malawaszka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 hahha przekochane szkraby :loveu: na początku Stefka jak go nochalem naciskała: "no chooodź, pobaw się" :roflt: Quote
Jo37 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ale przemiana. Dopiero dzisiaj znalazłam wątek i przeczytałam od początku. Quote
Tundra Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 I niech kto powie, ze stare pieski to glownie spia! Normalnie Akademia Trzeciego Wieku- tance, sporty i zaloty :-) uzywanie pelni zycia! Wyjatkowo slodkie. Quote
pola53 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Super filmik, facet zupełnie nie przypomina tego biedaka sprzed półtora miesiąca. :). Szacunek dla Kingi i Tanitki!!!! :) Quote
tanitka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 bo dojrzałe pieski są najmądrzejsze i najkochańsze na świecie i warto je adoptować! :) Quote
karina1002 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='tanitka']spacjalnie dla Kingi film pod tytułem "Wesołe jest życie staruszków" :) dla niewtajemniczonych w rolach głownych: Coralgolek i Stefcia :) [URL]http://www.youtube.com/watch?v=2Rff1dPZiRU[/URL][/QUOTE] He, he, zaloty staruszków. Stefcia zaczepiała, zaczepiała, aż w końcu udało się! Pobawił się !!:multi: I Tanitka, nie szoruj tak podłogi, bo Coralgorkowi się nogi rozjeżdżają na parkiecie :diabloti: Quote
kinga Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Cudny!!!! Tak jak mówiłyśmy z tanitką ;-) - Dom Spokojnej Starości :diabloti: ... i te wieczorki zapoznawcze :loveu:, te potańcówki :loveu:, to wzajemne krygowanie się :loveu: Zawsze strasznie rozczula, jak w stare psy wstępuje młody duch ;). Quote
farmerka63 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Sidoluxem pewnie traktuje te parkiety... :D ...a potem pies się "rozjeżdża" Quote
tanitka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 wczoraj przyjechali moi teściowie ze swoim pieskiem. Coralgol cieszył sie do nich, choć widział ich pierwszy raz. Wobec Pompona tez zachowywał sie bardzo przyjaźnie, machał ogonkiem do niego. Pompon mniej był towarzyski, ale żyją w tolerancji. :) Quote
AniaGucio Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Tanitko, Coralgolku i Wszystkie cioteczki - spokojnych i radosnych świąt :) Quote
tanitka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ja siedzę cicho jak mysza, bo frondę mam w domu w sprawie wydania do adopcji Coralka...... Quote
farmerka63 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 No cooo : "hyhyhhy " ? Nie każdy musi być represjonowany przez współlokatorów jak ja z powodu Loli ... :( Quote
malawaszka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='farmerka63']No cooo : "hyhyhhy " ? Nie każdy musi być represjonowany przez współlokatorów jak ja z powodu Loli ... :([/QUOTE] to nei było hyhhyhy z ciebie farmerko kochana tylko z Tanitki, że rodzinka wpadła jak sliwka w kompot :loveu: i terz tanitka albo się poddac musi albo stanac przeciw rodzince i psiaka wyadoptowac :lol: o dziwo ja tez miałam tak kiedyś i rodzinka chciała zostawić, a ja psiaka oddałam bo wiedziałam, ze jak zostanie to będzie koniec tymczasów Quote
farmerka63 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 :) Dzięki Margaret - jak zwykle spieszysz z dobrym słowem :kiss_2: O jaaaa... Chyba zmienię rodzinę .... Ale Koralgolek pewnie jest grzeczniejszy od Loli i zapewne nie wpitolił tanitkowemu TŻ-towi piżamki w słoniki ... Quote
margaret Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 w słoniki?!! - no to juz przesada:) lekka, ale jednak.... :cool3: Quote
malawaszka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='farmerka63'] O jaaaa... Chyba zmienię rodzinę .... Ale Koralgolek pewnie jest grzeczniejszy od Loli i zapewne nie wpitolił tanitkowemu TŻ-towi piżamki w słoniki ...[/QUOTE] i nie przekopał ogródka i pewnie mogłabyś nawymieniać sporo jeszczcze czego nie zrobił Colargol - nie ma co porównywać słodkiego dziadeczka do młodej pieronicy pięknej ;) aaa no i moja rodzinka to chciała zostawić oczywiście takiego naj... najfajniejszego, najładniejszego itd... czyli najbardziej adopcyjnego - więc tu nie ma co z nich brać przykładu :lol: Quote
rita60 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 No to jak Tanitko,zdejmować ogłoszenia;) Pal licho pizamke,tylko chodzi pewnie o te sloniki:p Quote
tanitka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [QUOTE]Nie każdy musi być represjonowany przez współlokatorów jak ja z powodu Loli ... [/QUOTE] a ja jestem represjonowana w drugą stronę i z kolejnych tymczasów będzie dupa. Quote
Recommended Posts