Jump to content
Dogomania

Sprocket kudlacz z Mielca-w nowym domu-MOZNA PRZENIESC :-)))

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie jak to jest z rzeczami tzw. martwymi, ktore wcale nie okazuja sie martwe :evil_lol:
Ostatnio zrobilysmy 430 zdjec, niektore oczywiscie do wywalenia, bo jakis rozmazany pyszczek czy poruszone.

No i kotom tez zrobilysmy sporo zdjec, wiekszosc juz sie prezentuje na allegro. Koty tez czekaja na domki.

Posted

Ciotka Aga, komplementów się domaga!
Ago i tak Cię kofamy i liczymy na cudowne zdjęcia piesków, a na tym wątku zachwycające zdjęcia Sprocketa, zresztą to wyjątkowo wdzięczny model jest :lol: !

Posted

Aniu,
autorka zdjec jest moja corka Ulka, ja robie za pomocnika & sekretarza, robie notatki, spisuje wiek psa, zachowanie, nr boksu, itd, itp.
Kazdy pies musi miec 10 zdjec na stronie, wiec trzeba zrobic wiecej, bo niektore sie nie nadaja.

Posted

Fotki mam w domu, ale niezbyt udane, bo Sprocket nie chcial wyjsc z boksu. Bylismy z p.kierownikiem bez Ulki (wczesniej pies ja ugryzl w noge i musiala przymusowo zostac w swietlicy). Zrobilam zdjecia zza siatki. Wstawie jak tylko zdaze z obrobka zdjec.