Madzik93 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Cambel napisał(a):A nieprawda, bo ja Was odwiedzam, tylko nic nie piszę :lol: Fajna ta obroża z biedronki, na moją nie widziałam rozmiaru niestety... Kupiłam tam tylko taką piłkę piszczałkę basseballową jakby :evil_lol: I Wasz nowy frog też super :loveu: Nie rośnie, to super ;) ale czy dalej jest taki sam ? Tak dalej jest taki sam. Cieszymy sie ze ktos nas chociaz odwiedza :) Dla tych którzy nie wiedzieli to nasze nowe szelki z FROGZA Quote
Cambel&Megi Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Madzik napisał(a): szelki z FROGZA Chyba z Froga :eviltong: ;) W każdym razie bardzo ładne, kurcze mnie się strasznie te frogi podobają, chyba się na szelki skuszę, tylko nie wiem po co :roll: Quote
basia bonnie Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 świetne to jest!!!!!! ja też chce :P Quote
Kincia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Super szeleczki :multi::loveu: Dawaj fotki z wystawy :D:D:loveu::loveu: Byla III grupa ? Quote
Madzik93 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Super szeleczki :multi::loveu: Dawaj fotki z wystawy :D:D:loveu::loveu: Byla III grupa ? Nie mam zdjęc:-( Quote
Asiaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Cieszę się, że szelki pasują. A miałam poważne wątpliwości... A może dasz fotkę miniaturki smyczki Flexi? Super pamiątka!!!:lol: I bardzo się cieszę, że dotarłaś na wystawę, pomogłaś mi przy psiakach i ... po prostu byłaś z nami. Dziękuję.:lol: Pzdr/ Quote
Samturia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Magda, jak to nie masz fotek?! co to ma znaczyć? :( Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 No to ja wstawię kilka fotek Magdy z Chorzowa... Pzdr. Quote
Madzik93 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Oooo ja z moją kochaną Żelusią :loveu: Quote
Madzik93 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Łapka Pyszczek I wieeeelka smycz flexi z wystawy :D Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Uważam, że firma Flexi wpadła na wspaniały pomysł wykonania miniaturek smyczek, prawda? Mnie taki gadżet bardzo się podoba.:lol: pzdr. Quote
Madzik93 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Asiaczek napisał(a):Uważam, że firma Flexi wpadła na wspaniały pomysł wykonania miniaturek smyczek, prawda? Mnie taki gadżet bardzo się podoba.:lol: pzdr. Po co taka duza flexi, skoro mozna miec małą i bardzo poręczną? :cool3: Zaraz jedziemy na przeswietlenie. Juz sie boje:roll: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Nic się nie bój. My tutaj moooocno trzymamy kciuki za Lorki. Musi być dobrze! Pzdr. Quote
basia bonnie Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Madziu, piękne fotki masz z Żelusią (tak?) :loveu: Trzymamy kciuki ! Będzie dobrze! Quote
Samturia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Madzia! bd good! 3m się! super ta flexi ;) Quote
Madzik93 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 ß@$!@ napisał(a):Madziu, piękne fotki masz z Żelusią (tak?) :loveu: Trzymamy kciuki ! Będzie dobrze! Tak, z Żelką :) No wiec mam 2 wiadomości- dobrą i troszke gorszą Dobra jest taka ze nie ma przerzutów na płuca:multi::multi::multi:. Gorsza taka ze jest powiekszone serce i trzeba jeszcze zrobic EKG. No wiec cieszmy sie :laola: :laola: :cunao: :drinking: :cunao: :drinking: :cunao: :drinking: :cunao: :drinking: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Przy powiększonym serduszku lekarz na pewno przepisze dobre leki. No i oczywiście odpowiedni sposób organizacji spacerków. Ale generalnie, informacja jest dobra.:lol: pzdr. Quote
Madzik93 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Odwiedzają nas 3 osoby na krzyż. Jestem załamana :placz::placz::placz: Quote
Matusz Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 cieszę się, że nie ma przerzutów ! i 3mam kciuki za zdrowie! Quote
Loona Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ja też tu zaglądam, ale rzadko piszę ;) Super, że nie ma przerzutów :multi: A jak ze spacerkami? Normalne czy jednak powinna się ograniczać? Quote
basia bonnie Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Uff Madzia dobrze, że nie ma przerzutów :) A jak ogólnie Lorcia się czuje? Jak Ty? Quote
Madzik93 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='matusz5']cieszę się, że nie ma przerzutów ! i 3mam kciuki za zdrowie! Ja tez sie ciesze [quote name='Loona']Ja też tu zaglądam, ale rzadko piszę ;) Super, że nie ma przerzutów :multi: A jak ze spacerkami? Normalne czy jednak powinna się ograniczać? Wet nic nie mowil o spacerkach wiec chyba mogą byc tak jak zwykle [quote name='ß@$!@']Uff Madzia dobrze, że nie ma przerzutów :) A jak ogólnie Lorcia się czuje? Jak Ty? Ja? Własnie skręciłam sobie kolano :placz: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 A coś Ty robiła, że kolano skręcone, co? pzdr. Quote
Madzik93 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Asiaczek napisał(a):A coś Ty robiła, że kolano skręcone, co? pzdr. A bo Lori cos jadła na dworze i ja tupnełam o ziemie zeby ją przestrzaszyc i sie noga zepsuła:placz:. Połozyłam sie na trawie a bol byl nie do wytrzymania. Nikogo nie bylo w poblizu. Jakos doszłam po schodach na te 3 pietro no a teraz mnie boli :-( Quote
Recommended Posts