Ulka18 Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Nie, sporo nowych bud w sobote przyjechalo do schroniska, wiec bedzie mial p.kierownik z czego mierzyc. Na razie nie planuje dostawy kolejnych bud, chyba, ze wygram w totka. Mam zamiar troche wspomoc kieleckie dogomaniaczki, ktore walcza samotnie o kazdego psiaka. Quote
ewatr Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 podnoszę :multi: psiaka a w Kielcach to faktycznie dziewczyny ciężkie życie mają nie mówiąc już o psach :-( Quote
ania14p Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Sprockecik wolałby do domu, no ale jeśli nie, to przynajmiej własna, nowa buda mu nie zaszkodzi :cool3: ! Quote
domi_nique Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 domu nadal szukam, pytam wszystkich, ktorzy mogliby byc zainteresowani i oglaszam gdzie sie da. ale wychodze z zalozenia, ze zawsz to lepiej, jedna buda wiecej. jak Sprocket znajdzie dom, to bude odziedziczy jakis inny psiak ;) Quote
bona_46 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 do gory pieknisiu! moze dzis znajdziesz swoj domek? Quote
ania14p Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Na tej stronie nie ma jeszcze mojego zdjęcia, więc przypominam zainteresowanemu domkowi jak wyglądam To właśnie ja Sprocket! Quote
bona_46 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 taki cudny piesio szuka domu juz tak dlugo! Quote
Ulka18 Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Oj niestety juz troche czeka na dom...ale w schronisku sa rekordzisci, ktorzy czekaja juz ponad 7 lat...:shake: smutne to wszystko :shake: Quote
ania14p Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Napewno nie będzie rekordzistą w oczekiwaniu na dom, jest za ładny! Quote
ewatr Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ładny piesio :loveu: maszeruje do góry :multi: Quote
domi_nique Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 czekamy na wymiary budy, zeby sprockecik mogl czekac na nowego pana w cieplutkiej nowej budzie. oj, cos za szybko i zbyt nagle przyszla ta zima... Quote
domi_nique Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 czy schronisko potrzebuje jakichs drobniejsszych rzeczy, typu szampony dla zwierzat, obroze itp? w ciagu najblizszych dni planuje paczke ze smakolykami dla Sprocketa i przy okazji moglabym cos takiego do niej dorzucic. jak juz bedzie buda, to razem z nia przyjedzie kilka kocy do ocieplenienia bud i legowisk. tylko nie wiem, czy np taka koldra bedzie dobra? mam stara koldre na zbyciu, ale mam obawy, ze za bardzo bedzie nasiakac wilgocia. no i na wymiary budy czekamy, bo wszystkie materialy juz praktycznie mamy ;) Quote
Becia66 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Podnoszę pięknego rudasa,hopaj!:roll: :roll: :roll: Quote
ania14p Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ciągle nic :shake: , taki ładny piesek a chętnych brak? Quote
domi_nique Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ehh, mnie tylko na grono.net ktos pytal, czy ktos go juz wzial, podalam link do tego watku, potem cisza. czekam na wymiary budy,zeby zdazyc przed mrozami. pytam kogo popadnie, ale albo studenci zagonieni, albo mieszkaja na stancji... ehh, a takiemu psiakowi trzeba troche czasu poswiecic, zeby sie przyzwyczail. wytrzymaj jeszcze, Sprocket! Quote
ewatr Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 idziemy się przespacerować do góry :painting: Quote
ania14p Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 To jeszcze popołudniowy spacerek, może ktoś nas w tym tłumie wypatrzy :cool3: ! Quote
Jagoda1 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 A cudeńka terierkowate są taaaakie kochane:lol: Quote
Recommended Posts