Jump to content
Dogomania

Sprocket kudlacz z Mielca-w nowym domu-MOZNA PRZENIESC :-)))

Recommended Posts

Posted

Beatko, dziekuje za allegro! Co do urokliwego tekstu to ja odpadam, pisarz ze mnie zaden :oops: Musialabym miec wyjatkowa wene, ale to mi sie rzadko zdarza.

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sprocket jest cudny:loveu:
napisałam do jednej pani, co chciała psa w typie naszego ostrowskiego Safirka, może jej serce mocniej zabije... podałam telefon do schroniska

Posted

niestety, nie uda się:shake:
pani napisała, że sama ma problem, bo znajomi dali jej na przetrzymanie na wakacje psa i teraz po powrocie już go nie chcą:crazyeye: (fajni, znajomi, nie ma co). pies jest przyzwyczajony do wygód (to spaniel czarny), pani się to nie podoba, poza tym gaania koty, no i wylądował na łańcuchu. pani sie go boi, bo on na nią warczy "jak na niego krzyczy lub mu grozi" - mi sie to nie podoba, nawet jakby pani chciała Sprocketa... (spanielowi zawalił się świat, a pani mu grozi:roll: - obiecałam pomóc w szukaniu nowego domu dla spaniela, ech...)
moze przynajmniej Sproket trafi do lepszego domu

Posted

Ale znajomi, niech to geś kopnie...:mad:

Sprocket szuka domku, jak tylko dowiem sie od kierownika, w ktorym jest teraz boksie, wystawimy Sprocketa na allegro.

Posted

Beata J. napisał(a):
Domek musi się znaleźć i już. Na allegro 3 osoby obserwują Sprockecika, ma ponad 1000 wyświetleń. Będzie dobrze. Musi być.

no to tam tłoczno :evil_lol:

jeszcze tylko niech ktos podejmie decyzje byle ta własciwa :eviltong: