Jump to content
Dogomania

Sprocket kudlacz z Mielca-w nowym domu-MOZNA PRZENIESC :-)))

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa, poczytałam o Marylce i sie poryczałam ze szczęścia. Wielkie dzięki ze zmieniłaś jej los.

Sprocket, twój los też się odmieni na lepszy. Jeszcze troszkę. Dorwiemy w koncu ten domek

Posted

Beata J. napisał(a):
Skończyła się aukcja Sprocketa na allegro. Proszę o potwierdzenie, czy on nadal szuka domu, czy przedłużyć aukcję. Czy ktoś u niego był?

pytanie jak wyżej :lol:

Posted

To musi potwierdzic p.kierownika. Ja nie jestem codziennie w schronisku, wiec nie wiem. Mam tylko informacje o adopcjach, nie zauwazylam wsrod nich maila o adopcji Sprocketa. Ale moze ten weekend byl lepszy.

Posted

Od: mtoz [email protected]
Do: Ulka1813 z dogomanii [email protected]
Temat: Re: czy ten kudlacz jest?
Data: 12 września 2006 13:50
Piesek jest, dalej na łapkę utyka. Teraz jest na wybiegu z innymi psami. Swietnie daje sobie radę, chyba jest gospodarzem wybiegu. Mógłby chodzić nawet po schodach.

Beatko, jesli mozesz to wystaw kudlatka na allegro z tym dopiskiem :modla: Nieraz przeciez czeka psina przez kilka aukcji allegro i za ktoryms razem sie udaje.

Posted

Aż mi głupio, że mnie trzeba tyle godzin prosić :oops: . Nie byłam dzisiaj na dogo, bo ok 14 wyruszyłam w stronę Uciechowa i dopiero teraz zasiadłam do komputera.
Oczywiście Sprocket zaraz będzie na allegro