znalazłas domy, a Xawier zero, nic, niewidzialny.... Moze gdyby miał wydłubane oko czy odrąbaną głowę, byłoby łatwiej... togaa ale po bandzie poszłaś z tą głową:evil_lol: ale faktycznie masz rację, gdzie tragedia tam pełno ludzi i coś się dzieje, chociaż Cyganek nie znalazł domu mimo takiej historii, że ryczałam pół dnia http://www.dogomania.pl/threads/130415-Bo-wpadł-pod-samochód-bo-miał-noge-złamaną-własciciel-usiłował-zatłuc-psa-na-śmierć Quote
togaa Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Zajrzałam do Rzeszowskiego Cyganka. Teraz ciezko z czasem ,ale poczytam. Quote
feliksik Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 togaa napisał(a):Zajrzałam do Rzeszowskiego Cyganka. Teraz ciezko z czasem ,ale poczytam. dzięki. ja nie mam już pomysłu jak mu pomóc - schronisko nie wydaje na DT Quote
togaa Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Jest maleńka szansa na płatny tymczas, ale na krótko.....Biedny Xavier... Quote
togaa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Xavier dzisiaj jedzie w nowe miejsce, do innego miasta. Taki kochany pies ,a nie mamy go tu na miejscu gdzie wcisnać..!:-( Żal mi go strasznie, bo u Starszej Pani miał dobrze przez te 3 m-ce i bardzo sie przywiazał, no ale cóż... Quote
zenobiusz flores Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Tułaczy los .....ale lepsze to niż schronisko . Quote
togaa Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Nie podziwiaj...Mamy kaca moralnego że tak wspaniałemu psiakowi nie znalazłysmy przez 3 m-ce domu. Ponoć całą drogę rozdawał całuski i był ' do zjedzenia"... Pewnie nic nie rozumie czemu dzisiaj jest z obcymi ludzmi...Strasznie mi go żal... Quote
Poker Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Biedny chłopak , musi w końcu znaleźć dom. Ma ogłoszenia? Może mu wykupić pakiet ogłoszeń? Ale Javena ma szczęśliwą rękę do ogłoszeń. Współczuję Wam.Pomoc psom jest bardzo stresująca. Quote
Lenurek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Xawierku jestem u Ciebie:loveu: Jak w nowym otoczeniu...? Quote
Recommended Posts