Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet nie napiszesz relacji z przekazania Buki, miały być zdjęcia...

W każdym razie Buka dzisiaj pojechała, mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Kciuków nie puszczamy ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nawet nie napiszesz relacji z przekazania Buki, miały być zdjęcia...

W każdym razie Buka dzisiaj pojechała, mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Kciuków nie puszczamy ;)

Kochana ja nie piszę bo to Ty rządzisz, myślałam, ze nie chcesz zapeszać to się nie wychylałam:) Fotki są oczywiście:) Buka jak zawsze uśmiechnięta:) Tylko teraz prośba do Beki o przesłanie książeczki do nowych opiekunów Suni.

Buka już na koniec nie miała ochoty na pozowanie tylko na jak najszybsze wyjście z swoim Panem, który aż trząsł się z podniecenia faktem, że ma swojego wymarzonego psiaka. Zaopatrzyli się u mnie w szelki i smycz na dziewczynki i obiecali, ze będą dla nie wyrozumiali.

Posted

Rozliczenie Buki:
pobyt w hotelu: 170 zł
wpłaty: 20+100+120
Czyli saldo jest - 50 zł.

Oby wszystko w nowym domu się ułożyło, na razie mam wieści, ze w nocy wszyscy się przechadzali- Buka, synek, potem wszyscy na siebie wpadali i był krzyk radości. ;)
Zapowiada się dobrze ;)

Posted

beka napisał(a):
To daj adres i najlepiej tel bo musze się wytłumaczyc czemu ta księżeczka wyglada jak wyglada

Pan mnie dopytuje o ksiązeczkę mailem więc poprosiłam o podanie adresu, jak dostanę to Ci prześlę. Zrobi sie nową, byle wiadomo było, że ma szczepienia.

Posted

mysza 1 :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:
wielkie dzieki za uratowanie zycia Buczce!!!!!!!!!!!!

Posted

golf napisał(a):
mysza 1 :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:
wielkie dzieki za uratowanie zycia Buczce!!!!!!!!!!!!

nie wygłupiaj się ;)

• 3 months later...