Jump to content
Dogomania

KOSZALIN - CORALGOL. Rasy: Brudna Śmierdząca Szmatka. Teraz robi za yorka u tanitki!

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I niech kto powie, ze stare pieski to glownie spia!
Normalnie Akademia Trzeciego Wieku- tance, sporty i zaloty :-) uzywanie pelni zycia!

Wyjatkowo slodkie.

Posted

[quote name='tanitka']spacjalnie dla Kingi film pod tytułem "Wesołe jest życie staruszków" :)
dla niewtajemniczonych w rolach głownych: Coralgolek i Stefcia :)

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=2Rff1dPZiRU[/URL][/QUOTE]

He, he, zaloty staruszków.

Stefcia zaczepiała, zaczepiała, aż w końcu udało się! Pobawił się !!:multi:

I Tanitka, nie szoruj tak podłogi, bo Coralgorkowi się nogi rozjeżdżają na parkiecie :diabloti:

Posted

Cudny!!!!

Tak jak mówiłyśmy z tanitką ;-) - Dom Spokojnej Starości :diabloti:
... i te wieczorki zapoznawcze :loveu:, te potańcówki :loveu:, to wzajemne krygowanie się :loveu:

Zawsze strasznie rozczula, jak w stare psy wstępuje młody duch ;).

Posted

wczoraj przyjechali moi teściowie ze swoim pieskiem. Coralgol cieszył sie do nich, choć widział ich pierwszy raz. Wobec Pompona tez zachowywał sie bardzo przyjaźnie, machał ogonkiem do niego. Pompon mniej był towarzyski, ale żyją w tolerancji. :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='farmerka63']No cooo : "hyhyhhy " ?

Nie każdy musi być represjonowany przez współlokatorów jak ja z powodu Loli ... :([/QUOTE]

to nei było hyhhyhy z ciebie farmerko kochana tylko z Tanitki, że rodzinka wpadła jak sliwka w kompot :loveu: i terz tanitka albo się poddac musi albo stanac przeciw rodzince i psiaka wyadoptowac :lol: o dziwo ja tez miałam tak kiedyś i rodzinka chciała zostawić, a ja psiaka oddałam bo wiedziałam, ze jak zostanie to będzie koniec tymczasów

Posted

:) Dzięki Margaret - jak zwykle spieszysz z dobrym słowem :kiss_2:

O jaaaa... Chyba zmienię rodzinę .... Ale Koralgolek pewnie jest grzeczniejszy od Loli i zapewne nie wpitolił tanitkowemu TŻ-towi piżamki w słoniki ...

Posted

[quote name='farmerka63']
O jaaaa... Chyba zmienię rodzinę .... Ale Koralgolek pewnie jest grzeczniejszy od Loli i zapewne nie wpitolił tanitkowemu TŻ-towi piżamki w słoniki ...[/QUOTE]

i nie przekopał ogródka i pewnie mogłabyś nawymieniać sporo jeszczcze czego nie zrobił Colargol - nie ma co porównywać słodkiego dziadeczka do młodej pieronicy pięknej ;)

aaa no i moja rodzinka to chciała zostawić oczywiście takiego naj... najfajniejszego, najładniejszego itd... czyli najbardziej adopcyjnego - więc tu nie ma co z nich brać przykładu :lol:

Posted

[QUOTE]Nie każdy musi być represjonowany przez współlokatorów jak ja z powodu Loli ... [/QUOTE]

a ja jestem represjonowana w drugą stronę i z kolejnych tymczasów będzie dupa.