Jump to content
Dogomania

Sprocket kudlacz z Mielca-w nowym domu-MOZNA PRZENIESC :-)))

Recommended Posts

Posted

Nie, sporo nowych bud w sobote przyjechalo do schroniska, wiec bedzie mial p.kierownik z czego mierzyc. Na razie nie planuje dostawy kolejnych bud, chyba, ze wygram w totka. Mam zamiar troche wspomoc kieleckie dogomaniaczki, ktore walcza samotnie o kazdego psiaka.

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

domu nadal szukam, pytam wszystkich, ktorzy mogliby byc zainteresowani i oglaszam gdzie sie da. ale wychodze z zalozenia, ze zawsz to lepiej, jedna buda wiecej. jak Sprocket znajdzie dom, to bude odziedziczy jakis inny psiak ;)

Posted

czy schronisko potrzebuje jakichs drobniejsszych rzeczy, typu szampony dla zwierzat, obroze itp? w ciagu najblizszych dni planuje paczke ze smakolykami dla Sprocketa i przy okazji moglabym cos takiego do niej dorzucic. jak juz bedzie buda, to razem z nia przyjedzie kilka kocy do ocieplenienia bud i legowisk. tylko nie wiem, czy np taka koldra bedzie dobra? mam stara koldre na zbyciu, ale mam obawy, ze za bardzo bedzie nasiakac wilgocia.
no i na wymiary budy czekamy, bo wszystkie materialy juz praktycznie mamy ;)

Posted

ehh, mnie tylko na grono.net ktos pytal, czy ktos go juz wzial, podalam link do tego watku, potem cisza. czekam na wymiary budy,zeby zdazyc przed mrozami. pytam kogo popadnie, ale albo studenci zagonieni, albo mieszkaja na stancji... ehh, a takiemu psiakowi trzeba troche czasu poswiecic, zeby sie przyzwyczail.

wytrzymaj jeszcze, Sprocket!