Jump to content
Dogomania

CZARNA SAMBA - jamnikowata, gorąca dziewczyna, w rytmie samby dotarła DO DOMU :)

Recommended Posts

• Replies 398
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dobrze znowu zobaczyć Sambę, szczęśliwą Sambę :loveu:
Rena bardzo się cieszę, że Samba trafiła do Was. Przyjemnie wiedzieć, że wszyscy są zadowoleni :lol:

To już pół roku..... Jak ten czas piorunem leci.

Posted

No dobrze już dobrze, dziewczyny nie musicie się tłumaczyć. Ja pociągnę ten wątek a wy sobie obserwujcie. Ja też podglądam wasze wątki i nie komentuję bo nie chcę się wcinać. Ale szczęśliwe zakończenia ......... uwielbiam.

Posted

[quote name='rena60']No dobrze już dobrze, dziewczyny nie musicie się tłumaczyć. Ja pociągnę ten wątek a wy sobie obserwujcie. Ja też podglądam wasze wątki i nie komentuję bo nie chcę się wcinać. Ale szczęśliwe zakończenia ......... uwielbiam.

i oby jak najwięcej było takich zakończeń

Posted

[quote name='rena60']No dobrze już dobrze, dziewczyny nie musicie się tłumaczyć. Ja pociągnę ten wątek a wy sobie obserwujcie. Ja też podglądam wasze wątki i nie komentuję bo nie chcę się wcinać. Ale szczęśliwe zakończenia ......... uwielbiam.[/QUOTE]

Rena komentuj i wcinaj się :evil_lol:, na dogo o to chodzi, żeby kogoś obchodzić ;)

A Sambunia zawsze będzie w moim sercu, jest piękna i szczęśliwa u Was :p

To bardzo prosimy o kolejne fotki :modla:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wet nakazał surowo odchudzić Sambę. Jak to zrobić, przecież ona nic innego nie robi tylko doprasza się jedzenia. Przy tym ima się przeróżnych sposobów aby wyciągnąć cokolwiek od nas. Ostatnio zjadła piłeczkę i 2 dni nią wymiotowała.

Posted

Te porzucane jamniki tak mają. Harutek odejdzie od michy (Fercia również) a tylko kłapnę drzwiami od lodówki oboje w siadzie czekają na smaka. Niestety początkowo dawałam i teraz nie ma zmiłuj. Ale staram się nie dawać a karmę lajtową dostawały a teraz Josferę dla mniej aktywnych. Podobno jest też dobra Brit. Ja zawsze daję mniej niż jest podane na opakowaniu. Spacerki długie i bieganie. Niestety tak jak człowiek ma ze schudnięciem problemy tak samo jest z psiurkami. A tym bardziej, że kiedyś głodowały itp.