Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja to zrozumiałam, że on ich nie widział, że zniknęły...

byłyśmy w Jabłonnie - dzięki Kiwiątko za towarzystwo :)
niestety nigdzie małych nie było widać, a przeszłyśmy całą Jabłonnę wzdłuż i wszerz...
spytałysmy Panie w sklepach, czy widziały może gdzieś biegające po wsi luzem szczeniaczki, bo szukamy, pytałysmy bawiące się na placu zabaw dzieci, pytąłysmy ludzi - nikt takich nie widział...

więc wróciłysmy z niczym...
a jutro i w sobotę ma znów padać dość obficie deszcz, eh...

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właścicielowi tej suki - za to że jej nie wysterylizował, że trzyma ją na łańcuchu pewnie, że wypuścił szczyle samopas...
chłopakowi - za to że nas nie powiadomi o tym,że jeszcze 3 są w niebezpieczeństwie

Posted

jestem tak wściekła, ze aż mi sie ręce trzęsą!:angryy::angryy:
co za kretyn! co za kurna kretyn!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

właśnie z nim rozmawiałam, powiedział, że adresu ani nazwiska mi nie poda, że on tych ludzi zna i nie chce być w to wmieszany a na pewno sie wyda, że info jest od niego. na nic moje obietnice, że wszystko będzie dyskretnie. burak po prostu sra w gacie za przeproszeniem!:angryy::angryy::angryy:
nawet mi debil nie chciał powiedzieć czy to jest w samej jabłonnej czy gdzieś obok! powiedział, że nie chce, żebym sie w to angażowała i nic mi nie powie!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
no kretyn jeden! powiedziałam mu, że jest zwykłym tchórzem.

Posted

to tych hienek też nam nie pomoże złapać? nie powie gdzie ich szukać?
przecież skazuje je na śmierć tym sposobem...

a w ogóle te hienki jeszcze żyją??

Posted

Akrum napisał(a):
to tych hienek też nam nie pomoże złapać? nie powie gdzie ich szukać?
przecież skazuje je na śmierć tym sposobem...

a w ogóle te hienki jeszcze żyją??

nie mam pojęcia, czy są tam. mówił, że ich nie widział ale to nic nie znaczy.
wiem jedno: ten dupek w niczym nie pomoże!:angryy::angryy::angryy:

Posted

ja pierdziu....
tak to sobie możemy szukać wiatru w polu...

no cholera jasna... czy on nie rozumie, że przez takie postępowanie przykłada rękę do śmierci tych psiulków??

Posted

Debil do potęgi entej. Brak słów - chory i głupi człowiek. No kurde no, co za problem powiedzieć nazwę chociaż durnej ulicy??!!
Jasny gwint, sam je skazał w tym momencie na śmierć i chyba niewiele możemy zrobić... Taki porządny kopniak by mu się przydał, kretyn jeden;/;/;/

Posted

może uda się jednak wycisnąć coś dzisiaj agaga21 z tego durnego faceta...
miejmy nadzieję, bo ja po nocach spać nie mogę przez te biedne hienki.. .:(

Posted

Akrum napisał(a):
może uda się jednak wycisnąć coś dzisiaj agaga21 z tego durnego faceta...
miejmy nadzieję, bo ja po nocach spać nie mogę przez te biedne hienki.. .:(

nic z tego. w ogóle ze mną nie gada, trzyma się z daleka...chyba go zabolało, że jest tchórzem. dziś byłam dosłownie chwile w pracy. spróbuję jutro poruszyć ten temat ale czarno to widze, bo się burak zaparł i tyle:angryy:

Posted

agaga21 - te hienki to są od sąsiada tego chłopaka, tak?
bo tak sobie myślę, że mogłabyś u kadrowej sprawdzić, gdzie dokładnie mieszka ten chłopak i wtedy już byśmy chociaż wiedziały gdzie szukać. chociaż w jakim kierunku zmierzać, bo szukanie po całej wiosce niestety nie przyniesie rezultatów.

Posted

Akrum napisał(a):
agaga21 - te hienki to są od sąsiada tego chłopaka, tak?
bo tak sobie myślę, że mogłabyś u kadrowej sprawdzić, gdzie dokładnie mieszka ten chłopak i wtedy już byśmy chociaż wiedziały gdzie szukać. chociaż w jakim kierunku zmierzać, bo szukanie po całej wiosce niestety nie przyniesie rezultatów.

sąsiad-w sensie ktoś z tej samej wsi.
mąż mi mówił, że facet gdzieś ponoć pod lasem mieszka ale tam pewnie wszędzie las, gdzieś w strone kościoła(?). jestem w pracy, zaraz ten gostek przyjedzie, spróbuje jeszcze raz zapytać.

Posted

kościół jest bardziej w centrum wsi.
a las - faktycznie, z każdej strony otacza wieś :)

wpłyń na niego jakoś, proszę.
no co mu cholera szkodzi. przecież nie powiemy nikomu, że to od niego wiemy, no...:angryy:
babol stary z niego, kuźwa no...

Posted

no to już wszystko wiem, choć nie wiem czy to prawda.
chłopak był w weekend u tego sąsiada i powiedział mu, że weźmie chętnie reszte tych szczeniaków. sąsiad mu powiedział, że wszystkie mają już domy, ktoś je pozabierał.
ponoć rozmawiał nawet o sterylce suni, gość ma sie zastanowić...

chłopak nie chciał we wsi podpaść, wyobraził sobie, że jakaś wielka fundacja przyjedzie, że sie zrobi afera jak w UWADZE. jezu, dla mnie to niewyobrażalne. on sie bał że wyjdzie na "konfidenta" i mu jeszcze bardziej na wsi życie sie spapra...
brak słów ale chociaż przyznał, że żałuje, że mi wczesniej o wszystkich szczylkach nie powiedział.
mam nadzieje, że uda sie choć tą sterylke załatwić...oczywiście w razie czego dorzuce pare złotych.

Posted

ostatnio ponoć też psiaki były w nowych domach, a potem się okazało że latają luzem.
wcale się nie zdziwię, jak hienki już nie zyją, bo dostały łopatą, albo jeszcze coś gorszego je spotkało.

Afera jak w UWADZE?
Matko, co za debil za przeproszeniem.
Jakoś wtedy jak Amelkę i Iskę nam oddawał to reporterów nie było przy tym.

Jakoś trudno mi w to wszystko uwierzyć.
Przez 4 miesiące domku dla hienek znaleźć sąsiad nie mógł, a teraz nagle się znalazły takie domki? i to od razu dla trzech szczeniaków??
tia, jasne.

Posted

:-(nie wiem co o tym mysleć. Jakby nie było, to szkoda. Bo albo na łańcuchu albo w piachu. Trzeba koniecznie wpłynąć, aby dał nam na sterylkę sukę.

• 5 weeks later...
Posted

Dzisiaj mijają dokładnie 2 miesiace odkąd Izolda vel Gryzolda zamieszkała w swoim domu. Wczoraj dostałam od Pani Iski maila z informację, iz "mała" Iska wazy tylko 16 kg.:-o
Gryzolda uwielbia przebywać w ogrodzie, co jakis czas kontroluje co sie dzieje w domu. Lubi jazdę samochodem i uwielbia jeść. Jest kochanym , rozbrykanym i bardzo dziecinnym szczeniakiem.:evil_lol:
Trafiła do bardzo dobrego domu, gdzie jest kochana i rozpieszczana.