Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beka - wielkie dzieki :loveu:

Dałam Nele do papierowej oferty, bedzie w piatek,
kto ma numer do GW? Moze mozna jeszcze dac na piatek??? zawsze wysylalam smsem ale oczywiscie nie mam zadnej piatkowej gazety z zoltymi stronami. :mad:

Kto umie robić plakaty?????? Bardzo prosimy ;)
Moze jakis fajny tekscik?
Kto jest chetny do rozklejania? (Ja biorę Zoliborz, Chrupek pewnie Wolę)
kto chec jeszcze pomoc????
ehh same prosby :oops: ale co tu zrobic jak czlowiek niekumaty w kompie :cool3:

Posted

Lulka napisał(a):
Beka - wielkie dzieki :loveu:

Dałam Nele do papierowej oferty, bedzie w piatek,
kto ma numer do GW? Moze mozna jeszcze dac na piatek??? zawsze wysylalam smsem ale oczywiscie nie mam zadnej piatkowej gazety z zoltymi stronami. :mad:

Kto umie robić plakaty?????? Bardzo prosimy ;)
Moze jakis fajny tekscik?
Kto jest chetny do rozklejania? (Ja biorę Zoliborz, Chrupek pewnie Wolę)
kto chec jeszcze pomoc????
ehh same prosby :oops: ale co tu zrobic jak czlowiek niekumaty w kompie :cool3:

do rozklejania na Bielanach oferowala sie w Mapie Pomocy Pidzej...moze wiec ona, moze anetta...
obydwie maja gg wiec kontakt szybki

spojrzcie do mapy tam jest sporo chetnych

Posted

dzieki pixie :loveu:
poszukam, tylko musze miec najpierw co rozklejać :evil_lol:
napisalam juz do Legiona, czekam na odzew. A w miedzyczasie musze wymyslic jakis tekscik :eviltong:

Posted

Na Mokotowie mogę poprosić Maupę4, bo ja niestety w Pomiechówku, i tutaj to bym raczej psa nie oddawała... Będę w piątek w Warszawie, to mogę z nią porozmawiać. Albo spróbujcie na PM, jest teraz na dodomanii.

Posted

Słuchajcie, na tych zdjęciach ona ma piekną, lśniącą sierść, nie wyglada na zabiedzoną, ma natomisat wyciągnięte sutki, tak jakby po szczeniakach... Może ona dlatego taka chuda?

Posted

Neris napisał(a):
Słuchajcie, na tych zdjęciach ona ma piekną, lśniącą sierść, nie wyglada na zabiedzoną, ma natomisat wyciągnięte sutki, tak jakby po szczeniakach... Może ona dlatego taka chuda?

Może na fotkach ładnie wygląda, ale trzebaby ją wykąpać...:p
Na razie nie chcę jej dodatkowo stresować, więc ją tylko odświeżyłam wodą z octem.

Z każdym dniem coraz bardziej się otwiera. Nie jest już tak przerażona jak na początku, ale całkiem swobodna jeszcze też nie. Na smyczy niebardzo potrafi chodzić, ale nie ciągnie. Na koty nie reaguje, na inne psy na spacerach różnie. Zależy od psa. Jeśli jest spokojny to albo w ogóle ją nie interesuje, albo się przywita :) Jeśli pies startuje do niej z paszczą to się boi...
Nie brudzi w domu. Na początku nic nie chciała zrobić na spacerach, ale gdy jej się zachciało, to pokazała, ze chce wyjść :crazyeye: